De winnaars van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs winactie zijn bekend! Nog een paar nachtjes  en dan is het zover. Van 9t/m 13 oktober kun je in Utrecht je kampeerhart weer ophalen en deze mensen kunnen er met twee personen gratis naar toe.

Wat is er ook alweer te doen op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs?

Stoer kamperen met je daktent, camper of tenttrailer is dé trend

Stoer kamperen, ik hou er van, is zoals ik al voorspelde dé kampeertrend voor 2018.  Op de KCJ zie je dat ook terug. Als ik even door de stands heen blader zie ik verschillende leveranciers van daktenten, gave tenttrailers en stoere all terain campers op het programma staan.  Kun je eindelijk eens testen hoe dat ligt in zo’n daktent.

WIL JIJ GRATIS HET MAANDELIJKSE KAMPEERMENEER MAGAZINE ONTVANGEN?

Iedere maand ontvang je een update met daarin het laatste nieuws over kamperen, handige kampeertips en de laatste winacties.

Jouw e-mailadres is veilig bij ons.


Winterkamperen is dé trend

Voor mijn gevoel is winterkamperen al een paar jaar een trend. In 2017 voorspelde ik al dat dit een grote kampeertrend zou worden. Nu is kamperen in alle rust en ruimte als trend ook bij het grote publiek aangekomen want op de KCJ is er een heel plein aan geweid waar je ook terecht kunt met al je vragen en tips kunt krijgen om het ondanks de kou wel leuk te houden. 

2017

Binnenkijken bij tenten, vouwwagens, caravans en campers te over.

Wat ikzelf eigenlijk nog altijd het allerleukste vind aan de Kampeer en Caravan Jaarbeurs?  Dat is lekker gluren bij de buren. Je kunt ongestoord alle nieuwe tenten, vouwwagens, campers en caravans bekijken en uitproberen. Dit binnenkijken en vooral de vernuftige ruimte-bespaarders  bewonderen maakt voor mij persoonlijk zo’n dag tot een topdag!

Heb je afgelopen zomer besloten dat jouw tent, caravan camper of vouwwagen aan vervanging toe is dan is dit de ideale plek voor jou.  Er zijn veel caravans en campers die je allemaal mag uitproberen. Zo kun je goed testen wat voor jou belangrijk is en niet en hoeveel ruimte 20 cm extra of minder nou echt scheelt. 

2017

Vouwwagens blijven populair en vernieuwen

Twee jaar geleden zag je het al voorzichtig gebeuren met de wereldrecordpoging vouwwagen opzetten van Campooz. Dit jaar maken vouwwagens echt een comeback op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs en zijn er gave nieuwe ontwikkelingen zoals de TakeOff. Daarnaast zijn met Cabanon, Camp-let, Trigano, Holtkamper, Campooz, Campwerk, Alpenkreuzer en Keizer Tenttrailer zijn er al minimaal 9 merken aanwezig. Handig om de ruimte, bedden en het opzetgemak met elkaar te kunnen vergelijken.

2017

Kampeergadgets scoren op het innovatieplein

Mijn favoriete hal na de vouwwagen en tenten hal is altijd het innovatieplein in hal 9. De plek waar je naast handige kampeergadgets voor het volgende kampeerseizoen ook een blik op de toekomst krijgt. De toekomst van kamperen wordt op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs hier getoond. Vorig jaar waren dit mijn favoriete gespotte gadgets. Dit jaar staat er onder andere de Haaks Camper waar ik zeker even een kijkje ga nemen. 

Luister naar mij in het kampeertheater!

Dit jaar is het extra bijzonder voor mij want ik ben gevraagd door de KCJ om op woensdag, zaterdag en zondag mijn visie op de kampeertrends van dit moment met jullie te delen. En een vooruitblik te geven van de kampeertrends voor 2020, en 2030. Superleuk om 

Tromgeroffel

En de winnaars  van de gratis kaarten voor twee personen voor de Kampeer & Caravan Jaarbeurs zijn:

Bianca Atteveld
Jolanda Houkes
Robert Wolthuizen 
Evelien Meijer
Froukje Brink

Gefeliciteerd dames én heer! Er is een e-mail naar jullie onderweg met een code zodat jullie de kaarten kunnen activeren.

Niet gewonnen ga met €5 extra ANWB korting!

Je kunt natuurlijk altijd nog gewoon een bezoekje brengen aan de Kampeer en Caravan Jaarbeurs. Er is genoeg te doen! Bij de ANWB kun je tot 8 oktober  kaarten met extra korting bestellen!  Je betaalt dan €9,- in plaats van €14,- aan de deur. Geldt ook voor niet leden, zij kunnen lidmaatschapsnummerr 222530812 gebruiken. 

Oh en niet onbelangrijk. Kinderen tot 18 jaar zijn sowieso gratis.

Zie ik jullie daar? 

Over de schrijver

Tjerk

Tjerk

Tjerk kampeert al zijn hele leven, het liefst met zijn gezin in hun tent of vouwwagen met af en toe een uitstapje naar een camper of bijzondere boomhut Meer weten? Leer Tjerk kennen...

Laat jouw reactie achter