Deze 7 Lego campers zijn pas echt cool!

9aeb0f8f35be68f83177acdb0ca081b1?s=55&d=mm&r=g Tjerk Lego campers, ze hebben een ongelooflijke aantrekkingskracht op mij. Van de LEGO Volkswagen T1 of T2 campers waarbij het bouwen al een feest is, maar er daarna naar kijken, en oké ook mee spelen misschien nog wel leuker.  Er zijn inmiddels Lego campers voor peuters, kinderen en volwassenen dus je bent nooit te oud om weer lekker te gaan bouwen. 

Wat is de aantrekkingskracht van een Lego camper?

Een lego camper is wat het woord al zegt. Het zijn campers die je zelf bouwt uit lego blokjes. De campers zijn miniatuur en leuk om ergens neer te zetten. Ze zijn extra leuk omdat je ze zelf hebt gemaakt. Er zijn diverse Lego camper sets verkrijgbaar. En juist die combi van zelf zoiets moois en iconisch bouwen maakt dat ik altijd even stil ga staan als ik er één zie bij mensen thuis of in de winkel. 

Het hele jaar door lekker Lego kamperen

Waarom is het zo leuk om een lego camper te bouwen? Ben je met Lego een camper in elkaar aan het zetten of kijk je naar de campers die je al gebouwd hebt? Dan waan je, je waarschijnlijk terug in je oude camper avonturen of droom je even vooruit naar de avonturen die er komen gaan. Kamperen kan zo het hele jaar door. 

De 7 Coolste Lego campers

We hebben onze zeven coolste Lego Camper sets voor je op een rijtje gezet.

 

lego volkswagen camper

1. LEGO Volkswagen T1 Camper

Leeftijd:  16-20 jaar  Set nummer: 10220
Ben je meer iemand die houdt van authentieke campers. Gaat je hart sneller kloppen wanneer je deze klassieke Volkswagen T1  Lego camper ziet. Dan is deze lego set echt een klassieker. Het is meteen ook de grootste van de zeven en zorgt niet alleen voor een hoop bouwfun, maar is ook een prachtstuk die een mooi plekje in huis verdient. 

lego camper t2 1

2. LEGO – Volkswagen T2 Camper Van

Leeftijd:  vanaf 18 jaar Set nummer: 10297
Deze gave Volkswagen T2 Lego camper is een iconische volkswagen bus. Dit model is zeer populair en een droom voor velen om een tripje in te maken. Vooral geschikt voor de echte Lego fan want hij is tof om te bouwen maar een beetje kwetsbaar om mee te spelen. 

Lees ook:  Reisspellen: De 24 leukste en meest compacte reisspelletjes

 

3. LEGO Creator Vakantieplekjes

Leeftijd: 9-14 jaar Set nummer: 31052
Deze Lego Creator camper is mijn favoriete set, die we zelf dan ook al verschillende keren gebouwd hebben. Zie het bovenstaande stopmotion filmpje. Deze set bestaat niet alleen uit een geweldige camper maar ook nog eens uit alle benodigdheden die jouw vakantie nodig heeft. Zo bouw je niet alleen een echte camper bus maar krijg je bij deze set ook nog eens uitklapstoeltjes, een luifel en meer!  Het mooie is dat je ook nog een boot en een vakantiehuisje van kunt bouwen. 

lego camper

4. LEGO Friends Vriendschapsbus

Leeftijd: 7-12 jaar Set nummer: 41395
Deze Lego Friends camper set is voornamelijk ontwikkeld voor kinderen. De set komt met een camper, poppetjes en alle benodigdheden die je op de camping nodig hebt. Het is een geweldige set waar je kinderen hun fantasie op kunnen loslaten.

camper lego

5. LEGO City Vakantie Camper

Leeftijd: 5-12 jaar Set nummer: 60283
Nog zo’n mooie Lego City camper die allerlei spannende verrassingen heeft. Ook deze hebben we thuis en vooral het baby lego poppetje dat in de alkoof slaapt zijn ze hier fan van.  Deze Lego camper is net echt. Tover jouw huiskamer om tot camping en laat je kinderen spelen met alle realistische lego kampeer stukjes.

lego friends camper

6. LEGO Friends Boscamper en Zeilboot

Leeftijd: 7-12 jaar Set nummer: 41681
Deze coole Lego Friends camper set die zowel bestaat uit een camper als een boot + trailer en picknickplaats met stijger. Is echt voor meiden gemaakt om lekker hun fantasie op los te laten. Met de camper, de boot en alle andere dingen kunnen ze hele verhalen maken. De camper en onderdelen zijn relatief klein maar wel veel verschillende bouwsels voor één set. 

lego camper duplo

7. LEGO DUPLO Familie Camper Avonturen – 10946

Leeftijd: 2-5 jaar  Set nummer: 67804
Ook voor de peuters en kleuters zijn er Duplo campers. Dan kun je het kamperen er met de paplepel instampen, maar hoef je je over kleine legosteentjes nog geen zorgen te maken. Wil je jouw kind(eren) vroeg kennis laten maken met het echter camperleven? Dan is dit een mooie set want naast een camper, veel poppetjes en een kampvuur krijg je er ook nog een tentje bij.  Geschikt voor kids van 2 tot 5 jaar.

Welke Lego Camper ga jij Bouwen?

Mijn favoriete lego campers zijn dus de Lego Creator camper (31052) omdat je daar ook nog andere dingen van kunt maken en omdat er echt hele gave features bij zitten zoals het rolluifel. Mijn andere favoriet is de Lego City camper omdat je hem ook weer zo mooi kunt open draaien én het coole babypoppetje natuurlijk. Maar die Volkswagen T1  Lego camper hoop ik ook nog een keer te bouwen. 

 

Auteur

Tjerk kampeert al zijn hele leven, het liefst met zijn gezin in hun tent of vouwwagen met af en toe een uitstapje naar een camper of bijzondere boomhut Meer weten? Leer Tjerk kennen...

6 reacties

Laat jouw reactie achter

User Review
 • Algemeen
  Sending
 • Gebruiksgemak
  Sending
 • Pakmaat
  Sending
 • Kwaliteit
  Sending