Deze kampeeraanbiedingen in april vond ik verleidelijk!

9aeb0f8f35be68f83177acdb0ca081b1?s=55&d=mm&r=g Tjerk Het kampeerseizoen 2019 is met Pasen, de meivakantie en hemlvaart en Pinksteren voor de boeg weer echt begonnen En dat merk je aan de  kampeeraanbiedingen in april! Iedere maand selecteer ik mooie SALE aanbiedingen voor als je gaat kamperen.  Ik heb ook in april voor jullie een rondje langs de digitale kampeerwinkels gedaan en weer verschillende mooie aanbiedingen gevonden.

Kampeeraanbiedingen april 

De onderstaande aanbiedingen bij kampeerwinkels zijn de aanbiedingen voor kampeerspullen die ikzelf leuk of interessant vond. Ik heb geen uuitgebreide prijschecks gedaan of het wel echt de allergoedkoopste aanbieding was en heb ook alle producten niet zelf getest. Maar het zijn SALE aanbiedingen met kortingen die mij in de verleiding brengen.

Alle aanbiedingen van: 

De meeste van de onderstaande kampeeraanbieidngen gelden  de gehele maand april nog maar op = op!

 

Kampeeraanbiedingen in je mailbox?

Wil je geen kampeeraanbiedingen meer missen en iedere maand samen met de leukste kampeertips en campings ook mijn favoriete SALE kampeeerspullen in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan zeker in de voor de nieuwsbrief en dan ontvang je iedere maand alle kortingen en aanbiedingen die ik voor je geselecteerd heb in je mailbox.

 

 

Auteur

Tjerk kampeert al zijn hele leven, het liefst met zijn gezin in hun tent of vouwwagen met af en toe een uitstapje naar een camper of bijzondere boomhut Meer weten? Leer Tjerk kennen...

1 reactie

Laat jouw reactie achter

User Review
  • Kwaliteit:
    Sending
  • Gebruiksgemak:
    Sending
  • Pakmaat:
    Sending