Winnaars Bo-camp Urban Outdoor Dutch oven en retro stoel bekend! - Kampeermeneer.nl

Winnaars Bo-camp Urban Outdoor Dutch oven en retro stoel bekend!

Winnaars Bo-camp Urban Outdoor Dutch oven en retro stoel bekend!
Winnaars Bo-camp Urban Outdoor Dutch oven en retro stoel bekend!
1 (20%) 1 vote

De winnaars van de Bo-Camp Urban Outdoor winactie zijn bekend! Check dus snel of jij de gelukkige bent die voortaan op de camping ook de buren jaloers kan maken met die heerlijke geuren die uit jouw Dutch oven komen of de blits kunt maken met die kekke stoel.

Tromgeroffel

En de winnaars zijn:

Ingrid Stoof – Dutch oven
Marit Sneijder  – Retro klapstoel

Gefeliciteerd! Er is een e-mail naar julie onderweg om adresgegevens op te vragen. Dan komen deze gave kampeerspullen nog dit weekend jouw kant op.

Niet gewonnen, toch koken in de Dutch oven of de retro stoel proberen?

Balen dat je de Dutch oven of retro stoel niet gewonnen hebt maar mocht je toch die lekker willen zitten of een mooie stoofpot willen bakken op de camping? Doe hem jezelf  of je lief voor Vaderdag cadeau .  Superleuk cadeau om het kampeerseizoen te beginnen! De Carri Chef 2  is bij verschillende kampeerwinkels en ook online te koop!

Lees ook mijn mening over de VTwonisering van de camping waar Bo-Camp Urban Outdoor een perfect voorbeeld van is.

Volg kampeermeneer ook op facebooktwitter of instagram en blijf altijd op de hoogte van de laatste winacties! Want binnenkort heb ik nog een mooie winactie voor jullie!

Share

Tjerk kampeert al zijn hele leven, het liefst met zijn gezin in hun tent of vouwwagen met af en toe een uitstapje naar een camper of bijzondere boomhut Meer weten? Lees mijn bio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *