Lekker languit voor je caravan of  tent zitten of liggen en genieten van buiten zijn en niets hoeven. Dan is het wel zo lekker om op een goede campingstoel te kunnen zitten. In deze review testte ik met 40 kampeerders de Bardani Dominica Plus 3D Comfort  als onderdeel van de klapstoelen test.

Review: Campingstoel Bardani Dominica Plus 3D Comfort

 

Zitcomfort:
In- en uitklappen:
Stabiliteit:
Prijs:
Gemiddelde
 

WIL JIJ GRATIS HET MAANDELIJKSE KAMPEERMENEER MAGAZINE ONTVANGEN?

Iedere maand ontvang je een update met daarin het laatste nieuws over kamperen, handige kampeertips en de laatste winacties.

Jouw e-mailadres is veilig bij ons.


Hoe zit de Bardani Dominica Plus kampeerstoel?

Eerst de belangrijke dingen. Hoe zit de Bardani Dominica Plus campingstoel?  Over het algemeen geven de testpersonen dat de stoel best lekker zit. De Mesh bekleding voelt fijn en zacht aan en plakt niet.  Wel geven verschillende kampeerders aan dat rugleuning weliswaar voldoende steun geeft maar dat de zitting naar hun mening iets te veel doorzakt.  Met 7 verschillende standen kun je zowel lekker rechtop zitten als languit liggen. Het verstellen gaat probleemloos en voelt stevig aan.

De stoel heeft een ingebouwd hoofdkussen. Of dat fijn is is erg persoonlijk. Daarom is het mooi dat het kussen aan de binnenkant met klittenband vast zit en je die dus ook kunt verwijderen.

De armleuningen van de Bardani Dominica Plus 3D Comfot zijn relatief breed en hij heeft afgeronde hoeken wat erg comfortabel aanvoelt. Een deel van de armleuning heeft antislip. Hierover zijn de meningen wisselend. De één vindt dat juist erg fijn maar er waren ook een paar testpersonen die dat minder fijn vonden. Persoonlijk vond ik het fijn.

Domenica Plus 3D Comfort Moonlight Blue Stoel

★★★★★
 Niet op voorraad
Soellaart.nl
as of 21 januari 2021 22:01

De Bardani Domenica Plus 3D Comfort campingstoel beschikt over alle ingrediënten voor een zeer comfortabele stoel. De Domenica Plus 3D Comfort is voorzien van een geïntegreerd hoofdkussen en een inklapbaar zijtafeltje. Deze kampeerstoel heeft een hoge rugleuning die naar achter gezet kan worden....

In- en uitklappen van de Bardani Dominica Plus 3D Comfort klapstoel

De Dominica Plus 3D Comfort heeft een standaard tafeltje wat je kunt uitklappen. Bij de testpersonen waren de meningen ook hierover verdeeld van erg handig tot overbodig en niet handig met inklappen. Zelf zit ik er een beetje tussen in. Bij het inklappen moet je er wel altijd aan denken om het tafeltje in te schuiven. Maar als je dat doet dan klapt de Bardani erg makkelijk in. Doe je dat niet dan is het inderdaad wel even duwen om het weer goed te krijgen. Met een ingeklapte dikte van 10 cm is deze klapstoel de één na dunste uit de test.

Technische gegevens kampeerstoel

 Bardani Dominica
Plus 3D Comfort
Gewicht:5,6 Kg
Belastbaar tot:120 Kg
Standen:7
Afmetingen ingeklapt:64 x 58 x 10 cm
Breedte binnenmaat:48 cm
Zitting (bxl):48 x 41 cm
Zithoogte:47 cm
Prijs:€ 82,99
Plussen
+ Tafeltje is handig
+ Mesh stof voelt fijn aan
+ Hoofdkussen los te halen
+ Opgevouwen dun
+ Verkrijgbaar met voetensteun/mks_one_half]
Minnen
– Inklappen met tafeltje
– Zitting zakt te veel door

Eindoordeel: Review campingstoel Bardani  Dominica Plus 3D Comfort

De Bardani Dominica Plus 3D Comfort is een prima stoel. Qua zitcomfort  is de rugleuning prima maar zakt de zitting voor een deel van de mensen te ver door. Het tafeltje is handig om er bij te hebben en hoeft niet te worden uitgeklapt. Heb je de tafel wel uitgeklapt dan moet het inklappen van de stoel met meer aandacht gebeuren.

Zowel online als bij de kampeerwinkel te koop voor:

Deze kampeerstoel werd gestest als onderdeel van de campingstoelen test. Andere stoelen die in deze test beoordeeld zijn:

Over de schrijver

Tjerk

Tjerk

Tjerk kampeert al zijn hele leven, het liefst met zijn gezin in hun tent of vouwwagen met af en toe een uitstapje naar een camper of bijzondere boomhut Meer weten? Leer Tjerk kennen...

Laat jouw reactie achter