Gezocht deelnemers voor Temptation Camping

9aeb0f8f35be68f83177acdb0ca081b1?s=55&d=mm&r=g Tjerk Na 11 seizoenen Temptation Island worden komende zomer de eerste afleveringen opgenomen van een nieuwe spin-off serie genaamd Temptation Camping. Zon, zee, strand, krakende luchtbedden, schaars geklede zongebruinde lijven en nachtelijke ontmoetingen in het toiletgebouw. De eerste uitzendingen zijn gepland voor november maar ik kan nu al niet wachten. Mocht je jouw relatie of geluk nog willen beproeven? Ze zoeken nog stellen en zowel mannelijke als vrouwelijke verleiders. Ik sprak met Rick Brandsteder over de plannen.

Het Temptation Camping principe bestaat uit: vier Nederlandse stellen gaan dé ultieme relatietest aan door 10 dagen gescheiden van elkaar door te brengen op een zonnige camping in het bijzijn van 10 aantrekkelijke verleiders. Het draait allemaal om: vertrouwen, doorzettingsvermogen, principes en slimme ‘inpaktechnieken’.

De camping is de ideale plek voor een relatietest

Kamperen kan een relatie enorm versterken maar ook breken. Volgens relatietherapeute Zweers verbonden aan het programma stroomt ieder jaar na de zomer haar praktijk weer vol met relaties die de zomervakantie op de camping niet hebben overleefd. Brandsteder, de huidige presentator van Temptation Island en ook van de spin-off, vult aan dat dit de inspiratie gaf om met de camping spin-off te komen.

De camping is natuurlijk de ideale plek voor een relatietest aldus Brandsteder. “Je leeft samen op een paar vierkante meter, moet veel meer samenwerken dan thuis en door de vakantiestemming en het mooie weer staan mensen anderzijds ook meer voor elkaar en anderen open.” Het kampvuur blijft ook in Temptation Camping een beslissende rol spelen vertelt Brandsteder.

De campings zijn inmiddels gescout

De opnames zullen komende zomer plaatsvinden op twee idyllische plaatsen tussen bos, strand en zee in Frankrijk. Voor het eerste zijn twee kleine luxe charmecampings met zwembad en jacuzzi in Bordeaux in zijn totaliteit afgehuurd. Het tweede deel van de opnames zal plaatsvinden aan de Côte d’Azur in de omgeving van Cap d’Agde. Of daarbij een bezoek wordt gebracht aan de beruchte swingers campings in dit gebied wilde Brandsteder niet kwijt.

Exclusief op Videoland

Brandsteder laat weten dat Temptation Camping in november exclusief voor abonnees op Videoland te zien zal zijn. Of de serie daarna ook nog op RTL5 uitgezonden zal worden zoals het geval is bij Temptation VIPS is nog niet bekend.

Lees ook:  Wintertijd of zomertijd wat willen kampeerders? Stem nu!

Avontuurlijke stellen en Don Juans van de camping gezocht

Inmiddels hebben twee stellen die hun relatie willen testen zich aangemeld voor Temptation Camping. Multa Casting is nog op zoek naar twee stellen, drie vrouwelijke verleiders en twee mannelijke verleiders voor op deze love camping. Durven jij en je partner dé ultieme relatietest aan te gaan op de camping? Ben je tussen de 20 en 35 jaar oud en midden juni 2 weken beschikbaar voor opnames? Of ben jij de beste verleider van je vrienden of vriendinnen die het hart van het andere geslacht bij het kampvuur op hol kan brengen? Meld je dan aan door een mail met motivatie en inclusief foto in badkleding te sturen naar temptationcamping@multicasting.nl.

Temptation Camping wordt mijn guilty pleasure dit najaar

Eigenlijk wil ik niet wachten tot november om de escapades op de camping te mogen zien maar meedoen zie ik zelf ook niet echt zitten. Tentritsen die midden in de nacht langzaam open gaan, verleiders die in slaapzakken kruipen, gesprekken die in de bosjes buiten het zicht van de camera’s plaatsvinden en gefriemel in het donker bij het kampvuur. Was het maar vast november.

 

1 april!!!!!!

Auteur

Tjerk kampeert al zijn hele leven, het liefst met zijn gezin in hun tent of vouwwagen met af en toe een uitstapje naar een camper of bijzondere boomhut Meer weten? Leer Tjerk kennen...

reageer

Laat jouw reactie achter

User Review
  • Kwaliteit:
    Sending
  • Gebruiksgemak:
    Sending
  • Pakmaat:
    Sending