black friday kamperen outdoor

De 68 beste Black Friday kampeer & outdoor deals 2022

9aeb0f8f35be68f83177acdb0ca081b1?s=55&d=mm&r=g Tjerk Black Friday is er weer en wij houden de beste kampeer en outdoor aanbiedingen voor je in de gaten. Ik heb ook dit jaar weer op de beste Black Friday aanbiedingen van kampeerspullen, tenten, outdoor gear campings en glampings voor je geselecteerd. Doe er je voordeel mee of kijk of er een leuk cadeau van de Sint of voor onder de boom bij zit of een goedkope nieuwe tent voor komend seizoen.

Wanneer zijn de Black Friday aanbiedingen geldig? 

De meeste van de onderstaande aanbiedingen gelden dit hele weekend vanaf vrijdag 25 november 2022 00:01 tot en met en met maandag 28november 23:59, wat ookwel Cyber Monday wordt genoemd.  

Black Friday of Green Friday?

Natuurlijk zijn Black Friday aanbiedingen, als ze echt een flinke korting mooi meegenomen en ik gebruik het dan ook altijd om juist die dingen te kopen die ik toch nog wilde of nodig had. Dat die consumptie ook een schaduwzijde heeft erkennen steeds meer bedrijven. Zo heeft Bever een mooie actie waarbij je op Black Friday jouw wandelschoenen en outdoorkleding in hun winkels kunt laten repareren. En planten Decathlon en ANWB-webshop bomen bij iedere aankoop tijdens dit weekend. Ook zie ik gelukkig steeds meer duurzame producten in de aanbieding voorbij komen. 

Kampeeraanbiedingen op Black Friday 2022

Onderstaande aanbiedingen zijn van vorig jaar. In de loop van 2022 als de Black Friday aanbiedingen weer bekend worden zullen we dit overzicht aanpassen. 

Kampeer  / outdoor winkels

Campings / Glampings

  • RCN30% korting op campings en glampings tot 25 maart 2022
  • Ardoer campingsAanbiedingen voor campings en glampings
  • Worldwide Campers – 25% korting op camperhuur
  • De Boshoek20% korting op kamperen en glamping boekingen t/m 15 juli 2022
  • Vacanceselect – Mooie glamping aanbiedingen in Europa (vanaf vrijdag)
  • Landal – Escape Black Friday aanbiedingen in de natuur

bol.com black friday

Gratis iedere maand even kamperen met ons e-magazine?

Iedere maand ontvang je een update met daarin het laatste nieuws over kamperen, handige kampeertips en de laatste winacties in je mailbox.

Jouw e-mailadres is veilig bij ons.

black friday hema

 

Onze favoriete Black Friday aanbiedingen

Tent aanbiedingen

GPS, powerbanks & electronica deals

Kampeer en outdoor spullen 

Slaapmat en slaapzak aanbiedingen

Aanbieding koken en BBQ

Spelletjes, boeken, gidsen

Kleding en schoenen deals

Camping en glamping aanbiedingen

Lees ook:  21 interessante aanbiedingen uit de augustus kampeerfolders

Ook in het kampeerseizoen Sales aanbiedignen voor kampeerders? 

Black Friday is van oorsprong een Amerikaans kortingsspektakel dat inmiddels net als Singles Day ook naar Nederland is overgewaaid. Steeds meer kampeer en outdoor winkels doen er aan mee.Wil je niet alleen tijdens Black Friday op de hoogte blijven van kampeeraanbiedingen maar ook als je aan het kamperen bent gedurende het kampeerseizoen? Schrijf je dan in voor het maandelijkse Kampeermeneer Magazine. Daarin houden we van maart tot oktober iedere maand de beste kampeeraanbiedingen bij. 

 

Auteur

Tjerk kampeert al zijn hele leven, het liefst met zijn gezin in hun tent of vouwwagen met af en toe een uitstapje naar een camper of bijzondere boomhut Meer weten? Leer Tjerk kennen...

reageer

Laat jouw reactie achter