Kampeerhack: Billendoekjes kun je zelfs mee afwassen - Kampeermeneer.nl

Kampeerhack: Billendoekjes kun je zelfs mee afwassen

Kampeerhack: Billendoekjes kun je zelfs mee afwassen
Kampeerhack: Billendoekjes kun je zelfs mee afwassen
4.6 (91.67%) 12 votes

Op de camping wordt alles sneller vies! Ook de vaatdoekjes. En omdat water niet altijd in de buurt is loop je al snel een kilometer extra per dag om die dingen uit te spoelen. Goed voor de conditie maar dat is vast niet waarom je op vakantie bent. Toen we voor het eerst met een baby op vakantie gingen hadden we natuurlijk billendoekjes mee.  Gedurende de vakantie begonnen we die voor steeds meer doeleinden te gebruiken.

Wat kun je met billendoekjes?

Nou eigenlijk is eerder de vraag wat kun je er niet mee? We gebruiken ze ook als snoetenpoetsers en als washandje voor de handen. We maken de tafel er mee schoon na het eten en zelfs de afwas kan gedaan worden met behulp van billendoekjes. Die dingen zijn echt super functioneel want ik vergeet nu waarschijnlijk nog tig dingen waarvoor we ze inzetten.

Wat is een kampeerhack?

Het ‘hack’ gedeelte in kampeerhack heeft niets te maken met inbreken op computers. Het gaat om het vinden van slimme manieren om alledaagse dingen op de camping te doen. Het is een fenomeen dat is komen overwaaien uit Amerika waar lifehacking echt een levensstijl geworden is voor sommige mensen.  Ik dacht handig al die tips daar kun je je voordeel mee doen. Daarom regelmatig op Kampeermeneer kampeerhacks die het kamperen leuker en makkelijker maken.  Bijvoorbeeld een manier om je tent en de grond te beschermen of een handigheidje waarmee je een spiegelei kunt bakken op de bbq.

Deel jouw kampeerhack?

Heb je ook zo’n eigen kampeer handigheidje uitgevonden of in elkaar geklust?  Laat het me weten want dan kunnen we daar allemaal van profiteren!

Volg kampeermeneer ook op facebook, twitter of instagram en blijf altijd op de hoogte van de laatste kampeertips, verhalen en mooie campings.

Share

Tjerk kampeert al zijn hele leven, het liefst met zijn gezin in hun tent of vouwwagen met af en toe een uitstapje naar een camper of bijzondere boomhut Meer weten? Lees mijn bio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *