Yes, “We zijn er bijna!” komt in 2019 weer op TV

9aeb0f8f35be68f83177acdb0ca081b1?s=55&d=mm&r=g Tjerk Jaaa! “We zijn err bijna!” mijn favoriete slow TV programma komt weer terug op TV in 2019!. Nadat de ANWB de spreekwoordelijke  campingstekker er in 2017 uitgetrokken had nam de ACSI vorig jaar met succes het stokje over. Het goede nieuws is nu dat er ook in 2019 nieuwe afleveringen komen!

Ken je “We zijn er bijna!” niet?

In dit kampeer TV programma trekken zo’n 20 caravans en campers maar vooral hun karakteristieke kampeerders in karavaan door Europa.  In een week of vijf á zes rijdens ze een route door een Europees land, bezoeken toeristische trekpleisters en soms schitterende en soms iets minder schitterende campings

we zijn er bijna 2019

we zijn er bijna 2016 Max

“We zijn er bijna!” gaat in 2019 door toch?

Het is ieder jaar weer even spannend of ze een campingreis organisator maar ook de deelnemende kampeerders gek genoeg krijgen. Gek genoeg om aan We zijn er bijna 2019 deel te nemen. Ik was verbaasd om te horen dat de ANWB na 2017 stopte met het programma

Maar in 2019 dan? Ik heb vorige week echter contact met mijn vrienden van Omroep Max gehad en  het goede nieuws is dat ze konden bevestigen dat er inderdaad een nieuwe serie komt in 2019. 

2019 we zijn er bijna

we zijn er bijna in2019

we zijn er bijna kamperen

We zijn er bijna is ook in 2019 lekker burgerlijk

‘We zijn er bijna’ is een beetje burgerlijk. Burgerlijkheid, het heeft een beetje een slechte bijklank, maar man wat is die burgerlijkheid toch fantastisch. Het is toch heerlijk om te zien hoe mensen die al eeuwen bij elkaar zijn, de patronen die er in die jaren ingeslepen zijn ook op vakantie gewoon lekker vasthouden.

Of ze nu in Griekenland, Bulgarije of Spanje zijn om vijf uur beginnen de dames allemaal met koken en om zes uur zit de hele camping aan de aardappeltjes met bloemkool, pasta penne of uit Nederland meegebrachte slavinken.

Waar gaan ze naartoe in 2019?

Vorig jaar in Italië hadden ze schitternde beelden in een supermooi gebied. In 2019 gaat “We zijn er bijna!” naar ……….. Tja, ik heb het ze gevraagd bij Omroep Max maar dat willen ze nog even geheim houden. Het enige dat zeker is, is dat er nieuwe afleveringen komen. 

Lees ook:  Kampeertrends 2021: terugblik en wat je kunt verwachten

UPDATE: Inmiddels weten we dankzij een tip van een lezer bijna zeker wat de route van “We zijn er bijna!” 2019 wordt. 

Van 13 tot 17 mei dagelijks We zijn er bijna op TV

Op de nieuwe afleveringen moeten we nog even wachten. Van maandag 13 tot en met vrijdag 17 mei wordt er bij MAX wel dagelijks een aflevering van het vorige seizoen van We zijn er Bijna! uitgezonden.

De afleveringen van het vorige seizoen van We zijn er Bijna! door dat o zo mooie Italië zijn dan om 17.10 uur op NPO 1 te zien.

header we zijn er bijna bingo

Wanneer komt het nieuwe seizoen?

Op 17 mei komt er helaas een einde aan de herhalingen van We zijn er bijna! Omroep Max heeft bevestigd dat er daarna ook nog een nieuw seizoen We zijn er bijna komt maar wanneer dat precies is blijft nog even onduidelijk. Zodra ik het weet zal ik het met jullie delen.

En oh ja vergeet niet om ook bij de herhalingen mijn ‘We zijn er bijna Bingo‘ te spelen hé!

Auteur

Tjerk kampeert al zijn hele leven, het liefst met zijn gezin in hun tent of vouwwagen met af en toe een uitstapje naar een camper of bijzondere boomhut Meer weten? Leer Tjerk kennen...

reageer

Laat jouw reactie achter

User Review
  • Kwaliteit:
    Sending
  • Gebruiksgemak:
    Sending
  • Pakmaat:
    Sending