Gratis naar de Vakantiebeurs in Utrecht! Win nu 2 kaarten!

9aeb0f8f35be68f83177acdb0ca081b1?s=55&d=mm&r=g Tjerk De vakantiebeurs 2019 staat volgende week alweer voor de deur.  Ook kampeerders en camping liefhebbers kunnen er dit jaar weer hun hart ophalen. Er zijn vele campings, je kunt er een keer een daktent uitproberen of één van de actie sporten uitproberen.  Kampeermeneer mag dit jaar 10 gratis kaarten weggeven. 

Lees ook:  Gratis naar de Vakantiebeurs 2020, en dit is er voor kampeerders!

Vakantiebeurs 2019 heeft als thema “Kamperen aan de kust”

Op de Vakantiebeurs kun je dit jaar kamperen aan de kust! Bijna een hele hal speciaal voor kampeerders. De hal is in 2019 helemaal in kustsferen gebracht inclusief schelpenpaadjes, zandduinen, kitesufers en een eigen strandtent.

Natuurlijk kun je hier ook meteen kennis maken met leuke kampeertrends Je kunt er de nieuwste campers en caravans uitproberen, eens kijken hoe het ligt in een daktent en vooral al lekker dat kampeergevoel voor het kampeerseizoen van 2019 pakken.

Vakantiebeurs2019 info

Meer campings dan op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

De Vakantiebeurs is voor campinginspiratie misschien wel een betere plek dan de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. Daar zijn het toch vooral de kampeertrends en heel veel caravans en campers die je treft.

Omdat de Vakantiebeurs natuurlijk meer is dan alleen de kampeerhal zijn hier alles bij elkaar meer campings vertegenwoordigd dan op de KCJ. Op de Vakantiebeurs 2019 staan vaak de eigenaren zelf in de stands waardoor je een goed gevoel kunt krijgen van hoe gastvrij je ontvangen wordt. Daarnaast kennen zij hun campings natuurlijk het beste zodat je uitgebreide informatie ontvangt.

Naast campings staan er ook veel verkeers- en regiobureaus op de Vakantiebeurs. Deze kunnen je adviseren over welke regio in hun land het beste bij jouw vakantiewensen past. Daarnaast hebben ze vaak ook veel campingtips voor hun eigen regio.

Vakantiebeurs2019 kamperen

De Vakantiebeurs 2019 is voor kinderen (en volwassenen) een outdoor paradijs

Dat actieve vakanties steeds populairder worden is op de Vakantiebeurs dit jaar duidelijk. Je kunt het bijna zo gek niet bedenken of je kunt die outdoor sport zelf uitproberen.

Er is een wand om te kunnen abseilen, een simulator om te leren kitesurfen, Daarnaast zijn er grote waterbakken waar je zelf eens kunt oefenen hoe gebalanceerd je op een surfplank kunt suppen of iets veiliger een kano kunt uitproberen.

Wil jij 2 gratis kaarten voor de Vakantiebeurs 2019 winnen?

 Wil jij dit jaar ook alvast vakantie inspiratie op doen om de lange winter te overbruggen of gewoon om gave plannen te maken voor 2019? 

Wat kun je winnen?

Jij kunt dat dit jaar met een beetje mazzel gratis naar de Vakantiebeurs. Ik mag namelijk  10 (5 x 2) gratis toegangskaarten weggeven zodat je samen met je lief, je kind, kampeervriend of vriendin een lekker vakantiedagje uit kunt vieren. Het zijn digitale kaarten die je per e-mail toegestuurd krijgt die tussen donderdag 10 tot en zondag 13 januari op een dag naar keuze gratis toegang geven voor twee personen.

Win, win, win… hoe kun je meedoen?

