Lekker zitten en kunnen ontspannen op de camping vind ik belangrijk. Tijd dus voor een review van de Crespo AP-237 Air Deluxe campingstoel. Ik testte deze kampeerstoel samen met 40 andere kampeerders tijdens een uitgebreide campingstoelen test.  Hoe klapt de campingstoel in, staat hij stabiel en natuurlijk zit hij lekker?

Review: Campingstoel Crespo AP 237 Air Deluxe

Zitcomfort:
In- en uitklappen:
Stabiliteit:
Prijs:
Gemiddelde
 

HANDIGE KAMPEERSPULLEN KAMPEERMEUBELEN  Review: Campingstoel Crespo AP 237 Air Deluxe

Hoe zit de Crespo AP 237 Air Deluxe kampeerstoel?

Met een gerust hart valt te zeggen dat de Cresp0 AP-237 Air Deluxe de meest comfortabele stoel uit de kampeerstoelen test  is. Bijna alle 40 testpersonen waren het er over eens. De vouwstoel heeft een zachte gekussende zitting maar biedt zowel in de rug als in de zitting veel stevigheid.  De stoel is moeiteloos te verstellen in de 7 verschillende standen waardoor je er ook lekker in kunt liggen.

Wil jij gratis het maandelijkse Kampeermeneer Magazine ontvangen?
Maximaal één keer per maand ontvang je een update met daarin het laatste nieuws over kamperen, handige kampeertips en de laatste winacties.

Jouw e-mailadres is veilig bij ons.

Bij de Crespo AP 237 Air Deluxe is de hoofdsteun, die niet te dik is,  ingebouwd en niet te verstellen. Veel testpersonen gaven aan dat ze dit juist erg plezierig vonden zitten. Testpersonen die langer dan 188 cm waren gaven echter allemaal aan dat juist door die hoofdsteun de stoel minder goed paste.

In- en uitklappen van de Crespo AP 237 Air Deluxe

Het in- en uitklappen van de Crespo AP 237 gaat moeiteloos en geruisloos zonder dat er iets klemt of een extra zetje gegeven dient de worden. Samen met de Isabella Thor is dit de enige klapstoel uit de test waarbij dat zo makkelijk gaat. Als hij eenmaal staat dan staat de Crespo campingstoel erg stabiel. Door de extra brede poten zakt hij ook minder snel in het gras of de modder weg.

HANDIGE KAMPEERSPULLEN KAMPEERMEUBELEN  Review: Campingstoel Crespo AP 237 Air Deluxe

Technische gegevens kampeerstoel

 Crespo
AP-237
Gewicht:4,8 Kg
Belastbaar tot:140 Kg
Standen:7
Afmetingen ingeklapt:113 x 67 x 7,5 cm
Breedte binnenmaat:50 cm
Zitting (bxl):50 x 43 cm
Zithoogte:48 cm
Prijs:€ 139,95

Eindoordeel: Review campingstoel Crespo AP 237 Air Deluxe

Er is geen twijfel over mogelijk de Crespo AP 237 Air Deluxe krijgt in de kampeerstoelen test het predicaat ‘Best getest’. Op zitcomfort, in- en uilklappen en stabiliteit en degelijkheid scoort deze klapstoel beter dan de andere deelnemers. Vooral over het zitcomfort waren de testpersonen erg te spreken met daarbij de kanttekening dat voor langere personen deze stoel minder geschikt blijkt.

Zowel online als bij de kampeerwinkel te koop voor €139,99.

Plussen
+ Groot zitcomfort
+ Geruisloos in – en uitklappen
+ Extra brede poten
+ Opgevouwen erg dun
+ Voetenbankje los verkrijgbaar
Minnen
– Prijs
–  Niet voor lange mensen

Actuele prijsvergelijking

Deze kampeerstoel werd gestest als onderdeel van de campingstoelen test. Andere stoelen die in deze test beoordeeld zijn:

Volg kampeermeneer ook op facebooktwitter en instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste kampeertips, verhalen of een kampeerstoelen test.

Rating: 4.7/5. From 6 votes.
Please wait...

Over de schrijver

Tjerk

Tjerk

Tjerk kampeert al zijn hele leven, het liefst met zijn gezin in hun tent of vouwwagen met af en toe een uitstapje naar een camper of bijzondere boomhut Meer weten? Leer Tjerk kennen...

Laat jouw reactie achter