Privacy en Disclaimer

Kampeermeneer.nl neemt je privacy serieus. Lees het volgende voor meer informatie over ons privacybeleid.

Kampeermeneer.nl hecht waarde aan de bescherming van je persoonlijke gegevens. Door gebruik te maken van Kampeermeneer.nl aanvaard je daarmee gebonden te zijn aan deze privacy policy, die kan worden gewijzigd of aangepast van tijd tot tijd zonder voorafgaande kennisgeving.

Kampeermeneer.nl Kampeermeneer.nl, gevestigd te Nijmegen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Kamperen, kampeertips, campings en reviews – Kampeermeneer.nl


NIjmegen
06-46343246

Persoonsgegevens die wij verwerken

Kampeermeneer.nl verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam

– Geslacht

– E-mailadres

– IP-adres

– Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch

– Gegevens over jouw activiteiten op onze website

– Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)

– Internetbrowser en apparaat type

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via [email protected], dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Kampeermeneer.nl verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

– Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

– Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

– Kampeermeneer.nl analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.

– Kampeermeneer.nl volgt jouw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op jouw behoefte.

Geautomatiseerde besluitvorming

Kampeermeneer.nl neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Kampeermeneer.nl) tussen zit. Kampeermeneer.nl gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen: [aanvullen met naam van het systeem, waarom het gebruikt wordt, onderliggende logica, belang en verwachte gevolgen voor betrokkene]

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Kampeermeneer.nl bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Persoonsgegevens worden bewaard totdat de ontvanger aangeeft niet langer een nieuwsbrief te willen ontvangen.

Delen van persoonsgegevens met derden

Kampeermeneer.nl deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Kampeermeneer.nl blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Kampeermeneer deelt jouw persoonsgegevens niet met derden

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Kampeermeneer.nl gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Kampeermeneer.nl gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht:

Cookie: Googly Analytics Naam: _utma Functie: Analytische cookie die websitebezoek meet Bewaartermijn: 2 jaar

Links naar andere sites & Advertenties

Kampeermeneer.nl maakt gebruik van advertenties van derden op Kampeermeneer.nl ter ondersteuning van onze website. Sommige van deze adverteerders kunnen gebruik maken van web-technologieën, zoals cookies en web beacons op onze site.

Kampeermeneer.nl bevat links waarmee je Kampeermeneer.nl verlaat en op websites van een andere partij terecht komt. Kampeermeneer.nl heeft geen zeggenschap over de websites van derden waarnaar wordt gelinkt. Het kan dus zo zijn dat op het gebruik van deze websites van derden een andere privacy policy van toepassing is. Wij accepteren geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor (de werking en/of inhoud van) websites van derden. Wij raden je aan het privacybeleid en / of verklaringen van de andere websites die je bezoekt te raadplegen.

Kampeermeneer.nl is zorgvuldig als het gaat om het geven van correcte en actuele informatie aan de bezoekers van de website. Wij zijn niet verantwoordelijk voor informatie, data, programma’s die u via onze site krijgt van derden. De informatie die u van derden krijgt, vertegenwoordigt niet altijd de mening van ons.

Wij zijn niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Mediavine Programmatic Advertising

De Website gebruikt Mediavine om alle advertenties van derden op de Website te beheren. Mediavine biedt inhoud en advertenties aan wanneer u de Website bezoekt, waarbij gebruik kan worden gemaakt van cookies van derden. Een cookie is een klein tekstbestand dat door de webserver naar uw computer of mobiele apparaat (in dit beleid een “apparaat” genoemd) wordt gestuurd, zodat een website bepaalde informatie over uw browseactiviteit op de Website kan onthouden. De cookie kan informatie verzamelen over uw gebruik van de Website, informatie over uw apparaat, zoals het IP-adres en het browsertype van het apparaat, demografische gegevens en, als u via een link van een site van een derde partij op de Website bent gekomen, de URL van de linkpagina.

