Gratis naar de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht?

9aeb0f8f35be68f83177acdb0ca081b1?s=55&d=mm&r=g Tjerk Heerlijk je kampeerhart ophalen op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Je vergapen aan de nieuwste vouwwagens, tenten, caravans en campers. Ze uitproberen of alvast een camping uitzoeken voor volgend jaar? Dat kan van 10 tot 14 oktober in Utrecht en jij kunt er gratis naartoe!

Wil jij 2 gratis Kampeer & Caravan Jaarbeurs kaarten winnen?

Ieder jaar ga ik naar de KCJ in Utrecht om het kampeerseizoen nog even te verlengen, kampeerinspiratie op te doen en gewoon heerlijk te gluren in al die mooie kampeermiddelen.

Wat kun je winnen?

Jij kunt dat dit jaar ook en als je een beetje mazzel hebt kun je er ook nog gratis naartoe. Ik mag namelijk 2 x 2 gratis toegangskaarten weggeven zodat je samen met je lief, je kind, kampeervriend of vriendin een lekker kampeerdagje uit kunt vieren. Het zijn digitale kaarten die je per e-mail toegestuurd krijgt die op 10 tot en met 14 oktober op een dag naar keuze gratis toegang geven voor twee personen.

Win, win, win… hoe kun je meedoen?

Wil jij 2 van de 4 gratis toegangskaarten voor de KCJ winnen? Doe dan mee…

Meedoen is makkelijk in 3 stappen:

 1. Meld je hieronder aan voor de maandelijkse Kampeermeneer nieuwsbrief. (Ontvang je deze al dan kun je deze stap natuurlijk overslaan)
  [wysija_form id=”2″]
 2. Like het Facebook– of Instagrambericht en laat in een reactie weten wie je zou willen verrassen met een bezoekje aan de Kampeer & Caravan Jaarbeurs.
 3. Delen = lief maar geen verplichting

Meedoen kan tot en met woensdag 5 oktober 2018 24:00. Deze actie is een samenwerking tussen Kampeermeneer en de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. De winnaar zal na sluiting op kampeermeneer.nl bekend worden gemaakt.

Volg kampeermeneer ook op facebooktwitter en instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste kampeertips, verhalen en soms een camping review.

Auteur

Tjerk kampeert al zijn hele leven, het liefst met zijn gezin in hun tent of vouwwagen met af en toe een uitstapje naar een camper of bijzondere boomhut Meer weten? Leer Tjerk kennen...

32 reacties

Laat jouw reactie achter

User Review
 • Kwaliteit:
  Sending
 • Gebruiksgemak:
  Sending
 • Pakmaat:
  Sending