Singles Day: De beste outdoor en kampeer aanbiedingen

9aeb0f8f35be68f83177acdb0ca081b1?s=55&d=mm&r=g Tjerk Singles Day of vrijgezellendag is een fenomeen dat uit China is komen overwaaien. Singles Day is inmiddels een commercieel circus dat ook in Nederland steeds groter aan het worden is. Het idee achter Singles Day is dat er één dag in het jaar is waarin je jezelf mag verwennen. Eigenlijk een soort verjaardag waarbij je zelf de cadeaus uitkiest. Een beetje egoïstisch natuurlijk. Maar voor echte Outdoor of kampeer fans natuurlijk wel de uitgelezen kans om jezelf op die mooie parka, wandelschoenen of camping pannenset te trakteren. 

Wanneer is het Singles Day

Black Friday aanbiedingen zijn er voor kampeerspullen en campings en glampings anders dan Singles Day aanbiedingen. Ten eerste is Black Friday altijd op vrijdag na Thanksgiving (4e donderdag van november) Singles Day valt altijd op 11 november, oftewel 11 – 11. Voor Chinezen geldt dat het cijfer 1 voor alleen zijn staat. Dus op 11 – 11 geldt dat extra en dus mag je jezelf verwennen. Allemaal leuk en aardig maar als ik naar mezelf kijk vind ik het gewoon leuk om ook mezelf eens met iets leuks voor de Outdoor of het kamperen te verwennen. Daar is Singles Day een mooie aanleiding voor hoewel ik al lang niet meer vrijgezel ben. 

Ook veel kampeer en outdoor aanbiedingen beschikbaar

Ook steeds meer kampeer en Outdoor winkels in Nederland doen mee aan Singles Day.  Ze noemen het niet altijd zo maar bieden hier wel aanbiedingen aan gedurende deze dag. Hieronder een overzicht van de Outdoor en kampeerwinkels die mooie aanbiedingen hebben voor kamperen, wandelen of andere outdoor activiteiten: 

logo bever

Singles Day bij Bever

Bever viert Singles Day met erg veel aanbiedingen met grote kortingen tot 70% Zowel veel outdoor kleding als, tenten, smartwatches en andere gear waar je hebberig van wordt. 

Bekijk de aanbiedingen van Bever >>

logo vrijbuiter

Vrijbuiter

Bij Vrijbuiter  hebben ze aanbiedingen tijdens Singles Day met kortingen die oplopen tot 30% op Wandel en Oudoor kleding voor volwassenen en kinderen en kampeerspullen zoals campingstoelen en slaapzakken. 

Bekijk de aanbiedingen van Vrijbuiter >>

 

logo kampeerwereld

Kampeerwereld Hendriks

Bij Kampeerwereld Hendriks zijn er op 11 november veel aanbiedingen voor kleding en kampeerspullen 

Bekijk de aanbiedingen van Kampeerwereld >>

 

Karsten Travelstore logo

Karsten Travelstore

Karsten Travelstore pakt uit met grote kortingen op kampeerspullen en tenten. De kortingen op tenten lopen op tot 55%. Het perfecte moment dus om je oude tent in te ruilen. 

Bekijk de aanbiedingen van Karsten >>

 

 

logo decathlon

Decathlon

Ook bij Decathlon zijn op het moment veel aanbiedingen te vinden. Niet zozeer voor gear, maar wel voor outdoor kleding en wandelschoenen

 

Bekijk de aanbiedingen van Decathlon>>

 

 

logo anwb

ANWB webshop

Ook bij de ANWB webshop hebben ze deze Singles Day aanbiedingen tot 40% waarmee je je zelf kunt verwennen. Veel kleding maar ook navigatie en kampeerspullen. 

Bekijk de aanbiedingen van ANWB >>

 

carl denig logo

 

Carl Denig

Bij Carl Denig hebben ze deze Singles Day een hoop aanbiedingen voor winterjassen en outdoor jassen met kortingen tot 30 á 40%

Bekijk de aanbiedingen van Carl Denig>>

 

 

 

bergfreunde logo

Bergfreunde Singles Day

BergFreunde, een grote online Outdoor winkel heeft wel heel veel aanbiedingen met kortingen tot 65%. Veel backpacks, gear, lichtgewicht kampeerspullen en kleding. Ook hier veel spullen om hebberig van te worden. 

Bekijk de aanbiedingen van BergFreunde >>

logo soellaart

Soellaart

Ook bij Soellaart is er in Haarlem en online een hoop korting te vinden, voornamelijk op tenten en slaapmatten. Er zitten mooie aanbiedingen tussen met kortingen tot 30% wat flink kan schelen op een dure tent. 

Bekijk de aanbiedingen van Soellaart>>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Auteur

Tjerk kampeert al zijn hele leven, het liefst met zijn gezin in hun tent of vouwwagen met af en toe een uitstapje naar een camper of bijzondere boomhut Meer weten? Leer Tjerk kennen...

reageer

Laat jouw reactie achter