Gespot: Merel in Wonderlands hippe vrolijke buitenkleden

9aeb0f8f35be68f83177acdb0ca081b1?s=55&d=mm&r=g Tjerk Je kunt natuurlijk een saai gaatjestapijt onder de luifel leggen, maar wil je meer comfort en vooral sfeer, dan is een kunststof buitenkleed ook een idee. Wij hebben er al jaren één en het ziet er gewoon zoveel vrolijker uit. Tijdens een kampeerweekend in Noord-Holland stuitte ik op de vrolijke winkel van Merel in Wonderland in Velsenbroek vol hippe oosterse buitenkleden.

Een buitenkleed is dat wel handig?

Zoals ik al eens eerder uitgelegd heb, ben ik fan van buitenkleden in plaats van een tenttapijt. Wij gebruiken dus ook al jaren geen gaatjestapijt of geweven tapijt meer, die vaak minder comfortabel zijn omdat ze dunner zijn. Schoonmaken is een heel karwei en ze zien eruit als de grijze vloerbedekking bij mijn oma thuis. 

Het plastic buitenkleed dat we hebben, gooi ik bij het uitpakken direct voor de vouwwagen. Het ziet er meteen gezellig uit. Door de dikte voelt het warm en comfortabel aan en komt er geen gras doorheen. En schoonmaken is zo klaar met een doekje of een veger. Enige nadeel is dat het iets meer ruimte inneemt, maar dat neem ik maar op de koop toe.

Merel in Wonderland, daar word je vrolijk van

Een buitenkleed of buitentapijt van Merel in Wonderland, daar word je blij van. Als je de winkel van Merel inloopt of rondklikt in de webshop, dan kun je niet anders dan een smile op je gezicht toveren van al die kleurenpracht.  Overal oosterse tapijten, kussens en lampen in de mooiste kleuren. Past perfect in wat ik de VT-wonisering van de camping noem.  Ik werd er erg hebberig van en zal hieronder een aantal van mijn favoriete vondsten delen:

Een rozenkelim voor je tent

Dit is mijn favoriete buitenkleed van Merel in Wonderland. Thuis vind ik zo’n rozenkelim in de woonkamer te heftig, maar juist op de camping kan ik die kleurexplosie wel hebben. Dan kun je niet anders dan vrolijk wakker worden.

merelinwonderland

© Merel in Wonderland

buitenkleed merel in wonderland 1

© Merel in Wonderland

Subtiel hip geruit

Deze twee kleden zijn een iets veiligere keuze en minder kleurrijk, maar het ruitpatroon in zwart of grijs maakt je caravan of vouwwagen wel meteen meer een huis. Groot voordeel is dat het bijna met al je campingspullen te matchen is.

merel in wonderlandtuinkleed

© Merel in Wonderland

Ibiza waar je ook bent

Deze twee meer bohemian buitenkleden – ze worden trouwens ook wel tuinkleden genoemd – zijn wat subtieler. Ze nemen mij echter meteen mee naar Ibiza. Zo zorg je er dus voor dat waar je ook bent, in de stromende regen in Tietjerksteradeel of in de zon tussen de glooiende heuvels van Toscane, bij jouw tent is het vakantiegevoel aanwezig.

buitenkleed groot

© Merel in Wonderland

Lekker groot of kleden matchen

De meeste buitenkleden zijn ongeveer 180 x 270 cm groot en dat is voldoende voor de meeste kampeerders. Je wilt ook nog een beetje groen en gras blijven zien toch?  Maar je kunt de kleden ook met elkaar combineren en met twee rechthoekige kleden of een rechthoekig en een rond buitenkleed zo een groter tapijt creëren. Zelf vind ik dat er, als je de goede kleden bij elkaar uitzoekt, nog gezelliger uitzien. Je krijgt dan een soort bedoeïenengevoel. Kamperen avant la lettre.

Lees ook:  Review: De Coleman Meadowood 4L comfortabel en ruim

Als je dat wat te veel poppenkast vindt, wat ook wel te begrijpen is, dan zijn  er ook speciale wat grotere buitenkleden. Deze kleden zijn 270 x 360  cm. Dat is een mooi formaat voor de meeste caravans. Oh, en doe eens gek. Leg het kleed een keer niet precies recht voor je caravan of tent, maar scheef. Dan ziet het er meteen een stuk meer bohemian uit.

buscamper kussen

© Merel in Wonderland

Palletkussens voor het echte vanlife

Naast buitenkleden kwam ik in de winkel ook nog kleurrijke palletkussens en matraskussens tegen. Deze passen precies op een pallet, maar zijn natuurlijk ook heel gaaf om in je camperbus te gooien en onder de luifel als bank te gebruiken. Ze zitten best lekker en pimpen je busje meteen om tot hippie bus.  

buitenkleed merel in wonderland

© Merel in Wonderland

Pimp jij je tent ook?

