Kortingscode Vrijbuiter, 10% ‘testhetzelf’ korting!

9aeb0f8f35be68f83177acdb0ca081b1?s=55&d=mm&r=g Tjerk Je kunt shoppen met  10% korting bij Vrijbuiter met de speciale Kampeermeneer ‘Testhetzelf’ kortingscode. Mijn eerste tent kocht ik bij Vrijbuiter en door de jaren heen is het één van mijn favoriete Kampeerwinkels gebleven. Lekkere ruime winkels, een uitgebreid assortiment inclusief het eigen Vrijbuiter merk Redwood met een goede prijs / kwaliteitsverhouding.

Kortingscode: ‘Kampeermeneer’

Speciaal voor Kampeermeneer kampeerders is er de kortingscode ‘Kampeermeneer’ waarmee je 10% korting krijgt in de winkels van Vrijbuiter om de kampeerspullen ook zelf uit te testen voordat je ze koopt. . 

10% Kortingscode Vrijbuiter

De unieke kortingscode “Kampeermeneer” voor Vrijbuiter is geldig van 7 april tot en met 2 juni 2024 in de drie Vrijbuiter winkels in Gouda én Zaandam. Je krijgt 10% kassakorting op alle kampeerspullen inclusief slaapmatten, tenten, koelboxen, etc. De korting is een ‘Testhetzelf’ korting en dus alleen in de fysieke winkels geldig niet in de webshop

kortingscode vrijbuiter

10% Kortingscode Vrijbuiter

Test de kampeerspullen in de fysieke winkel in Gouda of Zaandam en ontvang 10% korting op alles met de code: ‘Kampeermeneer’!

Check de korting >>

Voorwaarden korting

De korting van 10% op het gehele kassabonbedrag is alleen geldig in de fysieke kampeerwinkels van Vrijbuiter en niet in de webshop en niet geldig in combinatie met andere afprijzingen/kortingen.

 Gouda en Zaandam

Vrijbuiter is in 1985 gestart met een kampeerwinkel in Roden. Inmiddels zijn er twee Vrijbuiter winkels in Gouda en Zaandam met in totaal meer dan 30.000 m2 aan kampeerspullen. Alle Vrijbuiter kampeerzaken zijn 7 dagen per week geopend.  De kortingscode is alleen geldig in de Vrijbuiter winkels zelf. 

 

 

Auteur

Tjerk kampeert al zijn hele leven, het liefst met zijn gezin in hun tent of vouwwagen met af en toe een uitstapje naar een camper of bijzondere boomhut Meer weten? Leer Tjerk kennen...

2 reacties

 • Hoe werkt het met die kortingscode?
  Hallo Tjerk,
  Hoe werkt dat met die kortingscode in de fysieke winkel van de Vrijbuiter? Zeg je gewoon bij de kassa: “Graag 10% korting met de code ‘Kampeermeneer’?”
  Groet!

Laat jouw reactie achter

User Review
 • Algemeen
  Sending
 • Gebruiksgemak
  Sending
 • Pakmaat
  Sending
 • Kwaliteit
  Sending