Veel gebruikte kampeersites en kampeerwinkels

9aeb0f8f35be68f83177acdb0ca081b1?s=55&d=mm&r=g Tjerk Vaak krijg ik de vraag waar ik mijn kampeerspullen gekocht heb of wat mijn favoriete site is om een glamping of camping te boeken. Omdat de vraag vaker terug kwam meld ik het meestal gewoon in het artikel of de review. Voor die andere keren hieronder een overzicht van websites die ik vaak gebruik:

Online warenhuizen

Bol.com
Coolblue
Hema
Blokker.nl 
Xenos
Amazon.nl

Kampeerwinkels & Outdoor winkels

Campings

Vakantieparken en glampings

Auto en camper

ANWB
Goboony
PaulCamper
Travelhome
Escape Campervans
Camperdays
Jucy campers
Worldwide Campers
Voigt Travel

 

Auteur

Tjerk kampeert al zijn hele leven, het liefst met zijn gezin in hun tent of vouwwagen met af en toe een uitstapje naar een camper of bijzondere boomhut Meer weten? Leer Tjerk kennen...

1 reactie

  • Gefeliciteerd met je eerste lustrum
    Al een tijdje las ik jouw verhaaltjes en tips. Ook al een camping gereserveerd op jouw tip, dus ik hoop nog lekker te genieten.

Laat jouw reactie achter