Vakantiebeurs kaarten gewonnen? Of ga je met korting?

9aeb0f8f35be68f83177acdb0ca081b1?s=55&d=mm&r=g Tjerk De Vakantiebeurs 2020 is weer in aantocht. Ook in 2020 kunnen kampeerders hun hart ophalen op de Vakantiebeurs. Kamperen en actieve vakanties winnen weer aan populariteit in Nederland en dat is op de Vakantiebeurs dit jaar terug te zien. Ik ga er begin 2020 in ieder geval het nieuwe kampeerseizoen inluiden, want dit is er allemaal te doen voor kampeerders.

vakantiebeurs gratis

Vakantiebeurs 2020 heeft het ANWB Kamperen aan de kust plein

Hoewel kamperen op de Vakantiebeurs natuurlijk maar één van de thema’s is en dus kleiner is dan op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs, is er ook voor kampeerder genoeg te doen en ontdekken.

Op de Vakantiebeurs kun je dit jaar kamperen aan de kust! Hal peciaal voor kampeerders. De hal is in 2020 helemaal in kustsferen gebracht inclusief schelpenpaadjes, zandduinen, vleigers en een eigen strandtent.

Natuurlijk kun je hier ook meteen kennis maken met leuke kampeertrends Je kunt er de nieuwste campers en caravans uitproberen, eens kijken hoe het ligt in een daktent en vooral al lekker dat kampeergevoel voor het kampeerseizoen van 2020 pakken.

Meer campings dan op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

De Vakantiebeurs is voor campinginspiratie misschien wel een betere plek dan de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. Daar zijn het toch vooral de kampeertrends en heel veel caravans en campers die je treft.

Omdat de Vakantiebeurs natuurlijk meer is dan alleen de kampeerhal zijn hier alles bij elkaar meer campings vertegenwoordigd dan op de KCJ. Op de Vakantiebeurs 2020 staan vaak de eigenaren zelf in de stands waardoor je een goed gevoel kunt krijgen van hoe gastvrij je ontvangen wordt. Daarnaast kennen zij hun campings natuurlijk het beste zodat je uitgebreide informatie ontvangt.

Naast campings staan er ook veel verkeers- en regiobureaus op de Vakantiebeurs. Deze kunnen je adviseren over welke regio in hun land het beste bij jouw vakantiewensen past. Daarnaast hebben ze vaak ook veel campingtips voor hun eigen regio.

vakantiebeurs

De Vakantiebeurs 2020 is voor kinderen (en volwassenen) een outdoor paradijs

Dat actieve vakanties steeds populairder worden is op de Vakantiebeurs dit jaar duidelijk. Je kunt het bijna zo gek niet bedenken of je kunt die outdoor sport zelf uitproberen.

Lees ook:  Gratis naar het nirvana uhhh de Caravana!

Er is een wand om te kunnen abseilen en een heuvel om vanaf te steppen. Daarnaast zijn er grote waterbakken waar je zelf eens kunt oefenen hoe gebalanceerd je op een surfplank kunt suppen of iets veiliger een kano kunt uitproberen.

fietsvakantie met kinderen

Ook op de Vakantiebeurs 2020: Speciale fiets- en wandelroute

Wandel- en fietsvakanties in eigen land zijn al jaren populair. Steeds meer mensen willen zo’n fiets- of wandelvakantie ook in het buitenland doen. Dit jaar zijn er meer dan 26 aanbieders die speciaal dit soort reizen aanbieden. Voor wandelaars en fietsers is er daarom een route op de Vakantiebeurs uitgezet zodat je deze aanbieders niet zult missen.

Zelf heb ik een aantal jaren geleden een schitterende fietsvakantie van Lissabon langs de Portugese kust naar de Algarve gemaakt. Een fantastische ervaring en ik vond het toen erg fijn dat we gewoon konden vliegen zonder fietsen en daar ter plekke goede fietsen konden huren die we op het eindpunt van onze reis konden achterlaten waar ze weer werden opgehaald. Op de Vakantiebeurs vind je hier volop tips voor.

Tromgeroffel

En de winnaars  van de gratis kaarten voor twee personen voor de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs Utrecht zijn:

 1. Suzanne Suzonnetje
 2.  Kees van der Meer
 3. Anna Van Erkelens Facebook
 4. Maaike Plukkel Brakele
 5. Jolanda Bol Huisman Facebook

Gefeliciteerd! Er is een direct message naar jullie Facebook of instagram onderweg met een code zodat jullie de kaarten kunnen activeren.

Bestel voor 16 januari en bespaar €3 per persoon

Niet gewonnen? Volgende keer beter. Wil je toch naar de Vakantiebeurs bestel dan voor 16 januari online kaarten om korting te krijgen. 

Dagtickets
Vroegboek ticket (vanaf 25 december – 15 januari ) – €12,00
Regulier online  (16 – 19  januari) – €14,00
Kassa  – €15,00

Middagtickets, te gebruiken vanaf 13.00 uur

Online ticket  (vanaf 25 december) – €9,00
Ticket aan de kassa  – €12,00

Avondtickets, te gebruiken zaterdag vanaf 16.00 uur
Online ticket – €8,00
Ticket aan de kassa – €9,00

Kinderen t/m 16 onder begeleiding van een volwassene gratis

 

Auteur

Tjerk kampeert al zijn hele leven, het liefst met zijn gezin in hun tent of vouwwagen met af en toe een uitstapje naar een camper of bijzondere boomhut Meer weten? Leer Tjerk kennen...

2 reacties

 • Beste kampeermeneer. Hartelijk dank voor de gewonnen toegangsbewijzen voor de vakantiebeurs. Ik heb alleen een probleem. Ik heb maar 1 ticket kunnen downloaden en de andere ben ik nu kwijt dz66uxd. Hoe kom ik nu weer aan mijn ticket?
  Nogmaals bedankt en vriendelijke groet, Kees

Laat jouw reactie achter

User Review
 • Kwaliteit:
  Sending
 • Gebruiksgemak:
  Sending
 • Pakmaat:
  Sending