First party cookies worden aangemaakt door de website die u bezoekt. Een cookie van een derden wordt vaak gebruikt in gedragsreclame en analyses en wordt gemaakt door een ander domein dan de website die u bezoekt. Cookies van derden, tags, pixels, bakens en andere soortgelijke technologieën (gezamenlijk “Tags”) kunnen op de Website worden geplaatst om de interactie met de reclame-inhoud te controleren en om de reclame te richten en te optimaliseren. Elke internetbrowser beschikt over een functie waarmee u zowel de eerste als de derde generatie cookies kunt blokkeren en de cache van uw browser kunt wissen. De “help”-functie van de menubalk van de meeste browsers vertelt u hoe u kunt stoppen met het accepteren van nieuwe cookies, hoe u een melding van nieuwe cookies kunt ontvangen, hoe u bestaande cookies kunt uitschakelen en hoe u de cache van uw browser kunt wissen. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt uitschakelen, kunt u de informatie raadplegen op www.allaboutcookies.org/manage-cookies/.

Zonder cookies kunt u mogelijk niet ten volle profiteren van de inhoud en functies van de website. Houd er rekening mee dat het weigeren van cookies niet betekent dat u geen advertenties meer ziet wanneer u onze Site bezoekt.

De Website kan IP-adressen en locatie-informatie verzamelen om gepersonaliseerde advertenties te plaatsen en door te geven aan Mediavine. Als u meer informatie wilt over deze procedure en als u wilt weten wat uw keuzes zijn bij de afmelding en aanmelding voor deze gegevensverzameling, ga dan naar http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp. U kunt ook een bezoek brengen aan http://optout.aboutads.info/#/ en http://optout.networkadvertising.org/# om meer informatie te krijgen over op interesse gebaseerde reclame. U kunt de AppChoices app downloaden op http://www.aboutads.info/appchoices om u af te melden in verband met mobiele apps, of om de platformcontroles op uw mobiele apparaat te gebruiken om u af te melden.

Mediavine werkt samen met de volgende dataverwerkers:

