Samenwerken met Kampeermeneer –  blog over camping, kamperen en outdoor

Jij wilt dus samenwerken met het kampeerblog van Kampeermeneer? Dat is mooi, want samen kunnen we meer!

Kampeermeneer werkt graag samen met kampeerwinkels, campings, glamping aanbieders, outdoor winkels en merken of bedrijven die zich richten op kamperen en gezinnen. Wil je mijn lezers aan je binden? Dan hoop ik dat je samen met mij kampeerders kunt inspireren en informeren over de eindeloze mogelijkheden die je als kampeerder hebt.

Ik werk altijd op basis van persoonlijke ervaring zodat ik weet wat ik aanbeveel en daar eerlijk mijn mening over kan geven.  Natuurlijk is er in overleg altijd de mogelijkheid om bij een minder goede ervaring af te zien van plaatsing.

Wie leest mijn kampeerblog?

Kampeermeneer is een kampeerblog dat zicht op kampeerders tussen de 25 en 50 jaar. Lezers zijn mannen, vrouwen en zelfs kinderen. Het overgrote deel van mijn lezers is vrouw  (65%) en vaak ook moeder van kinderen in de basis- of middelbare school leeftijd. Ze kamperen met hun eigen tent, caravan of camper maar kiezen er ook regelmatig voor een sfeervolle glamping pipowagen, safaritent, boomhut of tipi te boeken. Mijn lezers zijn op zoek naar sfeervolle campings en glampings, ontdekplekken voor hun kinderen, tips voor uitjes, campinguitrusting of speelgoed en natuurlijk dat heerlijke kampeergevoel.

Mogelijkheden voor samenwerking zijn:

– Winacties
– Banneradvertenties of advertorials
– Blogs met een review van jouw product, evenement, camping of accommodatie
– Vlogs of Plogs
– Gastblogs
– Interviews
– Nieuwsbrief
– Social media campagnes
– Of een combinatie van deze

De cijfers

Kampeermeneer is in maart 2016 online gegaan en heeft sindsdien een gestage groei doorgemaakt in volgers en bezoekers. Iedere week verschijnen er twee blogs online.

De harde cijfers:
– 38.000  – 290.000 unieke bezoekers per maand (laag – hoogseizoen)
– 17.224 Kampeermeneer e-Magazine abonnees
– 13.300 likes op Facebook
– 4.250 volgers op Instagram
– 151.000 maandelijkse kijkers op Pinterest
– 580 volgers op Twitter

Contact

Voor meer informatie ben ik te bereiken via tjerk(@)kampeermeneer nl. Via dit mailadres verstrek ik ook mijn adres en telefoonnummer voor verder contact.

Natuurlijk is Kampeermeneer ook te vinden op social media:

Facebook
Instagram
Twitter

Deze samenwerkingspartners gingen je onder andere voor: