KCJ kaarten gewonnen? Of ga je met extra korting?

9aeb0f8f35be68f83177acdb0ca081b1?s=55&d=mm&r=g Tjerk De winnaars van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs winactie zijn bekend! Nog één nachtjes  en dan is het zover. Van 6 t/m 10 oktober kun je in Utrecht je kampeerhart weer ophalen en deze mensen kunnen er met twee personen gratis naar toe.

kampeer caravan jaarbeurs

Wat was er ook alweer te doen? 

De beurs is verdeeld in verschillende hallen waar veel vouwwagens, daktenten, caravans en campers te bewonderen en uit te proberen zijn. Daarnaast zijn er verschillende reisverhalenvertellers, voert Tjerk Ridder zijn theatershow ‘Trekhaak gezocht‘ op en presenteren fabrikanten van kampeerspullen hun nieuwste gadgets en producten. Check zeker het programma voordat je gaat. 

Tromgeroffel

En de winnaars  van de gratis kaarten voor twee personen voor de Kampeer & Caravan Jaarbeurs zijn:

Marga
Simone
Mannette

Gefeliciteerd dames! Er is een e-mail naar jullie onderweg met een code zodat jullie de kaarten kunnen activeren.

Niet gewonnen ga met extra ANWB of NKC korting!

De Kampeer en Caravan Jaarbeurs vindt dit jaar plaats van woensdag 6 tot en met zondag 10 oktober zoals gewoonlijk in de Jaarbeurs in Utrecht. Dagkaarten en middagkaarten zijn online te bestellen. Voor ANWB en NKC leden is er een kortingstarief. 

Er is genoeg parkeerruimte, maar persoonlijk vind ik het nog makkelijker om met de trein te komen welke aan de overkant stopt op Utrecht Centraal. Daarnaast is er een NS Combideal (Toegangskaartje met korting + NS dagretour in de daluren vanaf ieder station in Nederland)

Oh en niet onbelangrijk. Kinderen tot 16 jaar zijn sowieso gratis.

Zie ik jullie daar? 

Auteur

Tjerk kampeert al zijn hele leven, het liefst met zijn gezin in hun tent of vouwwagen met af en toe een uitstapje naar een camper of bijzondere boomhut Meer weten? Leer Tjerk kennen...

1 reactie

 • Kunt u mij vrijkaartjes sturen voor de CaravanBeurs in Utrecht omdat ik vandaag lid ben geworden van Kampeermijnheer.
  Bijvoorbaat dank,
  Groet,
  André de Haas

Laat jouw reactie achter

User Review
 • Kwaliteit:
  Sending
 • Gebruiksgemak:
  Sending
 • Pakmaat:
  Sending