Wat is de leukste boerderijcamping van Nederland? Nomineer nu!

9aeb0f8f35be68f83177acdb0ca081b1?s=55&d=mm&r=g Tjerk Wakker worden door de haan, uitzicht over de weilanden, met de kids meehelpen met de boer en de koppen voeren of samen de koeien melken. Kamperen op een boerderijcamping heeft zo zijn charme. Maar wat is de leukste boerderijcamping van Nederland? 

Ik hou van kamperen bij de boer, jij ook?

Boerencampings heb je in verschillende soorten en maten, maar mijn ervaring is dat ze één ding gemeen hebben. Je voelt je er altijd welkom! Herkenbaar? Boerenclub ZLTO is namelijk samen met “In het Groen” op zoek naar de leukste boerderijcamping van Nederland.  

Heb jij een boerderijcamping die volgens jou het stempel “Leukste boerderijcamping van Nederland” mag krijgen dan kun je hem hieronder nomineren tot en met 15 juni 2024, dan maak je ook nog kans op een gratis weekend kamperen: 

Nomineer een camping!

Nomineren, stemmen, vakjury

Van de campings met de meeste nominaties wordt na 15 juni een shortlist gemaakt en daar kun je via de ZLTO social mediakanalen op stemmen. Dat oordeel van het publiek wordt samengevoegd met het oordeel van de vakjury en daaruit volgt de ‘Leukste boerderijcamping van Nederland”. Je raadt het al. Ik, Tjerk, zit samen met een aantal andere experts in die vakjury. 

Dus waar wacht je nog op? Nomineer jouw favoriete boerderijcamping. 

Auteur

Tjerk kampeert al zijn hele leven, het liefst met zijn gezin in hun tent of vouwwagen met af en toe een uitstapje naar een camper of bijzondere boomhut Meer weten? Leer Tjerk kennen...

3 reacties

Laat jouw reactie achter

Sending