Kampeeraanbiedingen, opeens zijn weer overal. Als ook winkels waar je anders geen kampeerspullen kunt krijgen opeens kampeerspullen gaan verkopen weet je dat het kampeerseizoen officieel is geopend. En er zitten best leuke kampeeraanbiedingen tussen. Ik zet even op een rij wat ik deze week op onverwachte plekken tegen kwam. 

Niet alle aanbiedingen zijn van kwaliteitsproducten maar vooral als je voor het eerrt gaat kamperen zitten er echt wel goede deals tussen. Onze koelbox begaf het vorig jaar bij 34 graden in Frankrijk twee dagen voordat we naar huis gingen. Dus de Campingaz aanbieding van de AH daar heb ik meteen gebruik van gemaakt.

Ook bij de grote kampeerwinkels in Nederland is zoals Kampeerwereld, en Decathlon de kampeergekte uitgebroken want ook daar is het overal Sale. Binnenkort dus tijd voor een leuk gezinsuitje om alvast in vakantiestemming te komen.

Wil jij gratis het maandelijkse Kampeermeneer Magazine ontvangen?
Maximaal één keer per maand ontvang je een update met daarin het laatste nieuws over kamperen, handige kampeertips en de laatste winacties.

Jouw e-mailadres is veilig bij ons.

Kampeer aanbieding van de Gamma

kampeer-aanbiedingen-gamma

Zo’n opklapbare bolderkar is altijd handig als je met kleine kinderen kampeert of ver moet lopen met je jerrycans.

Kampeeraanbiedingen  Aldi

kampeer-aanbiedingen-aldi

Dat is niet duur voor een campingpannenset.

Kampeeraanbiedingen Xenos

kampeer-aanbiedingen-xenos

De handige lakenzakken van de Xenos daar hou je je slaapzakken langer schoon mee en als het te warm is voor de slaapzak kun je toch nog ergens onder liggen.

Aanbiedingen kampeerspullen Blokker

kampeer-aanbiedingen-blokker

Zo’n wasmachine lijkt mij persoonlijk een beetje overbodig maar een nieuwe skottelbraai voor een goede prijs is wel makkelijk op de camping.

 

Over de schrijver

Tjerk

Tjerk

Tjerk kampeert al zijn hele leven, het liefst met zijn gezin in hun tent of vouwwagen met af en toe een uitstapje naar een camper of bijzondere boomhut Meer weten? Leer Tjerk kennen...

Laat jouw reactie achter

2 reacties

  • Ben elke zomer fan van al die goedkope reis- en buitenspullen van Xenos. Echt zo fijn wat ze daar allemaal hebben voor een fractie van het bedrag dat je bv bij Bever betaalt!