1 april: Zo had je kunnen weten dat gasflessen mogen blijven

9aeb0f8f35be68f83177acdb0ca081b1?s=55&d=mm&r=g Tjerk 1 april! De meesten van jullie hadden het na enige twijfel wel door. Grapje moet één keer per jaar kunnen, toch? Voor de anderen sorry als ik jullie heb laten schrikken maar je kunt weer rustig adem halen  Gasflessen worden niet verboden op campings in Europa. Als je het artikel grondig had gelezen, niet in het gemiddelde van 26 seconden,  had je dat hierdoor kunnen weten.

1. Butaangas is geen aardgas

Butaangas en propaangas is niet hetzelfde als aardgas. Deze twee gassen die we het meest op de camping vinden zijn een bijproduct van olieraffinage en hebben weinig tot niets met aardgaswinning te maken. Een aantal slimmeriken had dit meteen door.

2. Europarlementariër?

De europarlementariër Kartika Liotard was in 2014 niet herkiesbaar voor het Europese Parlement en heeft nu dus geen zitting in het parlement en kan geen wetsvoorstellen doen. Daarnaast zijn beide Europarlementariërs gewoon Nederlands en niet Spaans.

3. Aardbevingen?

Nee ik ga niet ontkennen dat de gasboringen in Groningen geen aardbevingen veroorzaken. Mijn ouders hebben zelf de scheuren in de muren zitten. Er zijn echter voldoende andere plaatsen waar gaswinning geen aardbevingen veroorzaakt die ze kunnen gebruiken.

4. 1april was in aantocht

Dit was voorde meesten van  jullie de belangrijkste twijfel reden en terecht. Rond deze datum moeten we elkaar toch kunnen foppen en aan het lachen kunnen maken? Aan alle lachende smileys te zien is dat in ieder geval gelukt.

Lekker blijven koken en skottelen op de camping

We kunnen deze lente en zomer en zelfs ook 🙂 in 2019 gewoon blijven koken op de camping. Dit handige gasstel, deze coole skottelbraai of deze lekkere Paella pan mag gewoon aan. Dus lekker culinair genieten met je gasfles er naast.

Volg kampeermeneer ook op facebooktwitter en instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste kampeertips, verhalen en mooie campings.

Auteur

Tjerk kampeert al zijn hele leven, het liefst met zijn gezin in hun tent of vouwwagen met af en toe een uitstapje naar een camper of bijzondere boomhut Meer weten? Leer Tjerk kennen...

2 reacties

  • Haha, goeie, ik schrok echt even, aangezien we gepland naar Denemarken gaan op de motor, en we hebben Campingaz artikelen die we daar willen gebruiken. Maar, weet je of Campingaz wel verkocht wordt in Denemarken? Ik kan op de store locator van http://www.campingaz.com alleen adressen vinden in de Benelux… dat kan toch niet kloppen??

Laat jouw reactie achter

User Review
  • Kwaliteit:
    Sending
  • Gebruiksgemak:
    Sending
  • Pakmaat:
    Sending