Sommige kampeerders zullen mij voor gek verklaren. “Je tent pimpen is toch nergens voor nodig?” Maar gelukkig zijn er steeds meer mensen die hun caravan, camper of tent, hun huisje weg van huis, leuk willen aankleden. Het zorgt voor wat meer gezelligheid, vrolijkheid en diversiteit op de camping. Ik word er in ieder geval blij van als ik zo’n gepimpte tent of caravan op de camping zie. Al moet je mijns inziens met de lampjes wel een beetje oppassen: een buitenkleed is een mooi begin.

 

Auteur

Tjerk kampeert al zijn hele leven, het liefst met zijn gezin in hun tent of vouwwagen met af en toe een uitstapje naar een camper of bijzondere boomhut Meer weten? Leer Tjerk kennen...

103 reacties

 • Met zo'n buitenkleed heb je meteen het vakantiegevoel!
  Zo’n buitenkleed voor onze kleine kip shelter maakt ons vakantiedomein compleet. Het genieten kan beginnen.

 • Blij van kleur!
  Door kleuren toe te voegen, zoals kussens en kleedjes, maak je je kampeermiddel “eigen”. Het is daardoor meer onze eigen bubbel! Zo’n kleed voor de caravan? Wauw-factor!

 • Ja eindelijk een alternatief voor ons gaatjeskleed!!!
  Al jaren uitgekeken op ons gaatjeskleed, maar nooit bedacht dat zo’n buitenkleed natuurlijk een geweldig alternatief is. ????

  • Mij niet gezien.. of toch wel wel.. 😉
   Neee.. dat is zó overdreven zo’n buiten kleed. Dat ga ik nooit doen.
   Maar als je leuke lampjes aan de caravan hebt, een parasol met franjes, vrolijke kussentjes, retro sliertjes als vliegengordojn en je dochter de hele dag bloemen in haar haar steekt.. dan gaat t kriebelen !

   Nu ben ik om! Ik wil.. Nee.. ik moet een buiten kleed!!!

   ♡♡♡◇

 • Wij hebben een nieuwe tent, wat alleen nog ontbreekt is een leuk kleed! Het buitenkleed geeft gelijk een zomerse Ibiza sfeer aan de vakantie, helemaal handig omdat we daar met de tent niet zo makkelijk en snel komen!;-)

 • Bij onze nieuwe klapkar zou een kleed als deze de kers op de spreekwoordelijke taart zijn. Het oude muisgrijze exemplaar heeft daarbij zn beste tijd gehad om

 • Vrolijke kleuren
  De ‘kampeermiepen’ hebben een tenttappijt, maar niet half zo mooi als die van Merel in Wonderland. Wat een prachtige vrolijke kleuren. Daar gaat de zon spontaan van schijnen. Wedden?

 • Gepimpte tent
  We zijn nieuwe kampeerders sinds dit jaar. Met ons 4ren in een 6persoons tent is de 1e x super bevallen. Maar hij mag natuurlijk nog wel een beetje opgeleukt worden..

 • Bejaard buitenkleed
  Wij hebben 1 van de eerste buitenkleden die op de markt kwam. Een saai printje en inmiddels aan de randen gerafeld. We zijn tijdens onze trips steeds de rafels aan het verzamelen zodat ze niet door ons in de natuur belanden. Best erg… Ik haal ‘m morgen uit de vwbus en gooi het direct weg. Als ik nu een merelinwonderlandkleedje win dan weet ik wel dat ik los ga op het printje. Dag saaiheid ?

 • Hip in de tent
  Bij een pas aangeschafte tweedehands De Waard mag een hip en vrolijk kleed van Merel niet ontbreken. We zouden de blits maken op de camping. Ik zie ons al zitten! Zin in de zomer met vrolijkheid.

