Zullen we samenwerken?

Jij wilt samenwerken met Kampeermeneer? Dat is mooi, want samen kunnen we meer!

Kampeermeneer werkt graag samen met kampeerwinkels, campings, regiobureaus, glamping aanbieders, outdoor winkels en merken of bedrijven die zich richten op kamperen en gezinnen. Wil je mijn lezers aan je binden? Dan hoop ik dat je samen met mij kampeerders kunt inspireren en informeren over de eindeloze mogelijkheden die je als kampeerder hebt.

Wie leest mijn online Kampeer Magazine?

Kampeermeneer is begonnen als een kampeerblog en inmiddels uitgegroeid tot het grootste online kampeermagazine en campinggids van Nederland. We richten ons op kampeerders tussen de 25 en 60 jaar op zoek naar natuur, sfeer en kleinschaligheid.

Lezers zijn mannen, vrouwen en zelfs kinderen. Het overgrote deel van mijn lezers is vrouw (65%) en vaak ook moeder van kinderen in de basis- of middelbare school leeftijd. Ze kamperen met hun eigen tent, vouwwagen, caravan of camper maar kiezen er ook regelmatig voor een sfeervolle glamping pipowagen, safaritent, boomhut of tipi te boeken. Mijn lezers zijn op zoek naar sfeervolle campings en glampings, ontdekplekken voor hun kinderen, tips voor uitjes, campinguitrusting of speelgoed en natuurlijk dat heerlijke kampeergevoel.

Voor campings en glampings

Voor campings en glampings die sfeervol, kleinschalig en natuurlijk zijn opgezet en hun camping runnen met een persoonlijke touch zijn er mogelijkheden tot opname in de campinggids. Wil je meer weten over hoe ik de campings selecteer? Of hoe je jouw camping kunt aanmelden lees dan onze Glamping- en campingeigenaren informatie. 

Mogelijkheden voor samenwerking zijn:

– Banner advertenties 
– Blogs met een review van jouw product, evenement, camping of accommodatie
– Vlogs of Plogs
– Gastblogs
– Winacties
– Interviews
– Nieuwsbrief
– Social media campagnes
– Of een combinatie van deze

De cijfers

Kampeermeneer is in maart 2016 online gegaan en heeft sindsdien een gestage groei doorgemaakt in volgers en bezoekers. Iedere week verschijnen er twee artikelen online.

De harde cijfers:
– 108.000  – 550.000 unieke bezoekers per maand (laag – hoogseizoen)
– 21.000 Kampeermeneer e-Magazine abonnees
– 19.500 volgers op Facebook
– 16.000 volgers op Instagram
– 251.000 maandelijkse kijkers op Pinterest

Contact

Voor meer informatie ben ik te bereiken via tjerk(@)kampeermeneer nl. Via dit mailadres verstrek ik ook mijn adres en telefoonnummer voor verder contact.

Natuurlijk is Kampeermeneer ook te vinden op social media:

Facebook
Instagram
Pinterest
Twitter

Deze samenwerkingspartners gingen je onder andere voor:

samenwerkingen

samenwerkingen