Onze vouwwagen staat weer in de stalling voor zijn winterslaap maar ik kijk alweer uit naar het kampeerseizoen 2018. Over 3 weken ga ik daarom lekker een dagje kampeergadget en sfeerproeven op de Kampeer en  Caravan Jaarbeurs (KCJ) n Utrecht.  Ga jij ook?  Met deze tips maak je het pas echt leuk!

Kinderen tot 18 jaar zijn gratis op de Kampeer en Caravan jaarbeurs dit jaar

Kinderen mee naar de Kampeer en Caravan Jaarbeurs? Wil je rustig rondkijken tja dan moet je ze thuis laten maar er is genoeg te doen voor kinderen om ze lekker bezig te houden. Dus ik neem ze gerust mee.  Zo is er de kidsroute die langs allerlei activiteiten voor de kinderen leidt. Ze kunnen hun swing oefenen op de minigolfbaan, zelf een rugzak maken van lappen reststof van tenten, koeien melken of zelfs een caravan pimpen! Daarnaast is het ontdekken van de vele tenten en caravans natuurlijk al een avontuur an sich. Dus dit jaar gaan ze gewoon mee.  Oh en niet onbelangrijk: Kinderen tot 18 jaar mogen gratis naar binnen.

WIL JIJ GRATIS HET MAANDELIJKSE KAMPEERMENEER MAGAZINE ONTVANGEN?

Iedere maand ontvang je een update met daarin het laatste nieuws over kamperen, handige kampeertips en de laatste winacties.

Jouw e-mailadres is veilig bij ons.


Nederland is hét kampeerland dit jaar!

Het thema voor van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs is dit jaar ons eigen Nederland. Nederland blijft mijn favoriete kampeerland! Binnen een paar uur rijden is er zoveel diversiteit te vinden. Op de beurs zie je die ook terug.  Mooie Nederlandse campings, Natuurlijk zijn ook de oerdegelijk Nederlandse merken zoals Holtkamper, Karsten tenten en ACSI te vinden.  Misschien komen we zelfs Frau Antje nog tegen.

Help  live mee een caravan pimpen op de  Kampeer en Caravan jaarbeurs

Wij zijn echt geen caravan kampeerders. Toch beginnen mijn vingers iedere keer als ik op marktplaats zo’n oude caravan voorbij zie komen te jeuken en die van mijn vriendin misschien nog wel meer. Het lijkt ons gewoon zo’n leuk project. Een oude caravan, het liefst zo’n retro modelletje, helemaal pimpen en om toveren tot een fantastisch knus gestyled huisje op wielen.  Er is dit jaar weer een heel plein vol met gepimpte caravans en campers! Leuk om even binnen te kijken of om zelf te doen. Want er wordt dit jaar een oude caravan live op de beurs gepimpt en als je zin hebt mag jij ook jouw steentje bijdragen.

Tenten, vouwwagens, caravans en campers te over.

Wat ik eigenlijk ieder jaar het allerleukste vind aan de Kampeer en Caravan Jaarbeurs?  Dat is lekker gluren bij de buren. Je kunt ongestoord alle nieuwe tenten, vouwwagens, campers en caravans bekijken en uitproberen. Dit binnenkijken en vooral de vernuftige ruimte-bespaarders  bewonderen maakt voor mij persoonlijk zo’n dag tot een topdag! Wat ik zeker ga bekijken is de Karsten Mistral Air opblaasbare tent en de blokhut vouwwagen. 

De Kampeer en Caravan Jaarbeurs winactie is inmiddels verlopen. De winnaars hebben bericht gehad.

 

Volg kampeermeneer ook op facebook, twitter of instagram en blijf altijd op de hoogte van de laatste kampeertips, verhalen en mooie campings.

Over de schrijver

Tjerk

Tjerk

Tjerk kampeert al zijn hele leven, het liefst met zijn gezin in hun tent of vouwwagen met af en toe een uitstapje naar een camper of bijzondere boomhut Meer weten? Leer Tjerk kennen...

Laat jouw reactie achter