    1. Pubmatic. U vindt het privacybeleid van Pubmatic via deze link. De gegevens die op de Website worden verzameld, kunnen worden overgedragen aan Pubmatic en haar demand-partners voor op interesses gebaseerde reclame. Statistische informatie en andere niet-cookie-technologieën (zoals eTags en web- of browser cache) kunnen door derden op deze Website worden gebruikt. Browserinstellingen die cookies blokkeren hebben mogelijk geen effect op deze technologieën, maar u kunt uw cache wissen om dergelijke trackers te verwijderen. Gegevens die van een bepaalde browser of een bepaald apparaat worden verzameld, kunnen worden gebruikt met een andere computer of een ander apparaat dat is gekoppeld aan de browser of het apparaat waarop dergelijke gegevens zijn verzameld.
    2. Criteo. U vindt het privacybeleid van Criteo via deze link. De gegevens die op de Website worden verzameld, kunnen worden overgedragen aan Criteo en haar demand-partners voor op interesses gebaseerde reclame. Criteo kan niet-identificerende gegevens verzamelen, openen en gebruiken om de Criteo-technologie en andere Criteo-producten, -programma’s en/of -diensten te verbeteren. Deze niet-identificerende gegevens kunnen bestaan uit on site-gebruikersgedrag en gegevens over de inhoud van de gebruiker/pagina, URL’s, statistieken of interne zoekopdrachten. De niet-identificeerbare gegevens worden verzameld via de advertentieoproep en opgeslagen met een Criteo-cookie voor een maximale periode van 13 maanden.
    3. Pulsepoint. U vindt het privacybeleid van Pulsepoint via deze link.
    4. LiveRamp. U vindt het privacybeleid van LiveRamp via deze link. Wanneer u de Website gebruikt, delen we informatie die we van u kunnen verzamelen, zoals uw e-mail (in gehashte, niet-geïdentificeerde vorm), IP-adres of informatie over uw browser of besturingssysteem, met LiveRamp Inc, en haar groepsbedrijven (“LiveRamp”). LiveRamp kan een cookie op uw browser gebruiken en uw gedeelde informatie matchen met hun on- en offline marketingdatabases en die van hun reclamepartners om een link te creëren tussen uw browser en informatie in die andere databases. Deze link kan door onze partners wereldwijd worden gedeeld met als doel het mogelijk maken van op interesses gebaseerde inhoud of reclame gedurende uw gehele online ervaring (bijv. cross device, web, e-mail, in-app, etc.) door derden die niet met onze website zijn verbonden. Deze derden kunnen op hun beurt verdere demografische of op interesse gebaseerde informatie aan uw browser koppelen. Om u af te melden voor de gerichte reclame van LiveRamp, kunt u hier terecht.: https://liveramp.com/opt_out/
    5. RhythmOne. U kunt het privacybeleid van RhythmOne bekijken via deze link. RhythmOne maakt gebruik van cookies en soortgelijke traceertechnologieën (zoals identificatie van mobiele apparaten en digitale vingerafdrukken) om haar diensten aan te bieden. RhythmOne kan geaggregeerde informatie (niet uw naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) over uw bezoeken aan deze en andere websites gebruiken om advertenties te plaatsen over goederen en diensten die voor u interessant zijn. Als u meer informatie wilt over deze praktijk en als u wilt weten wat uw keuzes zijn om deze informatie niet te laten gebruiken door deze bedrijven, bezoek dan de volgende webpagina: http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp.
    6. District M. U vindt het privacybeleid van District Mvia deze link.
    7. YieldMo. U vindt het privacybeleid van YieldMo via deze link. Als u zich wilt afmelden voor het ontvangen van op interesse gebaseerde advertenties van Yieldmo of uw recht wilt uitoefenen onder de California Consumer Privacy Act (“CCPA”) om u af te melden voor de verkoop van uw persoonlijke informatie, kunt u dit doen via deze link.
    8. The Rubicon Project. U vindt het privacybeleid van Rubicon via deze link. Als u zich wilt afmelden voor het ontvangen van op interesse gebaseerde advertenties van Rubicon of uw recht wilt uitoefenen onder de California Consumer Privacy Act (“CCPA”) om u af te melden voor de verkoop van uw persoonlijke informatie, kunt u dit doen via deze link. U kunt ook gebruik maken van de Network Advertising Initiative’s opt-out pagina, the Afmeldingspagina van Digital Advertising Alliance, of de Afmeldingspagina van de European Interactive Digital Advertising Alliance.
    9. Amazon Publisher Services. U vindt het privacybeleid van Amazon Publisher Services via deze link.
    10. AppNexus. U vindt het privacybeleid van AppNexus via deze link.
    11. OpenX. U vindt het privacybeleid van OpenX via deze link.
    12. Verizon Media voorheen bekend als Oath. U vindt het privacybeleid van Verizon Media via deze link. U kunt ook gebruik maken van de de afmeldingspagina van het Network Advertising Initiative, the Digital Advertising Alliance’s opt-out page, of de de afmeldingspagina van de European Interactive Digital Advertising Alliance om het gebruik van cookies uit te schakelen voor op interesse gebaseerde reclame.
    13. TripleLift. U vindt het privacybeleid van TripleLift via deze link. Om u af te melden voor het ontvangen van op interesse gebaseerde reclame (inclusief retargeting) van de diensten van TripleLift via het gebruik van cookies in uw huidige browser en voor meer informatie over wat het betekent om af te melden, gaat u naar www.triplelift.com/consumer-opt-out.
