Kampeeraanbiedingen maart 2018 - Kampeermeneer.nl

Kampeeraanbiedingen maart 2018

Kampeeraanbiedingen maart 2018
Kampeeraanbiedingen maart 2018
4.9 (98.57%) 14 votes

Mijn favoriete kampeeraanbiedingen van maart! Iedere maand selecteer ik de beste SALE aanbiedingen voor als je gaat kamperen.  Ik heb ook in maart voor jullie een rondje langs de kampeerwinkels gedaan om te kijken wat voor leuke aanbiedingen er te vinden zijn in de uitverkoop.  Dit zijn mijn 10 favoriete aanbiedingen en kampeerspullen die mij zin geven in kamperen!

Kampeeraanbiedingen maart 2018

De onderstaande aanbiedingen bij kampeerwinkels zijn de aanbiedingen voor kampeerspullen die ikzelf leuk of interessant vond. Ik heb geen prijschecks gedaan of het wel echt de allergoedkoopste aanbieding was en heb ook alle producten niet zelf getest. Maar het zijn SALE aanbiedingen met kortingen die mij in de verleiding brengen.

De meeste van de onderstaande kampeeraanbieidngen gelden voor de gehele maand en nog maar op = op!

 

Kampeeraanbiedingen in je mailbox?

Wil je geen kampeeraanbiedingen meer missen en iedere maand samen met de leukste kampeertips en campings ook mijn favoriete SALE kampeeerspullen in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan zeker in de voor de nieuwsbrief en dan ontvang je iedere maand alle kortingen en aanbiedingen die ik voor je geselecteerd heb in je mailbox.

Volg kampeermeneer ook op facebooktwitter en instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste kampeertips, verhalen en mooie kampeer aanbiedingen.

 

 

 

 

Share

Tjerk kampeert al zijn hele leven, het liefst met zijn gezin in hun tent of vouwwagen met af en toe een uitstapje naar een camper of bijzondere boomhut Meer weten? Lees mijn bio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *