Wil jij je campinguitzet pimpen met deze kekke stoel en stoere Dutch oven! Vorige week vroeg ik me af wat jullie van de trend van VTwonisering op de camping vonden en vertelde ik hoe hebberig ik zelf wordt van de Bo-Camp Outdoor collectie.  Van Bo-camp mag ik daarom deze retro stoel voor de pimpers en stoere Dutch oven voor de meer praktische stoere kampeerder weggeven.

Wil jij een deze kekke kampeerset winnen?

De meningen waren verdeeld maar het overgrote deel van jullie was voor meer blijheid op de camping. Voor deze happy campers die houden van style op de camping heb ik deze mooie klapstoel uitgezocht van Bo-Camp Urban Outdoor. Voor de stoere en misschien iet meer basic kampeerders de gave Dutch oven om de lekkerste gerechten boven je vuurschaal al kampvuur te maken.

Win, win, win… hoe kun je meedoen?

Wil jij komende zomer op de camping ook lekker in je een Urban Outdoor klapstoel luieren of een lekkere zelfgemaakte soep of hartige taart uit de Dutchoven eten? Dat kan want in samenwerking met Bo-camp Urban Outdoor mag ik er van beide één weggeven.

Meedoen is makkelijk in 3 stappen:

Wil jij gratis het maandelijkse Kampeermeneer Magazine ontvangen?
Maximaal één keer per maand ontvang je een update met daarin het laatste nieuws over kamperen, handige kampeertips en de laatste winacties.

Jouw e-mailadres is veilig bij ons.

 1. Meld je hieronder aan voor de maandelijkse Kampeermeneer nieuwsbrief. (Ontvang je deze al dan kun je deze stap natuurlijk overslaan)

 2. Like het Facebook– of Instagrambericht en laat in een reactie weten of je liever de Dutch oven of de hippe klapstoel wint en waarom.
 3. Delen = lief maar geen verplichting

Meedoen kan tot en met woensdag 13 juni 2018 24:00. Deze actie is een samenwerking tussen Kampeermeneer en Bo-Camp. De winnaar zal na sluiting op kampeermeneer.nl bekend worden gemaakt.

Volg kampeermeneer ook op facebooktwitter en instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste kampeertips, verhalen en soms een camping review.

Rating: 4.0/5. From 5 votes.
Please wait...

Over de schrijver

Tjerk

Tjerk

Tjerk kampeert al zijn hele leven, het liefst met zijn gezin in hun tent of vouwwagen met af en toe een uitstapje naar een camper of bijzondere boomhut Meer weten? Leer Tjerk kennen...

Laat jouw reactie achter

10 reacties

 • Dag Tjerk, mijn man en ik doen heel graag mee met de wedstrijd.
  Onze voorkeur gaat uit naar de Dutch oven omdat we en van lekker eten houden en van een kampvuurtje maken 🙂
  16 Julie begint samen met mijn zus en zwager, allen pensionado’s 😉 onze 4 a 5 wkn. durende vakantie in Schinnen, waar vandaan we via omzwervingen door Duitsland fam. in Tüpen hopen te kunnen bezoeken.
  Hoe leuk zou het zijn om voor hen iets heel lekkers te kunnen koken in de Dutch oven!!
  Uiteraard zetten we dat dan op de foto voor je 😉
  Groet,Marianne Bergsma

 • Wat een leuke actie. De dutch oven staat al lang op mijn verlanglijstje en lijkt me leuk om na een wildplukwandeling hier een maaltijd mee te bereiden!

 • Ik zou graag de hippe klapstoel willen winnen voor mijn stiefdochter van 14.Ze is pas geopereerd aan haar been en mag haar been de komende zes weken niet belasten. Wat zou t fijn zijn voor haar om op deze stevige en goede stoel te kunnen zitten. Met ook nog eens een mooie look!

 • Een mooi idee, de Dutch oven via kampeermenneer weg te geven.
  Ik zal alvast de ingrediënten kopen en hopen dat ik ze daarna zelf kan bereiden in deze oven.
  Top

 • Hallo kampeermeneer,mijn man en ik zijn 25 jaar geleden begonnen met kamperen met een tent en dit jaren gedaan samen met de kinderen.Nu weer opnieuw begonnen met een tent,haha maar wel met wat meer comfort zoals een fijn kampeermatras en goede stoelen.Wij hebben geen voorkeur voor wat er te winnen valt!Zijn overal blij mee

 • Wauw.. de Dutch oven! Die staat al even op ons verlanglijstje!!
  Waarom?! Omdat we beiden enorm houden van koken en echt Bourgondisch genieten..
  Zowel thuis al tijdens het kamperen met de kinderen! We proberen onze kinderen de liefde van het gezond en lekker koken mee te geven. Ik denk dat deze prachtige Dutch oven daar een prachtige bijdrage aan zou kunnen leveren!