Jouw camping + Kampeermeneer een match?

Ben je voor jouw camping op zoek naar meer kampeerders en een betere online zichtbaarheid? Denk je dat jouw camping past tussen de persoonlijke, sfeervolle en natuurlijk vormgegeven campings op Kampeermeneer? Dan is een vermelding in de digitale campinggids van Kampeermeneer een goed idee. Check here for English

Over Kampeermeneer.nl

Kampeermeneer.nl is hét kampeerplatform voor Nederlandse en Belgische kampeerders die op zoek zijn naar sfeervol kamperen in de natuur. Ze zoeken campings weg van de massa, in de natuur, met sfeer en een persoonlijke touch. Van de kampeerders kampeert 40% in een tent/vouwwagen, 30% in een caravan, 20% met een (bus)camper en 10% kiest voor een glamping.

Past jouw camping bij Kampeermeneer

Wij zijn kritisch op de campings die geselecteerd worden voor een vermelding in de campinggids op Kampeermeneer. We selecteren alleen campings waar we zelf met plezier kamperen. Persoonlijk, sfeervol, vaak kleinschalig en in de natuur. Wij zijn geen boekingsplatform maar een inspiratieplatform dat de bezoekers rechtstreeks doorstuurt naar jouw eigen website. In onze informatievoorziening zijn we eerlijk, open en enthousiast. Alleen campings waar we echt blij van worden komen op Kampeermeneer.

Is er een match? Zo werkt het!

Denk je dat jouw camping een match is met Kampeermeneer? Meld jouw dan via het onderstaande formulier aan. Wij controleren of er inderdaad een match is en jouw camping geselecteerd kan worden voor Kampeermeneer. Geselecteerde campings betalen een jaarlijkse bijdragen voor hun vermelding in de campinggids. Via onze online campinggids, social media, SEO en digitale Kampeermeneer Magazine zorgen wij dat het juiste type kampeerder naar jouw camping komt.

  • Bij een match wordt je persoonlijk geselecteerd
  • Online zichtbaarheid bij ruim 1 miljoen unieke bezoekers van onze campinggids per jaar
  • Rechtstreeks contact met kampeerders
  • Promotie op social media én het digitale Kampeermeneer Magazine
  • Jaarlijkse vaste bijdrage

Meer weten?

Denk je dat er een match is en wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Stuur een mail dan geef ik je graag alle benodigde informatie.