De Osprey toilettas is het wat? Een reis toilettas moet gewoon tegen een stootje kunnen, makkelijk te vullen en te gebruiken zijn en vooral niet teveel ruimte innemen en overal als hang toilettas op te hangen zijn. Deze OSPrey Washbag Roll On hangende toiletts heb ik uitgebreid getest. In deze review deel ik je mijn ervaringen. 

OSPrey toilettas als best getest

Deze OSPrey Washbag Roll On toilettas heb ik getest als onderdeel van mijn reis toilettassen test waarin ik 10 verschillende reis toilettassen en hangende toilettassen aan een uitgebreide test heb onderworpen. Welke reis toilettas kan tegen een stootje, welke is het makkelijk op te hangen, welke is zo in te delen en als hang toilettas te gebruiken dat er niets uitvalt? Deze Osprey toilettas gooide op alle punten hoge ogen en kwam als beste uit de test voor vakantiegngers die niet heel veel ruimte nodig hadden. Heb je meer ruimte nodig dan is de Jack Wolfskin Waschsalon aan te bevelen.

WIL JIJ GRATIS HET MAANDELIJKSE KAMPEERMENEER MAGAZINE ONTVANGEN?

Iedere maand ontvang je een update met daarin het laatste nieuws over kamperen, handige kampeertips en de laatste winacties.

Jouw e-mailadres is veilig bij ons.


OSPrey Washbag Roll On reis toilettas

Het fijne aan deze reis toilettas die je ook gewoon met zijn relatief grote haak kunt ophangen is de maat. Hij is niet te groot én niet te klein. Je kunt in de OSPrey Washbag Roll On prima normale verpakkingen meenemen en bent dus niet verplicht miniverpakkingen te gebruiken maar toch blijft het niet groot. Sowieso moet je even deze tips voor je toillettas indeling bekijken want daar heb je eeuwig profijt van. 

Het hoofdvak en de twee kleine vakjes, die je voor pleisters etc kunt gebruiken, zijn niet doorzichtig maar alle andere vakken wel. Ze zijn allemaal af te sluiten met een rits zodat er nooit iets uitvalt en voor de ijdeltuiten heeft deze hangende toilettas ook nog een kleine spiegel. Echt een fijne toilettas en met een faire prijs.

Voordelen en nadelen OSPrey Washbag Roll On reis toilettas

Pluspunten OSPrey Washbag Roll On

+ fijne pakmaat
+ Relatief grote haak
+ Geschikt voor enkele grote verpakkingen
+ Afneembare spiegel
+ 1 hoofdvak met rits
+ 4 vakken met rits ( 2 kleine, 2 doorzichtig)
+ Sneldrogende stof
+ Makkelijk op te rollen ook vol

Minpunten OSPrey Washbag Roll On

– Spiegeltje zit niet op een handige plek

Dus de OSPrey Washbag Roll On, is het wat? 

Zoals je hebt kunnen lezen ben ik erg tevreden over deze OSPrey toilettas. Hij is niet te groot en niet te klein, makkelijk op te rollen en op te hangen én de dingen die je er in steekt blijven ook gewoon zitten. Echt een aanrader dus. 

Actuele prijsvergelijking OSPrey Washbag Roll On

Actuele prijsvergelijking van de Ultralight OSPrey Wash Bag Roll On. De prijzen worden éénmaal per week bijgewerkt. 

Over de schrijver

Tjerk

Tjerk

Tjerk kampeert al zijn hele leven, het liefst met zijn gezin in hun tent of vouwwagen met af en toe een uitstapje naar een camper of bijzondere boomhut Meer weten? Leer Tjerk kennen...

Laat jouw reactie achter