Mepal servies in een hip jasje

9aeb0f8f35be68f83177acdb0ca081b1?s=55&d=mm&r=g Tjerk Mepal servies, wie is er niet groot mee geworden? Al toen ik vroeger met mijn ouders kampeerde, hadden we een groen Mepal servies. Keek je eind jaren tachtig de camping rond dan stond op ieder tafeltje een effen groen, oranje, bruin Mepal servies. Bij mijn ouders staan diezelfde groene mokken nu 30 jaar later nog steeds op tafel, want ze zijn niet kapot te krijgen. Toch hebben ze bij Mepal niet stil gezeten en hebben de melamine serviezen een makeover gekregen. Ik onthul hoe ze er uitzien en je kunt en passant een servies voor 4 personen winnen!

vlotkamperen meenemen

Ons Mepal servies groeit met ons mee

Zoals het Mepal servies bij mijn ouders op de campingtafel stond staat er bij mij ook een Mepal servies voor de vouwwagen. Eerlijk is eerlijk, ons campingservies is geen perfect op elkaar afgestemd plaatje. Zoals het gezin groeide van één alleenstaande kampeerder naar een mooie bonte bende van vier happy campers, zo groeide ook ons servies. We hebben groene en donkerblauwe mokken, mooie borden met lichtblauwe rand en een bloemetje en sinds kort ook nog een camouflage setje uit de nieuwe serie van de Mepal serviezen.

mepal mix and match servies

Mix en Match

Het goede nieuws is dat, volgens mijn modebewuste zussen, Mix en Match weer helemaal mag in 2017. Eigenlijk doe ik al jaren helemaal mee in die trend. Mepal moet bij het samenstellen van de nieuwe campingserviezen naar mijn zussen geluisterd hebben, want ook in de nieuwe collectie hebben ze een blauw Mix en Match design opgenomen.

mepal botanic flow melamine servies

mepal botanic flow melamine servies

Camouflage servies

Naast de Mix en Match, favoriet van mijn zussen, word ik zelf erg vrolijk van de nieuwe Mepal servies Arrow Green en Botanic. De Arrow Green serie in pastel groen word je gewoon vrolijk van en vind ik persoonlijk het beste bij een picknick passen. Het Botanic Mepal servies, door mij omgedoopt tot camouflage set door zijn groene bladerpatronen, vind ik de stoerste van de vier nieuwe designs en hebben we dus aan ons eigen Mix en Match Mepal servies toegevoegd.

mepal campingservies

Het campingservies van opa

Zou het niet leuk zijn als mijn dochter over 30 jaar aan haar kinderen op de camping zou vertellen. ‘Jongens zien jullie deze camouflage beker? Die heeft opa aan zijn Mix en Match campingservies toegevoegd toen ik twee werd’ Het mooie met Mepal servies is dat dit nog eens echt kan gaan gebeuren ook. Het is gewoon oersterk en degelijk spul. Na heel wat kinderafwasbeurten op de camping is er bij ons een hoop gevallen, maar niets gebroken. 

mepal bloom2

mepal bloom2

Deze post is mede mogelijk gemaakt door Mepal Nederland

Auteur

Tjerk kampeert al zijn hele leven, het liefst met zijn gezin in hun tent of vouwwagen met af en toe een uitstapje naar een camper of bijzondere boomhut Meer weten? Leer Tjerk kennen...

10 reacties

Laat jouw reactie achter

User Review
  • Kwaliteit:
    Sending
  • Gebruiksgemak:
    Sending
  • Pakmaat:
    Sending