Kampeerhack: Berg je kruiden op in TicTac doosjes - Kampeermeneer.nl

Kampeerhack: Berg je kruiden op in TicTac doosjes

Kampeerhack: Berg je kruiden op in TicTac doosjes
Kampeerhack: Berg je kruiden op in TicTac doosjes
Waardeer dit blog

Lekker koken wil je ook op de camping. Dus nemen wij altijd een hele zwik aan potjes en doosjes met kruiden mee. Deze doen we op de camping netjes in een mandje maar die dingen staan altijd in de weg. Ze vallen van het keukentje waarna je de kerriepoeder weer van de vloer kunt boenen. Zo nemen jouw kruiden minder ruimte in en blijven ze toch goed.

Kruiden op de camping in TicTac doosjes

Als je een stuk of vijf TicTac doosjes spaart voordat je op vakantie gaat heb je niet alleen een frisse adem maar ook meer overzicht. Je kunt je kruiden  er makkelijk in krijgen van de bovenkanten gaan er zo af. Omdat ze doorzichtig zijn zie je meteen wat er in zit en omdat ze allemaal dezelfde rechthoekige afmetingen hebben zijn ze makkelijk op te ruimen en mee te nemen. Als je er voor kiest om niet alle kruiden afzonderlijk mee te nemen maar om kruiden mixen zoals ‘Oosterse kruiden’ en ‘Provençaalse kruiden’ mee te nemen scheelt dat ook nog eens flink in het aantal bakjes dat je mee moet nemen.

Wat is een kampeerhack?

Het ‘hack’ gedeelte in kampeerhack heeft niets te maken met inbreken op computers. Het gaat om het vinden van slimme manieren om alledaagse dingen op de camping te doen. Het is een fenomeen dat is komen overwaaien uit Amerika waar lifehacking echt een levensstijl geworden is voor sommige mensen.  Ik dacht handig al die tips daar kun je je voordeel mee doen. Daarom regelmatig op Kampeermeneer kampeerhacks die het kamperen leuker en makkelijker maken.  Bijvoorbeeld een manier om je tent en de grond te beschermen of een handigheidje waarmee je een spiegelei kunt bakken op de bbq.

Deel jouw kampeerhack?

Heb je ook zo’n eigen kampeer handigheidje uitgevonden of in elkaar geklust?  Laat het me weten want dan kunnen we daar allemaal van profiteren!

Volg kampeermeneer ook op facebook, twitter of instagram en blijf altijd op de hoogte van de laatste kampeertips, verhalen en mooie campings.

Share

Comments

  1. Handige oplossing. En namaak tic-tac koop je voor 29 cent bij de Lidl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *