Tenten voor Turkije! – Doneer je tent!

9aeb0f8f35be68f83177acdb0ca081b1?s=55&d=mm&r=g Tjerk Tenten voor Turkije! Heb je nog een oude waterdichte tent liggen? Paul Nipius zamelt ze, hier in Nederland in, om daklozen van de aardbeving in Turkije onderdak te bieden. De organisator van de Kampeerbelevenis beurzen wil meer doen dan alleen storten op Giro 555 en zamelt nu dus tenten in voor Turkije én Syrië.

Onderdak eerst!

Mensen in Turkije en Syrië zijn alles kwijt en één van de eerste levensbehoeften is een dak boven je hoofd. “Al is dat dak enkel van en alleen van doek, het beschermt ze van de elementen!”.

Heb jij nog een oude tent op zolder?

Nipius “We verzamelen familietenten en bungalowtenten, eigenlijk iedere tent met stahoogte die nog schoon en waterdicht is is geschikt” Naast tenten van particulieren worden ook kampeerwinkels opgeroepen om showroommodellen en onverkoopbare voorraad te doneren. De eerste tenten zijn inmiddels binnen.

Waar worden de tenten ingezameld?

Op dit moment worden de tenten ingezameld in Breda, maar er vindt op dit moment overleg plaats om het aantal inzamelpunten uit te breiden over Nederland. Op de Facebookpagina Tenten voor Turkije worden eventuele nieuwe inzamelpunten bekend gemaakt. Heb je een tent die je wilt doneren aan “Tenten voor Turkije” Dan kun je contact opnemen per e-mail: tentenvoorturkije@gmail.com, Telefoon: 06-10902178

Transport naar Turkije

Op dit moment overlegd Nipius met een koepel van Moskeeën in Nederland om het Transport naar het rampgebied te organiseren. “Ze waarderen het initiatief ontzettend en samen gaat het zeker lukken om de tenten op locatie te krijgen”.

Auteur

Tjerk kampeert al zijn hele leven, het liefst met zijn gezin in hun tent of vouwwagen met af en toe een uitstapje naar een camper of bijzondere boomhut Meer weten? Leer Tjerk kennen...

2 reacties

Laat jouw reactie achter

User Review
 • Algemeen
  Sending
 • Gebruiksgemak
  Sending
 • Pakmaat
  Sending
 • Kwaliteit
  Sending