Review Eurotrail Loire. Benen omhoog, rugleuning naar beneden en genieten maar. Een campingstoel moet dat in ieder geval kunnen maar een klapstoel moet ook lekker zitten en als kampeerstoel moet je ook makkelijk in- en uit te klappen zijn. Samen met 40 kampeerders testte ik de Eurotrail Loire als onderdeel van de campingstoelen test.

Review: Campingstoel Eurotrail Loire

Zitcomfort:
In- en uitklappen:
Stabiliteit:
Prijs:
Gemiddelde
 

Hoe zit de Eurotrail Loire kampeerstoel?

De stoel heeft een rechte rugleuning waardoor hij voor veel verschillende lengtes mensen geschikt is.  Het zitcomfort is echter niet wat je er van verwacht. Hoewel de stoel zacht aanvoelt veert de zitting  volgens een groot aantal testpersonen teveel door. Hierdoor komen de armleuningen van de Eurotrail Loire naar verhouding te hoog te liggen.  Omdat de rugleuning juist wel stevig is en steun biedt kloppen de verhoudingen niet wat het zitcomfort niet ten goede komt.  Het meest vervelende is misschien nog wel het kraken van de de stoel als je er in gaat zitten.

WIL JIJ GRATIS HET MAANDELIJKSE KAMPEERMENEER MAGAZINE ONTVANGEN?

Iedere maand ontvang je een update met daarin het laatste nieuws over kamperen, handige kampeertips en de laatste winacties.

Jouw e-mailadres is veilig bij ons.


In- en uitklappen van de Eurotrail Loire

Het in- en uitklappen van de campingstoel gaat zonder noemenswaardige problemen. Hij heeft wel nog een klein zetje nodig om helemaal plat te worden. Net als bij het zitten gaat ook het inklappen niet geruisloos.  Ook over de stabiliteit ben ik niet echt te spreken. Waar eigenlijk alle andere stoelen uit de test sterk staan zwenkt deze stoel al snel heen en weer  als je een beetje wiebelt.

Technische gegevens kampeerstoel

 Eurotrail
Loire
Gewicht:5 Kg
Belastbaar tot:120 Kg
Standen:7
Afmetingen ingeklapt:110 x 63 x 9 cm
Breedte binnenmaat:51 cm
Zitting (bxl):51 x 42 cm
Zithoogte:45 cm
Prijs:€ 69,99

Eindoordeel: Review campingstoel Eurotrail Loire

De Eurotrail Loire bungelt in de campingstoelen test helaas onderaan. Het zitcomfort van de stoel is door de verhoudingen en doorzakkende zitting niet optimaal en daarnaast maakt hij zowel bij het zitten gaan als bij het inklappen krakende geluiden. Het is de goedkoopste stoel uit de kampeerstoelen test maar voor het grote publiek geen aanrader. hoewel er ook één testpersoon dit als zijn favoriete stoel had aangegeven.

Zowel online als bij de kampeerwinkel te koop voor €69,99.

Plussen
+ Prijs
+ Voetenbankje verkrijgbaar
Minnen
– Krakend geluid
– Stabiliteit
– Verhoudingen

Deze kampeerstoel werd gestest als onderdeel van de campingstoelen test. Andere stoelen die in deze test beoordeeld zijn:

Volg kampeermeneer ook op facebooktwitter en instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste kampeertips, verhalen of een kampeerstoelen test.

 

Over de schrijver

Tjerk

Tjerk

Tjerk kampeert al zijn hele leven, het liefst met zijn gezin in hun tent of vouwwagen met af en toe een uitstapje naar een camper of bijzondere boomhut Meer weten? Leer Tjerk kennen...

Laat jouw reactie achter