header we zijn er bijna bingo

Doe mee met de ‘We zijn er bijna Bingo’!

Reageer

9aeb0f8f35be68f83177acdb0ca081b1?s=55&d=mm&r=g Tjerk Wat is er leuker dan Bingo spelen tijdens je favoriete programma? Zoals jullie weten ben ik een groot fan van het slow TV programma van omroep Max:  ‘We zijn er bijna’! Daarom heb ik geïnspireerd op de Krepeerbingo een speciale ‘We zijn er bijna Bingo’ gemaakt.  Doe je mee vanavond op de bank?

bingokaart we zijn er bijna

Heb jij al We zijn er bijna Bingo?

De bingokaart van deze We zijn er bijna Bingo staat vol met herkenbare situaties uit dit toffe programma. Zo mooi om ze zien te genieten en ondertussen lekker vast te houden aan die gewoonten van thuis. Eens kijken hoe snel we de kaart vol kunnen krijgen.

WIL JIJ GRATIS HET MAANDELIJKSE KAMPEERMENEER MAGAZINE ONTVANGEN?

Iedere maand ontvang je een update met daarin het laatste nieuws over kamperen, handige kampeertips en de laatste winacties.

Jouw e-mailadres is veilig bij ons.


Download de We zijn er bijna bingokaart in PDF om uit te printen

Wil je met de We zijn er bijna bingokaart meespelen op de bank of op de camping? Geen probleem. Vul hieronder je e-mailadres in en je krijgt hem direct toegestuurd!

Volg kampeermeneer ook op facebooktwitter en instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste kampeertips, verhalen en af en toe dus kampeerbingo ;).

Auteur

Tjerk kampeert al zijn hele leven, het liefst met zijn gezin in hun tent of vouwwagen met af en toe een uitstapje naar een camper of bijzondere boomhut Meer weten? Leer Tjerk kennen...

1 reactie

Laat jouw reactie achter

User Review
  • Kwaliteit:
    Sending
  • Gebruiksgemak:
    Sending
  • Pakmaat:
    Sending