De winnaars van de Vakantiebeurs 2019 winactie zijn bekend! Nog een paar dagen en dan is het zover. Van 10 t/m 13 januari kun je in Utrecht lekker in vakantiesferen komen en deze mensen onderaan dit artikel kunnen er met twee personen gratis naar toe.

Vakantiebeurs 2019 heeft als thema “Kamperen aan de kust”

Op de Vakantiebeurs kun je dit jaar kamperen aan de kust! Bijna een hele hal speciaal voor kampeerders. De hal is in 2019 helemaal in kustsferen gebracht inclusief schelpenpaadjes, zandduinen, kitesufers en een eigen strandtent.

Natuurlijk kun je hier ook meteen kennis maken met leuke kampeertrends Je kunt er de nieuwste campers en caravans uitproberen, eens kijken hoe het ligt in een daktent en vooral al lekker dat kampeergevoel voor het kampeerseizoen van 2019 pakken.

Winacties  Vakantiebeurs kaarten gewonnen? Of ga je met korting?

Meer campings dan op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

De Vakantiebeurs is voor campinginspiratie misschien wel een betere plek dan de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. Daar zijn het toch vooral de kampeertrends en heel veel caravans en campers die je treft.

Omdat de Vakantiebeurs natuurlijk meer is dan alleen de kampeerhal zijn hier alles bij elkaar meer campings vertegenwoordigd dan op de KCJ. Op de Vakantiebeurs 2019 staan vaak de eigenaren zelf in de stands waardoor je een goed gevoel kunt krijgen van hoe gastvrij je ontvangen wordt. Daarnaast kennen zij hun campings natuurlijk het beste zodat je uitgebreide informatie ontvangt.

Naast campings staan er ook veel verkeers- en regiobureaus op de Vakantiebeurs. Deze kunnen je adviseren over welke regio in hun land het beste bij jouw vakantiewensen past. Daarnaast hebben ze vaak ook veel campingtips voor hun eigen regio.

Wil jij gratis het maandelijkse Kampeermeneer Magazine ontvangen?
Maximaal één keer per maand ontvang je een update met daarin het laatste nieuws over kamperen, handige kampeertips en de laatste winacties.

Jouw e-mailadres is veilig bij ons.

Winacties  Vakantiebeurs kaarten gewonnen? Of ga je met korting?

De Vakantiebeurs 2019 is voor kinderen (en volwassenen) een outdoor paradijs

Dat actieve vakanties steeds populairder worden is op de Vakantiebeurs dit jaar duidelijk. Je kunt het bijna zo gek niet bedenken of je kunt die outdoor sport zelf uitproberen.

Er is een wand om te kunnen abseilen, een simulator om te leren kitesurfen, Daarnaast zijn er grote waterbakken waar je zelf eens kunt oefenen hoe gebalanceerd je op een surfplank kunt suppen of iets veiliger een kano kunt uitproberen.

Tromgeroffel

En de winnaars  van de gratis kaarten voor twee personen voor de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs Utrecht zijn:

1. Joos van Stiphout van der Horst
2.  Sigrid Wanders
3. Linda Bosch
4. Jannie Schonhage
5. Eelco Eyer

Gefeliciteerd! Er is een e-mail naar jullie onderweg met een code zodat jullie de kaarten kunnen activeren.

Bestel voor 10 januari en bespaar €3 per persoon

Niet gewonnen? Volgende keer beter. Wil je toch naar de Vakantiebeurs bestel dan voor 10 januari online kaarten om korting te krijgen. 

Dagtickets
Regulier (vanaf 27 december) – €12,00
Last Minute (vanaf 10 januari) – €14,00
Kassa  – €15,00

Middagtickets, te gebruiken vanaf 13.00 uur
Regulier ticket (vanaf 27 december) – €9,00
Last Minute ticket (vanaf 10 januari) – €11,00
Ticket aan de kassa  – €12,00

Avondtickets, te gebruiken zaterdag vanaf 16.00 uur
Online ticket – €8,00
Ticket aan de kassa – €9,00

Kinderen t/m 16 onder begeleiding van een volwassene gratis

De Vakantiebeurs 2019 wordt gehouden van 10 tot en met 13 januari 2019. Kaarten zijn nu al online te bestellen en daar kun je tot €3 per persoon mee besparen. Een gewone dagkaart kost aan de kassa namelijk €15. In de voorverkoop zijn ze tot 10 januari €12. Naast de reguliere dagkaarten zijn er ook nog speciale middag en avondkaarten welke een klein voordeel opleveren.

Over de schrijver

Tjerk

Tjerk

Tjerk kampeert al zijn hele leven, het liefst met zijn gezin in hun tent of vouwwagen met af en toe een uitstapje naar een camper of bijzondere boomhut Meer weten? Leer Tjerk kennen...

Laat jouw reactie achter