Van Teckel tot Tante Betsy kampeerweekend deze dames organiseren het!

9aeb0f8f35be68f83177acdb0ca081b1?s=55&d=mm&r=g Tjerk Veel mensen hopen van hun passie hun werk te maken. Marieke en Esther doen het gewoon. Ze ontmoeten elkaar tijdens het kamperen met hun retro caravans, werden dikke vriendinnen en vanaf dit kampeerseizoen maken ze van kamperen hun werk. Ze gaan namelijk gezellige thema-kampeerweekenden organiseren met de tofste activiteiten.

pimpweekend caravan

Het genieten wil je delen

Genieten van simpele gezelligheid met een bakkie koffie, een beetje prutsen aan je caravan, knisperend kampvuur, lekker eten en gewoon een relaxte en kneuterige campingsfeer. Dat is kamperen volgens Esther en Marieke.  We willen dat gevoel graag delen met anderen.

buitengeluk weekenden

buitengeluk weekenden

Teckels, Tante Betsy, Yoga en Dutch ovens

Esther en Marieke leerden elkaar op de camping kennen, maar zagen dat er meer kampeerders zijn met een ‘gedeelde passie’ zoals teckels, koken, yoga, van alles en nog wat. En we dachten als je die twee hobby’s nu combineert, dan krijg je geheid een superleuk kampeerweekend! ‘Het bleek niet enkel bij een idee, maar Buitengeluk, zoals hun splinternieuwe bedrijf heet, is er nu echt. In 2021 draaiden ze al proefweekenden, maar komend kampeerseizoen staan er verschillende weekenden op de kalender.

buitengeluk tante betsie weekend

Deze themaweekenden staan gepland

Voor dit jaar staan er al 8 bijzondere kampeerweekenden op de kalender. We beginnen met een Outdoor Cooking Weekend, voor alle amateur buitenkoks die eens met een Dutch oven aan de slag willen. Er is een Pimpweekend XL voor iedereen die zijn caravan of camper een gave makeover wil geven en er staan zelfs een ladies-only weekend mèt badjasontbijt en een echt teckelkampeerweekend op het programma.   

Alles mag niets hoeft

Tijdens de weekenden zijn er diverse gezamenlijke activiteiten, je kunt mee-eten als je wilt en de koffie en thee staan altijd klaar. Maar het gaat vooral om de gezelligheid: jong of oud, met een simpel tentje of grote camper, iedereen kletst met elkaar en het is altijd een feestje.

caravan pimpen weekend

Passende mooie plekjes

De campings waar de themaweekenden gehouden worden, worden met de grootste zorg uitgekozen; voor een sup-weekend aan het water en voor het feel-good-weekend  hebben de dames een rustgevende, groene omgeving uitgezocht.

Alle ingrediënten voor een topweekend waarin je jouw hobby’s kamperen en ….. kunt combineren en leuke mensen kunt ontmoeten.  Ga je mee met Marieke en Esther op zoek naar Buitengeluk?

Auteur

Tjerk kampeert al zijn hele leven, het liefst met zijn gezin in hun tent of vouwwagen met af en toe een uitstapje naar een camper of bijzondere boomhut Meer weten? Leer Tjerk kennen...

reageer

Laat jouw reactie achter

User Review
 • Algemeen
  Sending
 • Gebruiksgemak
  Sending
 • Pakmaat
  Sending
 • Kwaliteit
  Sending