Hoewel Black Friday al is afgelopen zijn een aantal van de onderstaande aanbiedingen nog steeds beschikbaar. Van oorsprong is Black Friday een Amerikaans kortingsspektakel dat inmiddels ook naar Nederland is overgewaaid.  Steeds meer winkels doen er aan mee en ook kampeerwinkels. Ik heb 23 van de mooiste kampeeraanbiedingen geselecteerd. Doe er je voordeel mee of kijk of er een leuk cadeau van de Sint of voor onder de boom bij zit.

CHECK HIER DE BESTE BLACK FRIDAY KAMPEERAANBIEDINGEN VAN 2018

Kampeeraanbiedingen op Black Friday 2017

De onderstaande aanbiedingen bij kampeerwinkels zijn de aanbiedingen voor kampeerspullen die nu al bekend zijn. Een aantal winkels zoals Kampeerwereld , Obelink én Bever hebben nog veel meer Black Friday en Cyber Monday aanbiedingen dus check ook hun websites even maar dit zijn mijn favorieten.

De meeste van de onderstaande aanbieidngen gelden alleen dit weekend óf tot 2 december.

AANBIEDINGEN KAMPEREN  De beste Black Friday Kampeeraanbiedingen op een rij

Wil jij gratis het maandelijkse Kampeermeneer Magazine ontvangen?
Maximaal één keer per maand ontvang je een update met daarin het laatste nieuws over kamperen, handige kampeertips en de laatste winacties.

Jouw e-mailadres is veilig bij ons.

AANBIEDINGEN KAMPEREN  De beste Black Friday Kampeeraanbiedingen op een rij

Volg kampeermeneer ook op facebooktwitter en instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste kampeertips, verhalen en mooie kampeeraanbiedingen.

 

 

 

 

Rating: 3.0/5. From 2 votes.
Please wait...

Over de schrijver

Tjerk

Tjerk

Tjerk kampeert al zijn hele leven, het liefst met zijn gezin in hun tent of vouwwagen met af en toe een uitstapje naar een camper of bijzondere boomhut Meer weten? Leer Tjerk kennen...

Laat jouw reactie achter