Met een campingstoel, kampeerstoel, klapstoel of hoe je zo’n ding ook noemt hoef je eigenlijk maar twee dingen echt goed te kunnen: Zitten en in- en uitklappen. In deze review testte ik met 40 kampeerders of de Isabelle Thor dat kan.  Als onderdeel van de kampeer- en tuinstoelen test onderwierpen we de Isabella aan een grondige test.

Review: Campingstoel Isabella Thor

Zitcomfort:
In- en uitklappen:
Stabiliteit:
Prijs:
Gemiddelde
 

WIL JIJ GRATIS HET MAANDELIJKSE KAMPEERMENEER MAGAZINE ONTVANGEN?

Iedere maand ontvang je een update met daarin het laatste nieuws over kamperen, handige kampeertips en de laatste winacties.

Jouw e-mailadres is veilig bij ons.


Hoe zit de Isabella Thor kampeerstoel?

Laten we met het belangrijkste testonderdeel te beginnen. Zit ie lekker die Isabelle Thor? De testpersonen waren het daar wel over eens. De Isabelle zit zeer comfortabel door de dikke padding en de gladde polyester stof. De armleuningen zijn iets smaller en hoekiger dan bij een aantal andere kampeerstoelen uit de test.

De hoofdsteun zit er bij deze Isabella los bij en die kun je zelf verstellen. Voordeel is dat deze al bij de prijs zit inbegrepen. Omdat de rugleuning langer is dan de meeste stoelen uit de test en het hoofdkussentje te verstellen is werd deze klapstoel door opvallend veel lange mensen goed beoordeeld.

In- en uitklappen van de Isabella Thor

De Isabella Thor is de beste in- en uitklapper in de campingstoelen test.  Het in- en uitklappen gaat zonder moeite, geruisloos en er is geen extra duwtje of wat dan ook nodig. Ook in stabiliteit blinkt de Isabella uit. Door zijn extra brede poten glijdt de campingstoel niet makkelijk weg.  Met zijn 14 cm dikte is de Isabella opgevouwen wel de dikste uit de test.

Technische gegevens kampeerstoel

 Isabella
Thor
Gewicht:5,3 Kg
Belastbaar tot:120 Kg
Standen:8
Afmetingen ingeklapt:118 x 63 x 14 cm
Breedte binnenmaat:49 cm
Zitting (bxl):49 x 43 cm
Zithoogte:47 cm
Prijs:€99,-

Eindoordeel: Review campingstoel Isabella Thor

Wat mij betreft is de Isabella Thor met zijn aluminium frame en blauwe stof in ieder geval de mooiste kampeerstoel uit de test. Het oog wil ook wat, maar over smaak valt natuurlijk te twisten. Qua zitcomfort  mag hij er ook zijn en vooral lange mensen gaven deze vouwstoel hoge punten. Daarnaast klap hij makkelijk in maar is wel dikker dan gemiddeld. Al met al een prima stoel met een mooi uiterlijk.

Zowel online als bij de kampeerwinkel te koop voor €99,-.

Plussen
+ Goed zitcomfort
+ Erg makkelijk inklappen
+ Hoge rug voor lange mensen
+ Hoofdkussen verplaatsbaar
+ Met voetenbank verkrijgbaar
Minnen
–  Opgevouwen relatief dik
–  Rechte smalle armleuningen

Deze kampeerstoel werd gestest als onderdeel van de campingstoelen test. Andere stoelen die in deze test beoordeeld zijn:

Over de schrijver

Tjerk

Tjerk

Tjerk kampeert al zijn hele leven, het liefst met zijn gezin in hun tent of vouwwagen met af en toe een uitstapje naar een camper of bijzondere boomhut Meer weten? Leer Tjerk kennen...

Laat jouw reactie achter