 • Heb je ooit een roze tent of caravan gezien?
  Het over grote deel van de caravans, kampers, (voor)tenten en vouwagens, zijn maar saai en veilig van kleur, wit, grijs, donkerblauw, donkerrood. Hoe leuk is het om dat juist op te pimpen met een kleurig kleed! *Ja ik wil!*

 • Mooi kleed voor de ocean drive
  Mijn Eriba ocean drive schreeuwt eigenlijk om zo’n kleed: wAt zou dat fantastisch staan. En dan mag er ook nog een labeltje op om Merel meer bekendheid te geven!

 • Mooi kleed voor de ocean drive
  Mijn Eriba ocean drive schreeuwt eigenlijk om zo’n kleed: wat zou dat fantastisch staan. En dan mag er ook nog een labeltje op om Merel meer bekendheid te geven!

 • Zo gezellig ?
  Zou de kers op de taart zijn bij mijn opgeknapte caravannetje. Oude knaus azur was bruin binnen en van buiten. Straks fris wit met zonnig geel. Ga zo hard ??????

 • Pracht kleed
  Wij willen graag een luifel voor de caravan en als daar dan een prachtig kleed voor kan is het meteen gezellig. doordat je geen hele voortent en tentapijt uit moet leggen en opzetten word het aantrekkelijker om vaker ook een weekend weg te gaan. Bijkomend voordeel dat de caravan makkelijker terug te vinden/herkennen is voor zoonlief of als er visite komt borrelen

 • Prachtig!
  Ik wist niet dat er al zoveel keus was in buitenkleden, word er helemaal vrolijk van en zie het al voor me onder onze nieuwe luifel☺

 • Speel en zitplekje bij onze vouwwagen
  Dit zou echt een ontzettend fijn plekje creëren bij onze vouwwagen! Voor ons om lekker te kunnen zitten en voor de kinderen om lekker op te spelen. Zou geweldig zijn!

 • Pimpen zonder lampjes!
  Lampjes aan de tent vind ik echt zó fout. Maar zo’n kleed voor onze tent is van een heel andere orde. Wat gezellig en praktisch. Bij onze zandkleurige tent past alles. Zo’n kleed zie ik helemaal zitten.

 • Feestje
  Kamperen is altijd een feestje, maar met zo’n kleed weer net iets meer…. zal leuk staan over de luifel van onze cocoon….. en juist door jaar blijven we langer op een camping staan waardoor het juist leuk wordt in de vouwwagen gezellig aan te kleden….. en we mogen weer (is al een feestje op zich)

 • Met het verkeerde been uit bed
  Met zo’n leuk vloerkleed stap je s morgens niet met het verkeerde been uit je caravan en start je de dag vrolijk. Geen last meer van een ochtendhumeur.

 • Simpelste pimp truc
  Ik rol mijn kleedje uit, leg dit voor mijn busje, kussentje erop, hond en haast, kopje thee (al gezet) in 20 seconden helemaal vakantie proef .

 • Kan ook in de tuin?
  Wanneer ik zo’n mooi kleed win neem ik die zeker mee voor bij de tent! Maar die leg ik ook in de tuin, te leuk om op zolder zo lang op te bergen?

 • Dubbele geluks stofjes en ontspanning
  Al een jaar of tien ben ik vrijwilliger op het Oerol festival en daar heb ik ontdekt hoe enorm leuk het is om je tent (of caravan natuurlijk) op te sieren met van allerlei. Zij hé lampjes, slingers van vaantjes, lampionnen of ? bloemen slierten óf inderdaad een leuk en praktisch kleed vóór of in de ? tent. Hopelijk is er volgend jaar weer een compleet Oerol festival en dan is mijn tent weer een maand mijn en ons, want hond ? pascha gaat ook mee, home away from home. En mochten wij zo’n mooi kleed winnen dan gaat het voor die tijd óók al mee kamperen. Een fijne zomer iedereen. Groet van Pascha en Carolien

 • Cadeau
  Een leuk cadeau voor mijn dochter die pas een vouwwagen heeft gekocht.
  Zelf heb ik al zo’n mooi buitenkleed!

 • In één woord: heel mooi!
  Wauw, ik herken me volledig in de VT-wonisering op de camping. Waarom praktische, maar vaak ongezellige kampeerattributen gebruiken, als het ook mooi en knus kan en je daarmee echt een thuis op de camping creëert!?
  Dit buitenkleed doet me het water in de mond lopen, heeeel graag!

