Kortingscode Vrijbuiter

9aeb0f8f35be68f83177acdb0ca081b1?s=55&d=mm&r=g Tjerk Je kunt bijna shoppen met korting bij Vrijbuiter met de speciale Kampeermeneer kortingscode. Mijn eerste tent kocht ik bij Vrijbuiter en door de jaren heen is het één van mijn favoriete Kampeerwinkels gebleven. Lekkere ruime winkels, een uitgebreid assortiment inclusief het eigen Vrijbuiter merk Redwood met een goede prijs / kwaliteitsverhouding. Speciaal voor Kampeermeneer kampeerders komt er een kortingscode. 

Kortingscode Vrijbuiter

Binnenkort verschijnt hier een speciale kortingscode voor Vrijbuiter waarmee je zowel in de webshop als in één van de drie winkels korting krijgt op jouw kampeerspullen. 

Kortingscode Vrijbuiter

Nog even geduld, binnenkort vind je hier een mooie korting bij Vrijbuiter.

Naar Vrijbuiter >>
vrijbuiter klein transparant

 

Voorwaarden korting

De voorwaarden voor het gebruik van de kortingscode worden binnenkort bekend gemaakt. Maar tipje van de sluier…. Hij kan zowel in de winkel als online gebruikt worden. 

 Gouda, Roermond, Zaandam

Vrijbuiter is in 1985 gestart met een kampeerwinkel in Roden. Inmiddels zijn er drie  Vrijbuiter winkels in Gouda, Roermond en Zaandam met in totaal meer dan 40.000 m2 aan kampeerspullen. Alle Vrijbuiter kampeerzaken zijn 7 dagen per week geopend.  De kortingscode die binnenkort online komt, is ook geldig in de Vrijbuiter winkels zelf. 

 

Gratis iedere maand even kamperen met ons e-magazine?

Iedere maand ontvang je een update met daarin het laatste nieuws over kamperen, handige kampeertips en de laatste winacties in je mailbox.

Jouw e-mailadres is veilig bij ons.

 

Auteur

Tjerk kampeert al zijn hele leven, het liefst met zijn gezin in hun tent of vouwwagen met af en toe een uitstapje naar een camper of bijzondere boomhut Meer weten? Leer Tjerk kennen...

reageer

Laat jouw reactie achter

User Review
 • Algemeen
  Sending
 • Gebruiksgemak
  Sending
 • Pakmaat
  Sending
 • Kwaliteit
  Sending