bloggersweekend groot

Dit zijn de bloggers van Kampeermeneer

tjerk rond

Tjerk


Tjerk kampeert al zijn hele leven, het liefst met zijn gezin in hun tent of vouwwagen met af en toe een uitstapje naar een camper of bijzondere boomhut Meer weten?
Lees alle artikelen van Tjerk..

akke rond

Akke


Akke kampeert al haar hele leven. Tot voor kort in haar zelfgebouwde kampeerauto, maar nu weer in haar De Waard of lichtgewicht tent. Samen met haar man Hans, zoontje en hond kampeert ze veel in Nederland, maar ook, zonder hond, in Scandinavië, Oeganda en afgelopen zomer op IJsland.
Lees alle artikelen van Akke...

saskia rond

Saskia


Saskia kampeert al haar hele leven. Het liefst samen met haar man, dochter en hondje Ivy. Ze begon ooit met een barrel van een caravan, ruilde die in voor een luxere versie, maar kampeert nu alweer een aantal jaar met hun vouwwagen op boerencampings en andere kleine campings in heel Europa.
Lees alle artikelen van Saskia ...

erik rond

Erik


Erik houdt van basic kamperen met de tent. Zijn passie voor kamperen is aangewakkerd bij de Scouting. Samen met zijn vrouw Loes en twee meiden zoekt hij, bijvoorbeeld tijdens een fietsvakantie, graag simpelere campings op waar nog veel dingen kunnen en mogen.
Lees alle artikelen van Erik..

wijtske rond

Wijtske


Wijtske kampeert er samen met man en kinderen op los. Met onze Volkswagen T3 camper trekken we er op uit in Nederland en Europa. Het liefst kampeer ik op Staatsbosbeheer of alternatieve sfeervolle campings.
Lees alle artikelen van Wijtske ...

corine rond 1

Corine


Corine Om los te komen uit mijn werk en uit mijn hoofd, trek ik de natuur in. Daar vind ik rust, daar vind ik vrijheid. Het liefst doe ik dit al lopend met m'n tentje op mijn rug. Mijn streven is ooit alle LAW’s in Nederland af te lopen.

Lees alle artikelen van Corine...

marieke rond

Marieke


Marieke, of ze nu de fiets of vouwwagen vol pakt met kampeerspullen, op 10,100 of 1000 kilometer van huis op de camping staat. Dat maakt haar en haar man Jan-Kees niet veel uit. Genieten van het buitenleven, de sfeer op een camping en de omgeving. Daar gaat het om!
Lees alle artikelen van Marieke...

rick rond

Rick


Rick is een echte camperblogger van Ik Wil Hiken. Getrouwd met Laura en samen reizen zij sinds 2019 continue en wonen sinds 2020 in een camper. Inmiddels hebben ze al veel landen gezien. Ze schrijven wekelijks blogs over ons camperleven op @simply.nomads... Maar ook schrijft hij met Ik Wil Hiken veel over kamperen in het wild. Genoeg te lezen dus als je van avonturen houdt.  Lees alle artikelen van Rick