 • Buitenkleed
  Wauw met zo’n prachtig buitenkleed is ieder bezoek aan de camping toch een feestje. Wij hebben een seizoensplaats in Drenthe en gaan zo vaak mogelijk naar de camping. Met dit kleed onder de luifel zal het erg moeilijk worden om weer maar huis te gaan?.

 • Daar word ik nu echt BLIJ van
  Prachtig zo’n buitenkleed, daar word ik blij van, zeker na alle regen van afgelopen tijd op de camping!

 • Vrolijk buitenkleed
  Lijkt me een mooie opvrolijker voor de caravan.
  Meteen schone voeten als je in of uit de caravan stapt.
  Beter dan dat saaie grondzeil.

 • Geen geklieder met dit kleed.
  Oh, wat mooi! Zeker in Nederland, als kamperen soms somber is door het weer.
  Je staat op, koppie naar buiten en wow! Because I am happy ! Zingen op zo’n prachtig kleed.
  Mooi voor ons california- busje!

 • Shinen!
  Mijn caravan heb ik van binnen helemaal gepimpt, nix geen degelijke uitstraling meer! Heerlijk fris met wit en groentinten, nieuwe kussentjes en gordijntjes ?? maar de voortent kan nog wel een metamorfose gebruiken, hoe leuk zou dat zijn met een mooi buitenkleed ???

 • Van minimalistisch naar maximaal mooi!!
  Van een klein lichtgewicht trekkerstentje met dito kampeerspullen (heel weinig) hebben we sinds vorige jaar een “heuse grote mensen tent” aangeschaft, top investering maar nog wel met hetzelfde minimalistische kampeermateriaal… Hoe leuk als er zo’n prachtig buitenkleed voor de Albatros kan liggen, ik blij, man blij dat ik niet meer zeur over een upgrade van de rest van de spullen en bovenal fijn voor onze baby om over te rollen en op te spelen!

 • Zin in zomer en zon
  We kijken er, net als de rest van de de wereld, al twee jaar uit naar onze vakantie. Alle spullen staan al klaar, maar we gaan pas over 9 weken, haha! De kinderen hebben ook het speelgoed dat ze mee willen al verzameld. Dit prachtige kleed zou ons ideale plaatje helemaal afmaken!

 • Helemaal hip!
  Jaa super leuk dit! Wij hebben vorig jaar een tent gekocht en hopen er dit jaar heerlijk mee weg te kunnen. Het zwart wit geruite kleed zal prachtig matchen ons nieuw gekochte campingservies!

 • wat een fantastische sfeermaker!
  Zo’n buitenkleed is het perfecte accessoire bij ons camperbusje. Direct in de vakantiesfeer. Een kop koffie erbij uit zo’n retro mok en genieten maar 🙂

 • Kers op de taart
  Ohh wat mooi! Zo’n mooi kleed is de kers op de taart dat maakt het helemaal af! Kom maar op met dat heerlijke buiten weer!

 • Een aanvulling op de vaak saaie buitenkleden!
  In 1 stap van camping naar glamping, met een buitenkleed van Merel in Wonderland!

 • Huiselijke gezelligheid ook op de camping
  Thuis alles mooi en nu verder met ons tweede huisje gezellig maken. Daar kan natuurlijk zo’n mooi kleed niet ontbreken. Dat is de eerste indruk bij het betreden van ons stulpje op de camping, en die moet meteen goed zijn!

  • Wat een prachtige kleden . Wij kamperen nog niet zo lang en bij onze shelter zou het prachtig staan .
   Met Een Merel op de grond kun je met de sheltercde hele wereld rond!!!

 • laat de camping sprankelen !
  het is meteen gezelliger op de camping als alle “tuinsets” op leukere kleden komen te staan.

 • Dat ziet er gezellig uit!
  Wat een mooi en kleurrijk buitenkleed! Daarmee wordt kamperen nog knusser en gezelliger dan het al is. Veel kleurrijker dan ons grijze gaatjes tapijt.
  Daarmee wordt onze kampeervakantie in Zeeland helemaal opgefleurd ???

 • Super leuk kleed
  Ik zou dit kleed heel graag winnen. Het is multifunctioneel, kan bij je tent/ caravan, gewoon lekker op je grasveld bij huis, maar ook in onze tuinkamer steelt het de show. Je dag begint toch heel vrolijk bij het zien van al deze mooie kleurtjes ??

 • Tof kleed van Merel winnen!!
  Ik sleep altijd met tafel en stoelen van zo’n naar schaduw en met zo’n kleed maak je overal eenvoudig je favoriete plekje!

