Kampeerspullen uit de folders van deze week bij Gamma, Aldi, Lidl etc.

9aeb0f8f35be68f83177acdb0ca081b1?s=55&d=mm&r=g Tjerk Kampeerspullen, opeens liggen ze weer overal in de winkel. Als ook winkels waar je anders geen kampeerspullen kunt krijgen opeens die dingen gaan verkopen weet je dat het kampeerseizoen officieel is begonnen. Er zitten best leuke kampeerspullen tussen. Ik zag al aanbiedingen voor kampeerartikelen bij de Gamma, de Lidl en bij meer winkels. Dus heb ik de folder aanbiedingen van deze week even voor jullie op een rij gezet.

Moet je die spullen wel kopen?

Niet alle kampeerspullen die je bij de onderstaande winkels kunt krijgen zijn kwaliteitsproducten maar vooral als je voor het eerst gaat kamperen zitten er echt wel goede aanbiedingen tussen om je eerste kampeeruitrusting samen te stellen.

Voor deze week heb ik net als vorig jaar de kampeeraanbiedingen die je kunt vinden in de folders van de Gamma, Lidl, Aldi, Xenos, Big Bazar en de Formido op een rij gezet. Heb je ook een leuke kampeeraanbieding gezien voeg die dan snel toe in een reactie hieronder.

Kampeerspullen in de aanbieding bij Gamma

kampeer folder gamma

Van de kampeerartikelen van Gamma lijkt mij die stretcher wel heerlijk liggen zo voor je tent. Moet je wel een aanhanger bij aanschaffen. ;).

Kampeerspullen in de aanbieding bij Big Bazar

kampeer folder bigbazar

In de folder van de Big Bazar, op zich niet echt een winkel waar ik snel binnen zou lopen, hebben ze wel veel kleine dingen in de aanbieding die best handig kunnen zijn. Het kleine tafeltje is bijvoorbeeld ideaal als extra afzetruimte wanneer je wat luxer kampeert.

Kampeerspullen in de aanbieding bij Xenos

kampeer folder xenos

Bij de Xenos hebben ze naast de spullen in de folder ook nog veel ander klein grut voor in de tent of caravan. Zelf heb ik er afgelopen week mijn campingbestekbak aangevuld met messen en pollepels.

Kampeerspullen in de aanbieding bij Formido

kampeer folder formido

Bij de Formido doen ze ook mee aan de kampeergekte die op dit moment in de winkels heerst. Mijn favorieten zijn de voetenmatjes voor in de caravan of camper. Super leuk!

Kampeerspullen in de aanbieding bij Lidl

kampeer folder lidl

De Lidl heeft in delen van Nederland op dit moment ook kampeeraanbiedingen vol vakantie-benodigdheden. Niet overal zijn ze te krijgen. De pannenset is wel een goede deal. De kwaliteit ken ik echter niet, dus vooral even goed bekijken.

Lees ook:  De 15 meest interessante kampeeraanbiedingen van mei

Kampeerspullen in de aanbieding bij Aldi

kampeer folder aldi

De Aldi heeft in heel Nederland op dit moment kampeeraanbiedingen in hun folder. Wat mij  betreft zijn de pannenset en het kastje echt een goede deal.

Genoeg aanbiedingen dus om je kampeerspullen voor deze zomer te gaan scoren. Heb je zelf ook nog leuke aanbiedingen gezien die hier niet mogen ontbreken laat dan een link achter in de reacties zodat anderen er ook van kunnen profiteren.

Auteur

Tjerk kampeert al zijn hele leven, het liefst met zijn gezin in hun tent of vouwwagen met af en toe een uitstapje naar een camper of bijzondere boomhut Meer weten? Leer Tjerk kennen...

3 reacties

 • De led campinglamp van de Lidl heb ik ook en bevalt me goed, je kunt die met elke willekeurige USB lader opladen, bijvoorbeeld ook met de USB zonnepaneel lader die nu ook bij de Aldi of Lidl te koop is. (dit lijkt me ideaal voor iemand die zonder elektriciteit kampeert.)
  Je kunt die lamp ook als powerbank gebruiken en dus je telefoon ermee opladen.
  De pannenset van de Aldi heb ik ook, die bevalt me ook goed. (paar jaar terug aangeschaft)
  Ik kampeer overigens met een kleine Eriba caravan en ik maak zelf wel gebruik van de stroompaal op de camping.

Laat jouw reactie achter

User Review
 • Kwaliteit:
  Sending
 • Gebruiksgemak:
  Sending
 • Pakmaat:
  Sending