Tadaahhh… dit zijn de nieuwe bloggers van Kampeermeneer

9aeb0f8f35be68f83177acdb0ca081b1?s=55&d=mm&r=g Tjerk Jaaa…. ik mag ze eindelijk aan jullie voorstellen. Dit zijn de nieuwe bloggers van Kampeermeneer! Ongeveer een maand geleden deed ik een oproep. Ik zocht nieuwe kampeerliefhebbers die hun kampeerbelevenissen, tips en inspiratie met jullie willen delen. Ik heb ze gevonden en in deze blog stel ik ze aan jullie voor. 

Bedankt voor alle reacties

Er kwamen nogal wat reacties van fiets- caravan-, camper, wandel-, natuur- en tentkampeerders. Zo leuk om al dat kampeerenthousiasme te lezen. Uit al deze inzendingen heb ik vijf toppers gekozen die staan te trappelen om hun kampeerverhalen met jullie te delen. 

Dit zijn de nieuwe bloggers van kampeermeneer

Rampapapaaah, rampapaahhh…. Dit zijn ze dan: Saskia, Akke, Erik, Wijtske en Corine! Alle vijf zijn het kampeerders met een Leven lang ervaring op de camping. Eén voor één kamperen ze op hun eigen manier. Maar hun voorliefde voor kamperen op kleine en middelgrote campings in de natuur delen ze. Laat ik ze aan jullie voorstellen: 

campings in ijsland

Akke: Bouwde haar eigen kampeerauto en kampeert over de hele wereld

Ik ben Akke en ik ben van het bouwjaar 1987. Geboren en getogen in het mooie Friesland. Daar woon ik nu samen met mijn man, Hans,  onze hond en twee katten. Ik houd erg van kamperen, zowel in Nederland, met ons hondje, als in het buitenland. De afgelopen drie jaar hadden we een kampeerautootje, die ik samen met mijn broer had gemaakt, maar we hebben ook verschillende tenten (klein, lichtgewicht en een De Waard tent). Lees de uitgebreide voorstelblog met haar favoriete camping en handige kampeertip.  

De eerste blog van Akke: Dit zijn mijn favoriete campings in IJsland

corine kamperen

Corine: Lichtgewicht wandelkampeerder met een oog voor sfeervolle glampings 

Ik ben Corine. Om los te komen uit mijn scriptie, uit mijn werk en uit mijn hoofd, trek ik de natuur in. Daar vind ik rust, daar vind ik vrijheid. Het liefst doe ik dit al lopend met m’n tentje op mijn rug, daarom ben ik vorig jaar begonnen aan het Pieterpad. Mijn streven is ooit alle LAW’s in Nederland af te lopen.

Kamperen doe ik voor een deel alleen en voor een deel met iedere gezellige ‘gek’ die mee wil. Op deze manier laat ik mijn avonturen niet tegenhouden door datumprikkers, vrienden haken spontaan aan wanneer ze willen. Ik heb een relatie met een hele lieve dame die gelukkig net zo van kamperen en buiten zijn houdt als ik, ook met haar trek ik er regelmatig op uit. Ze is dol op fietsvakanties, dus jullie kunnen wel raden wat ik deze zomer mag gaan uitproberen. Lees de uitgebreide voorstelblog met haar favoriete camping en handige kampeertip.  

Lees ook:  Campingreviews: wat zijn ze voor jou waard? - 7 tips

De eerste blog van Corine: Campingtip: Het Bos Roept, winterglamping in een De Waard

erik

Erik: Kampeerder oude-stijl met voorliefde voor fietsvakanties

Ik ben Erik, 43 jaar. Ik woon in Nijmegen, samen met mijn vrouw Loes en mijn twee meiden van 6 (bijna 7 hoor!) en 9 jaar. Ik hou van kamperen oude stijl en fiets- en wandelvakanties. In de weekenden trek ik er vaak op uit om te wandelen of te fietsen. Meestal met mijn gewone fiets, maar soms ook met mijn speed-pedelec, die ik voor woon-werkverkeer heb.

Zo gauw het eerste lentezonnetje doorbreekt, krijg ik kampeerkriebels en dan begin ik met het maken van kampeerplannen, meestal meer dan dat ik kan uitvoeren. Da’s niet erg: zo hou ik altijd een bucket-list over. Lees de uitgebreide voorstelblog met zijn favoriete camping en handige kampeertip.  

De eerste blog van Erik: Geocaching, wat is het en hoe doe je dat eigenlijk?

kampeerblogger saskia

Saskia: Ging van luxe caravan naar vouwwagen

Ik ben Saskia. Samen met man en lieftallige dochter van bijna 16 woon ik in Boxtel, in het Brabantse. Vier dagen per week werk ik bij de gemeente als beleidsmedewerker. De andere drie dagen ga ik liefst op pad naar van-alles-en-nog-wat. Soms met onze vouwwagen en soms zonder. Door allerlei verplichtingen van sociale en sportieve aard lukt dit natuurlijk lang niet altijd. Wel zoveel mogelijk.

Ik ben een uithuizig typje. Mijn lievelingskleur is geel, wat past bij mijn zonnige karakter. O ja, we hebben een schattig hondje, niet zo groot, wel heel lief. Zij heet Ivy en houdt van wandelen in het bos of rennen op het strand. Dat treft, wij ook! Lees de uitgebreide voorstelblog met haar favoriete camping en handige kampeertip.  

De eerste blog van Saskia: Kamperen met tieners maar niet op een giga-camping. Zo blijft het voor iedereen leuk. 

lauwersmeer camping

Wijtske: Camperfan met een huis vol scouts

Ik ben Wijtske, 46 jaar en woon samen met mijn man Sander, kinderen Senne (15) en Floyd (12) en hond Caesar (7) in Ter Apel (Groningen). We hebben ook een dochter van 18, Isa, zij woont nu tijdelijk in Parijs als au pair.Wij kamperen al ons hele leven en zijn een echte scoutingfamilie. Als het even kan trekken we er op uit met onze campervan. Lees de uitgebreide voorstelblog met haar favoriete camping en handige kampeertip.  

De eerste blog van Wijtske: Campingtip: Kampeerterrein De Pomp, rust en stilte aan het Lauwersmeer

 

Auteur

Tjerk kampeert al zijn hele leven, het liefst met zijn gezin in hun tent of vouwwagen met af en toe een uitstapje naar een camper of bijzondere boomhut Meer weten? Leer Tjerk kennen...

2 reacties

Laat jouw reactie achter

User Review
  • Kwaliteit:
    Sending
  • Gebruiksgemak:
    Sending
  • Pakmaat:
    Sending