 • Buiten op het balkon.
  Wat een leuke verrassing zou een buitenkleed zijn voor mijn dochter. Net student-af, net verhuisd, net een baan, voor het eerst samenwonen, en dan zo,n fleurige aankleding van haar balkon.

 • Winactie buitenkleed
  Wat een gaaf buitenkleed dat fleurt de hele boel op en we kunnen best wat kleur gebruiken in ons leven

 • Pimp maar up
  Wat ontzettend leuk deze kleden. En heel eerlijk, ik had er nooit aan gedacht om dit mee te nemen naar de camping. Maar eigenlijk zie ik alleen maar voordelen. Het zware logge onderzeil hoeft dan niet mee. En wat is er nou leuker dan een mooi bont geheel wat gezellig en functioneel is. Ik zeg WIN-WIN.

 • kunststof buitenkleed
  Op veel campings mag je geen dicht grondkleed hebben op grasvelden.
  Dit om te voorkomen dat het gras geheel dood gaat en er een grote zwarte plek ontstaat wat zeker NIET plezierig is voor een volgende gast.

  Dit kunststof buitenkleed voldoet dus niet aan deze eisen of vergis ik mij daarin. Er wordt namelijk bij vermeld dat gras er NIET doorheen groeit.
  Wat dus inhoud dat gras eronder verstikt.

 • Nóg mooier met twee spelende kinderen erop
  Supergaaf! Ik ben helemaal van de Bohemian!
  We hadden een goedkope versie hiervan, maar deze zijn veel mooier.
  Die voldeed prima voor onze tweepersoonstent. Inmiddels zijn we twee kinderen rijker en zijn we toe aan een wat groter en mooier kleed. Wat zou dat mooi staan met twee spelende kinderen erop!

 • Kek kleed!
  Ik hou ervan om een onderscheidend en kek kleed onder de luifel te hebben zodat iedereen die langs loopt het kan zien en ook zo’n mooi kleed wil hebben ?

 • Groeten uit Drenthe 😉
  Al jaren zijn we fervente kampeerders en een prachtig kleed in de voortent is natuurlijk altijd welkom!

 • Wat ziet het er gezellig uit
  Wat een vrolijk kleed, zelfs bij regen wordt je vrolijk als je de tent uitstapt. Dit past echt wel bij mij en onze camping spullen, ook mijn voeten zullen heel blij hiervan worden.

 • Hebben hebben hebben ???
  Oh ik word zó blij van n gepimpte caravan! Dan voelt t nóg meer als vakantie! En voor en na de vakantie kan zo’n buitenkleed perfect op ons nieuwe terras liggen, is dat ook meteen vrolijk aangekleed! ☺️

 • Super leuk en gezellig
  Wat zien die kleden er leuk uit! Als beginnend kampeerder lijkt me dit super leuk en gezellig staan onder de luifel. Nu hebben we een saai grijs kleed gekocht, deze kleden staan een stuk gezelliger.

 • Prachtig kleed van Merel in Wonderland
  Super mooi en gezellig zo’n kleed. Heerlijk voor de kleinkinderen om op te spelen! Ik win het graag…….

 • Kamperen = beleven
  Sfeer is 100% belangrijk voor het ultieme vakantiegevoel. Je eigen plekje ‘pimpen’ met fijne, mooie geniet spulletjes draagt hier dan ook super aan bij.

 • Buiten kleed voor Luus
  Een paar weken terug een heerlijk bezoekje aan Karsten tenten voor een picknicktafel voor de kids. En wat zag mijn dochter Luus van 3 jaar daar! Ja een buitenkleed, mama doen wij ook zo’n kleed bij de tent….dat vind ik zoooo mooi! Dus ja graag een hip buitenkleed voor Luus. Dan kan haar kampeervakantie komende zomer al niet meer stuk.

 • Een ware magneet
  Waar je ook bent,
  Met de caravan of de tent.
  Met zo’n fleurig buitenkleed,
  Word je caravan of tent zo een magneet!

 • Gezelligheid
  Zo’n mooi kleurig buitenkleed van Merel in Wonderland maakt onze tent echt super gezellig! Veel sfeervoller dan ons stoffige blauwe gaatjes kleed. Nu de vriend van onze dochter voor het eerst meegaat naar de camping, willen we er een extra sfeervol plekje van maken.

