De winnaars van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs winactie zijn bekend! Nog een week en dan is het zover. Van 10 t/m 14 oktober kun je in Utrecht je kampeerhart weer ophalen en deze mensen kunnen er met twee personen gratis naar toe.

WINACTIES  KCJ kaarten gewonnen? Of ga je met extra korting?

Wat is er ook alweer te doen op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs?

Stoer kamperen met je daktent, camper of tenttrailer is dé trend

Stoer kamperen, ik hou er van, is zoals ik al voorspelde dé kampeertrend voor 2019.  Op de KCJ zie je dat ook terug. Als ik even door de stands heen blader zie ik verschillende leveranciers van daktenten, gave tenttrailers en stoere all terain campers op het programma staan.  Kun je eindelijk eens testen hoe dat ligt in zo’n daktent.

Vivá kamperen in España

Ieder jaar staat er een kampeerland centraal op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht. De afgelopen jaren waren dat Duitsland en Nederland en dit jaar is de kampeerbeurs in Spaanse sferen gehuld. Vooral de inwendige mens wordt op de vele terrassen verwend met Spaanse versnaperingen. Ook is er Spaanse livemuziek en zijn er Spaanse campings aanwezig die zich presenteren. Ik ben gek op Spanje dus het wordt een waar ‘Fiesta del camping!’.

Wil jij gratis het maandelijkse Kampeermeneer Magazine ontvangen?
Maximaal één keer per maand ontvang je een update met daarin het laatste nieuws over kamperen, handige kampeertips en de laatste winacties.

Jouw e-mailadres is veilig bij ons.

WINACTIES  KCJ kaarten gewonnen? Of ga je met extra korting?

2017

Binnenkijken bij tenten, vouwwagens, caravans en campers te over

Wat ikzelf eigenlijk nog altijd het allerleukste vind aan de Kampeer en Caravan Jaarbeurs?  Dat is lekker gluren bij de buren. Je kunt ongestoord alle nieuwe tenten, vouwwagens, campers en caravans bekijken en uitproberen. Dit binnenkijken en vooral de vernuftige ruimte-bespaarders  bewonderen maakt voor mij persoonlijk zo’n dag tot een topdag!

Yes de vouwwagens zijn terug op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs!

Vorig jaar zag je het al voorzichtig gebeuren met de wereldrecordpoging vouwwagen opzetten van Campooz. Dit jaar maken vouwwagens echt een comeback op de KCJ. Want met Cabanon, Camp-let, Trigano, Holtkamper, Campooz, Campwerk, Alpenkreuzer en Outrex Expedition zijn er al minimaal 8 merken aanwezig. Handig om de ruimte, bedden en het opzetgemak met elkaar te kunnen vergelijken.

WINACTIES  KCJ kaarten gewonnen? Of ga je met extra korting?

2017

Kampeergadgets scoren op het innovatieplein

Mijn favoriete hal na de vouwwagen en tenten hal is altijd het innovatieplein in hal 9. De plek waar je naast handige kampeergadgets voor het volgende kampeerseizoen ook een blik op de toekomst krijgt. De toekomst van kamperen wordt op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs hier getoond. Zo ontdekte ik daar vorig jaar de handige E-trailer caravan app. Hopelijk word ik ook dit jaar weer verrast.

Tromgeroffel

En de winnaars  van de gratis kaarten voor twee personen voor de Kampeer & Caravan Jaarbeurs zijn:

Lotte van Heiningen
Chantal Braspenning

Gefeliciteerd dames! Er is een e-mail naar jullie onderweg met een code zodat jullie de kaarten kunnen activeren.

Niet gewonnen ga met extra ANWB korting!

Je kunt natuurlijk altijd nog gewoon een bezoekje brengen aan de Kampeer en Caravan Jaarbeurs. Er is genoeg te doen! Bij de ANWB kun je kaarten met extra korting bestellen! Oh en niet onbelangrijk. Kinderen tot 18 jaar zijn sowieso gratis.

Volg kampeermeneer ook op facebook, twitter of instagram en blijf altijd op de hoogte van de laatste winacties!

Rating: 3.0/5. From 2 votes.
Please wait...

Over de schrijver

Tjerk

Tjerk

Tjerk kampeert al zijn hele leven, het liefst met zijn gezin in hun tent of vouwwagen met af en toe een uitstapje naar een camper of bijzondere boomhut Meer weten? Leer Tjerk kennen...

Laat jouw reactie achter