Hoewel Black Friday al is afgelopen zijn een aantal van de onderstaande aanbiedingen nog steeds beschikbaar. Van oorsprong is Black Friday een Amerikaans kortingsspektakel dat inmiddels ook naar Nederland is overgewaaid.  Steeds meer winkels doen er aan mee en ook kampeerwinkels. Ik heb ook dit jaar weer op vrijdagnacht  de beste black friday aanbiedingen van kampeerspullen, campings en glampings voor je geselecteerd.  Doe er je voordeel mee of kijk of er een leuk cadeau van de Sint of voor onder de boom bij zit.

Wanneer zijn de Black Friday aanbiedingen geldig? 

De meeste van de onderstaande aanbiedingen gelden dit hele weekend vanaf vrijdag 00:01 tot en met en met maandag 2 december 23:59, wat ookwel Cyber Monday wordt genoemd. 

Kampeeraanbiedingen op Black Friday 2019

Zodra de eerste Kampeeraanbiedingen as. vrijdag bekend zijn dan zullen ze hier verschijnen. Hou de website dus in de gaten. 

WIL JIJ GRATIS HET MAANDELIJKSE KAMPEERMENEER MAGAZINE ONTVANGEN?

Iedere maand ontvang je een update met daarin het laatste nieuws over kamperen, handige kampeertips en de laatste winacties.

Jouw e-mailadres is veilig bij ons.


Kampeerspullen Black Friday 

Tenten Black Friday 

Outdoor en lichtgewicht kamperen Black Friday 

Camping en glamping aanbiedingen

Alle Black Friday aanbiedingen op de websites van: 
We houden verschillende websites van kampeerwinkels en aanbieders van kampeerspullen in de gaten.  De Black Friday deals zijn allemaal in de winkel en online beschikbaar onder andere bij: 

Ook in het kampeerseizoen Sales aanbiedignen voor kampeerders? 

Wil je niet alleen tijdens Black Friday op de hoogte blijven van kampeeraanbiedingen maar ook als je aan het kamperen bent gedurende het kampeerseizoen? Schrijf je dan hieronder in voor het maandelijkse Kampeermeneer Magazine. Daarin houden we van maart tot oktober iedere maand de beste kampeeraanbiedingen bij. 

[wysija_form id=”1″]

Over de schrijver

Tjerk

Tjerk

Tjerk kampeert al zijn hele leven, het liefst met zijn gezin in hun tent of vouwwagen met af en toe een uitstapje naar een camper of bijzondere boomhut Meer weten? Leer Tjerk kennen...

Laat jouw reactie achter