 • Geweldig!!
  Ik wist niet eens dat er zulke geweldige kleden bestonden!!! Wat ziet dat er gelijk gezellig uit. Wij zijn al een eindje op weg met het pimpen van de voortent door een lampjesslinger op te hangen maar zo’n kleed lijkt me echt geweldig!!
  Ook voor de kinderen om lekker op te spelen.

 • Altijd schijnt de zon
  Met zo’n wonderschoon buitenkleed van Merel in Wonderland
  Schijnt altijd de zon bij je tent.
  Waar je ook kampeert in dit of ander land
  Zo ik al zei…..dat schijnt de zon heel frequent.
  Weg met die lelijke gaatjeskleden
  Merel in Wonderland wordt vanaf nu aanbeden en betreden.

 • Ons eigen wonderland.
  We hebben nog een oudje een Wilk sport caravan waar we heel erg blij mee zijn en daar past een buitenkleed van Merel in Wonderland perfect bij. Ons eigen wonderland is dan compleet met fluitende merels op de achtergrond. Dubbel genieten.

  • Gepimt en wel
   Kamperen saai? Welnee! Ik zie ons al helemaal voor de tent zitten deze zomer op z’n zomers Ibiza kleed????
   Met dit kleed ons eigen wonderland creëren met de merels om ons heen??

 • Zand erover.... Of eronder 🙂
  wauww een mooi kleed en het zand onder het kleed in plaats van binnen in de camper. Daar worden mijn voetjes wel blij van hoor 🙂

 • Die saaie grijze gaatjesmat vervangen door zo’n prachtig kleurrijk en stylist merelinwonderland kleed, was nog niet in mij opgekomen… maar wat een eye opener! Nu al zin om de rest van de spullen ook weer eens aan te passen … servies, tafelkleed, vaasje, lampje …

  • Ja! Gezellig zo'n kleed!
   Omdat ik zo’n gaatjes kleed echt heel lelijk vind heb ik het nooit gebruik, maar nu ik dit zie wil ik heel graag een buitenkleed. Het zou buiten zitten voor de camper met een glas wijn, kijkend naar de ondergaande zon nog gezelliger maken.

 • Een feestje voor het oog
  Daar wordt je toch blij van! Zo’n kek vloerkleedje! Hoe vrolijker het vloerkleed, hoe vrolijker ik wordt 🙂 Net klaar met onze caravan te pimpen, alleen buiten mag het nog een beetje ‘joie de vivre’ krijgen!

 • Net een mooie gifgroene luifel gevonden, bedoeïenstijl. Ook nog wat andere kampeerspulletjes uit de seventies en prachtige oranje stoelen. Een mooi kleurig tuinkleed erbij zou het helemaal afmaken.

 • Gezelligheid
  Ook al zijn we echte tentkampeerders ik maak het graag gezellig in en om de tent. Een buitenkleed zou extra gezelligheid zorgen. Kan ik daar weer mooie nieuwe kussens uitzoeken ?

 • Ja! Gezellig zo'n kleed!
  Omdat ik zo’n gaatjes kleed echt heel lelijk vind heb ik het nooit gebruik, maar nu ik dit zie wil ik heel graag een buitenkleed. Het zou buiten zitten voor de camper met een glas wijn, kijkend naar de ondergaande zon nog gezelliger maken.

 • Ja! Gezellig zo'n kleed!
  Omdat ik zo’n gaatjes kleed echt heel lelijk vind heb ik het nooit gebruik, maar nu ik dit zie wil ik heel graag een buitenkleed. Het zou buiten zitten voor de camper met een glas wijn, kijkend naar de ondergaande zon nog gezelliger maken.

 • Ibiza in onze caravan
  Wat een leuke winactie! En wat een heerlijke kleden! Super gezellig! Nog maar een maand trotse eigenaar van een oud caravannetje, nog niet in het bezit van een mooi tentkleed. Toch nog een beetje Ibiza voor ons deze zomer, maar dan in Drenthe!

 • Wat fijn zo'n kleed!
  Wat zal dat ontzettend gezellig staan onder onze luifel op de camping! Scheelt ook een hoop modder de tent in lopen lijkt me. Ideaal dus.

  • Zomerzon
   Helemaal mee eens…super zonnig! Wat zullen onze 6 kleinkinderen daar leuk op zitten.
   We gaan met onze heerlijke kleinkinderen 3 dagen kamperen. Onze klein Eriba en 2 de waard tentjes. De stern en de zilver plevier…zo’n zin in.

