Hoe zit de Crespo AL-237 Deluxe? Lekker zitten en kunnen ontspannen op de camping vind ik belangrijk. Tijd dus voor een review van de Crespo AL 237  Deluxe campingstoel. Hoe klapt de campingstoel in, staat hij stabiel en natuurlijk zit hij lekker?

Review: Campingstoel Crespo AL-237 Deluxe, zit hij lekker?

Met een gerust hart valt te zeggen dat de Cresp0 AL-237 Deluxe een erg comfortabele campingstoel is. De vouwstoel heeft een zachte gekussende zitting maar biedt zowel in de rug als in de zitting veel stevigheid.  De stoel is moeiteloos te verstellen in de 7 verschillende standen waardoor je er ook lekker in kunt liggen.

WIL JIJ GRATIS HET MAANDELIJKSE KAMPEERMENEER MAGAZINE ONTVANGEN?

Iedere maand ontvang je een update met daarin het laatste nieuws over kamperen, handige kampeertips en de laatste winacties.

Jouw e-mailadres is veilig bij ons.


Bij de Crespo AL 237 Deluxe is de hoofdsteun, die niet te dik is, ingebouwd en niet te verstellen. Voor de meeste mensen is dit prima maar ben je langer dan 190 cm dan zit de Crespo AL-240 L waarschijnlijk lekkerder.

Eerder testte ik ook de grote (en duurdere) broer van de AL 237 namelijk de Crespo AP-237 Air Deluxe en er zijn een aantal verschillen. Hoewel het materiaal waarvan ze gemaakt zijn beide luchtdoorlatend en waterafstotend is voelt de AL-237 Deluxe gladder en minder zacht aan en voelen ook de armleuningen minder stevig aan.

In- en uitklappen van de Crespo AL-237 Deluxe

Het in- en uitklappen van de Crespo AL-237 gaat zeer makkelijk. Wel moet je eerst even doorhebben hoe dat gaat. Je pakt hem bij de zitting en bij de ruglening. Klapt deze beide helemaal uit, de rugleuning dus ook helemaal in de ligstand en dan zet je de rugleuning in de gewenste stand. Als hij staat dan staat de Crespo Al-237 Deluxe campingstoel erg stabiel. Door de extra brede poten zakt hij ook minder snel in het gras of de modder weg.

Crespo AL-237 Deluxe Campingstoel - Donkergrijs

134,95  op voorraad
Kampeerwereld.nl
as of 23 februari 2021 23:35

Duurzame en makkelijk te onderhouden kampeerstoel

Eindoordeel: Review campingstoel Crespo AL-237 Deluxe

De Crespo AL-237 Deluxe zit erg lekker door de gekussende zitting en rugleuning. Hij klapt makkelijk en zonder lawaai in en uit en door de extra brede poten zakt hij niet snel weg. Daarbij de kanttekening dat voor langere personen deze stoel minder geschikt blijkt en ze eerder voor een Al-240 zouden moeten kiezen en voor een nog zachtere zitting kun je ook kiezen voor de duurdere AP-237. Al met al voor het geld een erg degelijke en comfortabele stoel beschikbaar in grijs en blauw.

De AL-237 Deluxe  is online te koop 

Plussen
+ Groot zitcomfort
+ Waterbestendig
+ Extra brede poten
+ Luchtdoorlatend
+ Voetenbankje los verkrijgbaar
Minnen
– Materiaal voelt wat glad aan
–  Niet voor lange mensen

Actuele prijsvergelijking Crespo AL 237 Deluxe

Crespo Campingstoel AL/237-DL

Last Amazon price update was: 24 februari 2021 16:11

Over de schrijver

Tjerk

Tjerk

Tjerk kampeert al zijn hele leven, het liefst met zijn gezin in hun tent of vouwwagen met af en toe een uitstapje naar een camper of bijzondere boomhut Meer weten? Leer Tjerk kennen...

Laat jouw reactie achter