Kampeerbingo, of toch Krepeerbingo?

9aeb0f8f35be68f83177acdb0ca081b1?s=55&d=mm&r=g Tjerk Kampeerbingo is niet de bingo die je verwacht op de camping! Je kunt er geen Franse kaas, strijkijzer of ontzettend gore worst mee winnen maar er hopelijk wel om lachen. Misschien is Krepeerbingo daarom nog een betere naam. Dit moet namelijk voor iedereen herkenbaar zijn. Toch?

bingokaart

Heb jij al kampeerbingo?

De bingokaart van deze krepeerbingo staat vol situaties die we allemaal wel eens tegenkomen op de camping. Hopelijk niet allemaal in één vakantie maar wie weet. Hoe lang duurt het bij jou voordat je je eerste vakje van de kampeerbingo mag aankruisen?

Download de Kampeerbingo in PDF om op de camping te spelen

Wil je de krepeer- en kampeerbingokaart meenemen naar de camping? Geen probleem. Vul hieronder je e-mailadres in en je krijgt hem direct toegestuurd!

Volg kampeermeneer ook op facebooktwitter en instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste kampeertips, verhalen en af en toe dus kampeerbingo ;).

Auteur

Tjerk kampeert al zijn hele leven, het liefst met zijn gezin in hun tent of vouwwagen met af en toe een uitstapje naar een camper of bijzondere boomhut Meer weten? Leer Tjerk kennen...

2 reacties

Laat jouw reactie achter

User Review
  • Kwaliteit:
    Sending
  • Gebruiksgemak:
    Sending
  • Pakmaat:
    Sending