 • Fakir Summer gevoel
  Wauw ! Wat een prachtige buitenkleden. Het kleed van de Fakir in dat Sprookjesparadijs verschraald erbij. Wat een aanwinst om te shinen in de zomerzon.

 • Fakir Summer gevoel
  Wauw ! Wat een prachtige buitenkleden. Het kleed van de Fakir in dat Sprookjesparadijs verschraald erbij. Wat een aanwinst om te shinen in de zomerzon.

 • Genieten tussen de sprieten
  Een buitenkleed staat ons wel aan,
  Heerlijk voor bij ‘t naar buitengaan
  In weer of wind gaan we ‘r op uit
  Zelfs met onze nieuwste minispruit
  Hij kruipt liefst over een pracht-kleed heen
  Want gras kriebelt gek aan z’n blote been
  We leren hem graag hoe het buiten-zijn gaat
  Door bos, zee of veld, waar de weg ook heen gaat.
  Als vrij en blij mensenkind in de natuur
  Waar geluk nog gewoon is en eekhoorn je buur.

 • Reactie winactie!!!!
  Toen ik in de nieuwsbrief over de buitenkleden las, als idee voor voor de tent, werd ik meteen enthousiast! Wat een super idee. Ik word meteen vrolijk van de mooie kleuren van de kleden. Helemaal vakantie gevoel. En hij zou ook nog eens super staan onder onze Ibiza style overkapping?☀️

 • Buitenkleed actie voor ons nieuwe avontuur
  Wat een super leuke win actie!!
  Ik zou heel graag een buitenkleed voor onze vouwwagen leggen. We hebben hem net gekocht en ik ben nog druk bezig om mijn kampeer-uitzet bij elkaar te zoeken. Daar mag zo’n fijn kleed natuurlijk niet ontbreken!!
  Heb er echt zin om het kamperen te gaan ontdekken ??

 • buitenkleed
  Zo’n buitenkleed maakt onze kip met azuurblauwe luifel helemaal af, gezellig anders dan anderen .

  overal in Europa onder de luifel of in de voortent als die staat.

 • Buitenkleed wonderland
  We gaan met onze dochter van drie nu echt kamperen. Eerst met een wat luxere safari tent getest, geslaagd want ze wilde niet meer naar huis. Maar een hayling tent toch gevoel van thuis te geven met zo’n kek kleed voor de deur maakt het helemaal af. Daarbij dus ook praktisch met die zandvoetjes(en lijfje hahah).

 • Harry needs a make-over
  Onze Harry de T3 heeft een make-over nodig. We zijn druk aan het sparen voor een prachtig luifel van Atomatent en hoe gaaf zou het zijn om daar een kleed van Merel bij te hebben.

 • Wij willen heel graag zo'n mooi buitenkleed!
  Onze Kip uit 1986 heeft de originele luifel en voortent, bruin met geel. We zouden heel graag een vrolijk buitenkleed van Merel winnen om de sfeer wat meer 2021 te maken!

 • Blij ei?
  Joejoe, toet toet. ?Wat een blij ei. Ik word altijd zooo vrolijk van buitentapijten. Lekkere bonte kleuren. Yoehoe??

 • Spread happiness
  Ja wij willen ook wel zo’n kek kleed voor de camping, beetje de boel opvrolijken. niet alleen voor ons maar voor iedereen met wie we op de camping staan! Lets share happiness!

 • Gezelligheid van thuis!
  Superleuk, de gezelligheid van ‘thuis’ zo, hup, naar de camping! Het plaatje van onze vouwwagen is in mijn hoofd al helemaal compleet! ?

 • Wát een TOFFE kleden!?
  Onze 33 jaar oude, geliefde Randstad tent zou nóg mooier worden met een geweldig kleed van Merel in Wonderland!? Wát een SUPER leuke actie!? Ik kende Merel nog niet, maar ga haar nu volgen! Ik zie mezelf in gedachte al zitten, voor mn tent, op een mooi kleed! Nog 50 nachtjes..?

 • Kampeermeneer: supertips!
  Diverse malen hebben mijn echtgenoot en ik gebruik gemaakt van de tips van kampeermeneer. Leuke ideeën!
  Wij hebben een vw bus aangeschaft om nu, net met pensioen, lekker op stap te kunnen gaan. Zo’n buitenkleed lijkt me echt bij de bus te passen!

Laat jouw reactie achter