Mijn 10 favoriete kampeeraanbiedingen van januari!

9aeb0f8f35be68f83177acdb0ca081b1?s=55&d=mm&r=g Tjerk Mijn favoriete kampeeraanbiedingen van januari! Op de blog met kampeeraanbiedingen voor Black Friday kreeg ik veel leuke reacties en ook mijn andere kampeeraanbiedingen blogs werden veel gelezen. Daarom heb ik besloten om iedere maand aan het begin van de maand voor jullie een rondje langs de kampeerwinkels te doen om te kijken wat voor leuke aanbiedingen er te vinden zijn.  Dit zijn mijn 10 favoriete aanbiedingen die mij zin geven in kamperen!

Deze aanbiedingen stammen uit 2018, check nu de actuele Black Friday kamperen aanbiedingen 

Kampeeraanbiedingen januari

De onderstaande aanbiedingen bij kampeerwinkels zijn de aanbiedingen voor kampeerspullen die ikzelf leuk of interessant vond. Ik heb geen prijschecks gedaan of het wel echt de allergoedkoopste aanbieding was en heb ook alle producten niet zelf getest. Maar het zijn aanbiedingen met kortingen die mij in de verleiding brengen.

Alle aanbiedingen van: 

De meeste van de onderstaande kampeeraanbieidngen gelden voor de gehele maand maar op = op!

 

 

Kampeeraanbiedingen in je mailbox?

Wil je geen kampeeraanbiedingen meer missen en iedere maand samen met de leukste kampeertips en campings ook mijn favoriete kampeeraanbiedingen in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan zeker in de voor de nieuwsbrief en dan ontvang je iedere maand alle kortingen en aanbiedingen die ik voor je geselecteerd heb in je mailbox.

 

 

 

 

Auteur

Tjerk kampeert al zijn hele leven, het liefst met zijn gezin in hun tent of vouwwagen met af en toe een uitstapje naar een camper of bijzondere boomhut Meer weten? Leer Tjerk kennen...

reageer

Laat jouw reactie achter

User Review
  • Kwaliteit:
    Sending
  • Gebruiksgemak:
    Sending
  • Pakmaat:
    Sending