Kortingscode Vrijbuiter, 10% ‘testhetzelf’ korting!

9aeb0f8f35be68f83177acdb0ca081b1?s=55&d=mm&r=g Tjerk Je kunt shoppen met  10% korting bij Vrijbuiter met de speciale Kampeermeneer ‘Testhetzelf’ kortingscode. Mijn eerste tent kocht ik bij Vrijbuiter en door de jaren heen is het één van mijn favoriete Kampeerwinkels gebleven. Lekkere ruime winkels, een uitgebreid assortiment inclusief het eigen Vrijbuiter merk Redwood met een goede prijs / kwaliteitsverhouding.

Geldig: 6 mei tot 10 juli 2023
Deze actie is inmiddels verlopen. Mocht er in de toekomst een nieuwe kortingsactie komen dan laten we het je zo snel mogelijk weten. 

Kortingscode: ‘Kampeermeneer’

Speciaal voor Kampeermeneer kampeerders is er de kortingscode ‘Kampeermeneer’ waarmee je 10% korting krijgt in de winkels van Vrijbuiter om de kampeerspullen ook zelf uit te testen voordat je ze koopt. . 

10% Kortingscode Vrijbuiter

De onderstaande unieke kortingscode voor Vrijbuiter is geldig van 6 mei tot 10 juli 2023 in de drie Vrijbuiter winkels in Gouda, Zaandam én Roermond. Je krijgt 10% kassakorting op alle kampeerspullen inclusief slaapmatten, tenten koelboxen, etc. De korting is een ‘Testhetzelf’ korting en dus alleen in de fysieke winkels geldig niet in de webshop

kortingscode vrijbuiter

10% Kortingscode Vrijbuiter

Test de kampeerspullen in de fysieke winkel in Gouda, Zaandam, of Roermond en ontvang 10% korting op alles met de code: ‘Kampeermeneer’!

Check de korting >>

Voorwaarden korting

De korting van 10% op het gehele kassabonbedrag is alleen geldig in de fysieke kampeerwinkels van Vrijbuiter en niet in de webshop en niet geldig in combinatie met andere afprijzingen/kortingen.

 Gouda, Roermond, Zaandam

Vrijbuiter is in 1985 gestart met een kampeerwinkel in Roden. Inmiddels zijn er drie Vrijbuiter winkels in Gouda, Roermond en Zaandam met in totaal meer dan 40.000 m2 aan kampeerspullen. Alle Vrijbuiter kampeerzaken zijn 7 dagen per week geopend.  De kortingscode die binnenkort online komt, is ook geldig in de Vrijbuiter winkels zelf. 

Gratis iedere maand even kamperen met ons e-magazine?

Iedere maand ontvang je een update met daarin het laatste nieuws over kamperen, handige kampeertips en de laatste winacties in je mailbox.

Jouw e-mailadres is veilig bij ons.

 

 

Auteur

Tjerk kampeert al zijn hele leven, het liefst met zijn gezin in hun tent of vouwwagen met af en toe een uitstapje naar een camper of bijzondere boomhut Meer weten? Leer Tjerk kennen...

reageer

Laat jouw reactie achter

User Review
 • Algemeen
  Sending
 • Gebruiksgemak
  Sending
 • Pakmaat
  Sending
 • Kwaliteit
  Sending