Wil jij 2 van de 4 gratis toegangskaarten voor de vakantiebeurs winnen? Doe dan mee…

Meedoen is makkelijk in 3 stappen:

 1. Meld je hieronder aan voor de maandelijkse Kampeermeneer nieuwsbrief. (Ontvang je deze al dan kun je deze stap natuurlijk overslaan)
  [wysija_form id=”2″]
 2. Like het Facebook– of Instagrambericht en laat in een reactie weten wie je zou willen verrassen met een bezoekje aan de Vakantiebeurs.
 3. Delen = lief maar geen verplichting

Meedoen kan tot en met zondag 6 januari 2019 12:00. Deze actie is een samenwerking tussen Kampeermeneer en de Vaknatiebeurs. De winnaar zal na sluiting op kampeermeneer.nl bekend worden gemaakt.

Lees ook:  Gratis naar de Vakantiebeurs 2020, en dit is er voor kampeerders!

Volg kampeermeneer ook op facebooktwitter en instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste kampeertips, verhalen en soms een camping review.

Auteur

Tjerk kampeert al zijn hele leven, het liefst met zijn gezin in hun tent of vouwwagen met af en toe een uitstapje naar een camper of bijzondere boomhut Meer weten? Leer Tjerk kennen...

10 reacties

 • Heb reeds de site geliked,dus ga dat niet nog een keer doen. Maar zou heel graag samen met mijn man naar de Vakantiebeurs willen om inspiratie op te doen voor de komende zomer!!

 • Lieve Tjerk. Ik volg je al een hele tijd en vind je gedeelde berichten verrassend en inspirerend. ( Maar dat weet je al)
  Voor m n man en mij is kamperen iets wat in je hoofd dagelijks gebeurt. Je denkt op een andere manier. Toch is het een gigantische uitdaging voor ons: mijn man is verlamd en mist een been en zit in n rolstoel. Ik ben zeer slechtziend en heb ernstige reuma. Maar wat er ook gebeurt: Kamperen blijf ik doen zo lang ik adem. Vroeger met de motor en een piepklein tentje. Tegenwoordig met onze vouwwagen en de auto en heel europa door. Nederland, Luxemburg, Belgie, Frankrijk, Duitsland en Spanje hebben we al bezocht. Ik hoop je te mogen ontmoeten op de vakantiebeurs. Ik zou dat een grote eer vinden.
  Ik zou heel graag de kaartjes winnen. Lekker samen voorpret voor de komende zomer.
  Groetjes, Joos en Willy

 • Hoi kampeer meneer,

  Gelukkig Nieuwjaar voor de kampeer meneer en al zijn dierbaren!

  Hartelijk dank voor zoveel inspiratie en bruikbare adviezen.
  Een uitstapje naar de vakantiebeurs zou ons zeer aangenaam treffen.
  Ja, heel graag!
  We hopen komend jaar voor het eerst sinds jaren weer eens echt fijn samen met ons tentje te kunnen kamperen.
  Daar zijn we heel erg aan toe.
  Voor ons helaas geen verre camping maar ons eigen land heeft ook meer dan voldoende te bieden.
  450 km kustlijn, het thema van dit jaar komt voor ons als geroepen.

  Ik wens iedereen die dit leest gelukkig nieuwjaar.

  Tot ooit, tot plots?

  Lieve groet van Judith, ook namens manlief.

 • Wij zouden graag ons willen oriënteren voor motor vakanties en kamperen. Daarom hopen wij dat we in aanmerking komen voor de vrijkaarten, want de kerst was een dure maand.

 • We hebben tot nu alleen nog in Nederland gekampeerd, wat prachtig is. Maar we willen dit jaar voor het eerst met onze kinderen in het buitenland, waarschijnlijk Frankrijk, kamperen of misschien worden we geïnspireerd op de vakantiebeurs voor een andere bestemming. Ik zou dus graag met mijn man hier heengaan.

Laat jouw reactie achter

User Review
 • Kwaliteit:
  Sending
 • Gebruiksgemak:
  Sending
 • Pakmaat:
  Sending