    14. Index Exchange. U vindt het privacybeleid van Index Exchange via deze link. U kunt ook gebruik maken van de de afmeldingspagina van het Network Advertising Initiative, the Digital Advertising Alliance’s opt-out page, of de de afmeldingspagina van de European Interactive Digital Advertising Alliance om het gebruik van cookies uit te schakelen voor op interesse gebaseerde reclame.
    15. Sovrn. U vindt het privacybeleid van Sovrn via deze link.
    16. GumGum. U vindt het privacybeleid van GumGum via deze link. GumGum kan (i) cookies plaatsen en gebruiken op de browsers van eindgebruikers of webbakens gebruiken om informatie te verzamelen over eindgebruikers die dergelijke Publisher websites bezoeken en (ii) dergelijke verzamelde eindgebruikerinformatie koppelen aan andere eindgebruikerinformatie die door derden wordt verstrekt om gerichte advertenties aan dergelijke eindgebruikers te leveren.
    17. Digital Remedy. U vindt het privacybeleid van Digital Remedy via deze link.
    18. MediaGrid. U vindt het privacybeleid van MediaGrid via deze link. MediaGrid kan informatie verzamelen en opslaan over de interacties van eindgebruikers met deze website door middel van cookies, reclame IDS, pixels en server-to-server verbindingen. MediaGrid heeft de volgende informatie ontvangen: de pagina die een Eindgebruiker heeft opgevraagd en de verwijzende/uitgaande pagina’s; Tijdstempelinformatie (d.w.z. de datum en tijd waarop de Eindgebruiker de pagina heeft bezocht); IP-adres; mobiele apparaatidentificatie; apparaatmodel; besturingssysteem van het apparaat; browsertype; drager; geslacht; leeftijd; geolocatie (inclusief GPS-coördinaten); clickstreamgegevens; cookie-informatie; identificatiegegevens van de eerste partij; en gehashte e-mailadressen; demografische en geïnteresseerde informatie; en post-conversiegegevens (van zowel online als offline gedrag). Een deel van deze gegevens is afkomstig van deze website en een ander deel is afkomstig van adverteerders. MediaGrid gebruikt deze gegevens om haar diensten te leveren. U kunt ook gebruik maken van de de afmeldingspagina van het Network Advertising Initiative, the Digital Advertising Alliance’s opt-out page, of de de afmeldingspagina van de European Interactive Digital Advertising Alliance om het gebruik van cookies uit te schakelen voor op interesse gebaseerde reclame of hun privacybeleid te bekijken voor meer informatie.
    19. RevContent – U vindt het privacybeleid van RevContent via deze link. RevContent kan informatie over uw browser of apparaat verzamelen, waaronder browsertype, IP-adres, apparaattype, user agent string en besturingssysteem. RevContent verzamelt ook informatie over de websites die u via hun diensten bezoekt, zoals de datum en het tijdstip waarop u toegang krijgt tot bepaalde pagina’s en de inhoud en advertenties waarop u klikt. U kunt zich afmelden voor een personaliseringstraject door af te melden voor de gegevensverzameling van RevContent.
    20. Centro, Inc. – U vindt het privacybeleid van Centro via deze link. U kunt de afmeldingsinformatie voor de diensten van Centro vinden via de link voor het privacybeleid.
    21. 33Across, Inc. – U vindt het privacybeleid van 33Across via deze link. Om af te zien van gepersonaliseerde reclame, kunt u terecht op https://optout.networkadvertising.org/?c=1.
    22. Conversant. LLC – U vindt het privacybeleid van Conversant via deze link. Conversant gebruikt informatie die u niet direct identificeert, zoals informatie over uw browsertype, tijd en datum van het bezoek, uw browse- of transactieactiviteit, het onderwerp van geklikte of overgeschoven advertenties en een unieke identificatiecode (zoals een cookie-string, of een unieke advertentie-identificatiecode die door uw mobiele apparaat wordt verstrekt) tijdens uw bezoeken aan deze en andere websites en apps om advertenties te leveren over goederen en diensten die waarschijnlijk interessanter voor u zijn. Conversant kan gebruik maken van technologieën zoals cookies en andere traceertechnologieën om deze informatie te verzamelen. Om meer te weten te komen over op interesse gebaseerde reclame, of om u af te melden, kunt u een bezoek brengen aan www.youronlinechoices.eu of https://www.networkadvertising.org/.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kun je zelf doen via de persoonlijke instellingen van jouw account. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar [email protected] Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Kampeermeneer.nl zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren. Kampeermeneer.nl wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Kampeermeneer.nl neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via [email protected]

Informatie op Kampeermeneer.nl

Wij kunnen niet garanderen dat de informatie op onze website foutloos is, volledig en/of actueel is. Daarom kunt u aan de informatie op deze website geen rechten ontlenen. Evenmin zijn wij aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie. Mocht u informatie, data en/of programma’s tegen komen waarvan het copyright bij u ligt, verzoeken dit te melden aan de webmaster.

In u informatie tegenkomt die in uw ogen niet goed, volledig of actueel is, kunt u contact opnemen met de webmaster. Wij stellen uw commentaar en/of eventuele aanvullingen op prijs. Door uw bijdragen kunnen wij onze website verbeteren.