Een checklist is superhandig als je gaat kamperen met kinderen .  Wij vergaten echt iedere kampeervakantie wel wat. Met als gevolg dat we nu drie zwembadjes hebben. Daarom heb ik een ‘checklist kamperen met kinderen ‘ opgesteld met handige tips over wat je echt moet meenemen. Eventueel kun je de checklist ook nog onder aan de pagina downloaden als pdf om uit te printen.

Een Paklijst kamperen met kinderen’ is dat nodig?

Uhmm ja dus. Zelfs als je zoals ik redelijk georganiseerd bent en alle kampeerspullen in kratten opslaat is een inpaklijst best handig. Vooral als je voor de eerste keer in het seizoen gaat kamperen komt de checklist kamperen  met kinderen van pas. Wat moet je nu juist wel meenemen en wat kun je thuis laten? Niet alles op de lijst heefft iedereen nodig. Want als je per ongeluk de kindertablet van mijn dochter vergeet, dan kun ik daar in de auto uren spijt van hebben. Voor mijn zoon zijn het echter de Duckies die niet mogen missen. Als je de lijst doorloopt wordt het vast een superleuke kampeervakantie voor jou en je kinderen. 

Ga je voor het eerst kamperen met kinderen?

Ga je voor het eerst kamperen met kinderen dan raad ik je sowieso aan om zoveel mogelijk van de kampeerspullen die je nodig hebt te lenen.  Pas als je zelf een keer met je kinderen bent wezen kamperen weet je wat je wel en niet nodig hebt.  Dus ook als je kind voor het eerst in een eigen bijzettent wil, gewoon eerst een keer lenen. Oh en lees dan meteen even onze tips voor de eerste keer kamperen en check de lijst met de mooiste kindercampings van Nederland. 

WIL JIJ GRATIS HET MAANDELIJKSE KAMPEERMENEER MAGAZINE ONTVANGEN?

Iedere maand ontvang je een update met daarin het laatste nieuws over kamperen, handige kampeertips en de laatste winacties.

Jouw e-mailadres is veilig bij ons.


Paklijst kamperen met kinderen 5+

Zodra je kinderen lopen en zindelijk zijn wordt de paklijst voor kamperen met kinderen gelukkig weer wat korter. Er zijn nog steeds verschillende kampeerspullen die je echt nodig hebt. Oh en al het andere mag je vergeten maar ieder kind heeft het recht op een eigen kinderzakmes als hij of zij voor het eerst gaat kamperen. Verder zit je met onderstaande inpaklijst kamperen met kinderen zit je goed.

Onderweg:
ð        Autostoeltjesð        Achterbank entertainmentð        Oplader Ipad / Tablet
ð        Zonnescherm achterð        Ipad / Tabletð        Verfrissingsdoekjes
ð Paspoort/ ID kind
Ontspanning
ð        Speelgoed binnen ð        Tekenblokð        Vakantieboek
ð        Speelgoed buitenð        Leesboekenð        Zwembadje
ð        Balð        Voorleesboekenð        Zwembandjes
ð        Stiftenð        Kinderzakmesð        Picknickkleed
Slapen
ð        Favoriete knuffelð        Hoeslakenð        Bijzettent
ð        Slaapmatje / Luchtbedð        Kussenð        Zaklamp
Kinderslaapzakð        Kussensloopð        Pyjama
Kleding
ð        Zwemkledingð        SOS polsbandjeð        Zonnebril
ð        Regenkledingð        Slippers / Sandalenð        Regenkleding
ð        Sokkenð        Ondergoedð        Kleding warm weer
ð        Laarzenð        Hoed / petð        Kleding koud weer
Verzorging
ð        Zonnebrand factor 50Zonnebrand factor 50ð        Douchegelð        Portapotti
ð        Tandenborstelð        Shampoo
ð        Tandpastað        Handdoeken

Wat moet je nog meer meenemen?

Wanneer je gaat kamperen met een baby heb je natuurlijk ook gewoon kampeerspullen nodig. Neem daarom ook een kijkje bij de de ultieme checklist kamperen of de checklist kamperen met de caravan.

_

Download de paklijst kamperen in PDF

Wil je de paklijst kamperen uitprinten of downloaden? Dat kan! Geef hieronder jouw e-mailadres  en checklist aan en ik stuur de paklijst direct aan je toe.

Mis je nog iets op deze paklijst kamperen? Dat kan! Samen kunnen we hem compleet maken dus laat hieronder of op facebook weten welke kampeerspullen echt niet op deze checklist mogen ontbreken.

Bekijk ook deze checklisten:
Checklist kamperen
Inpaklijst fietsvakantie
Checklist kamperen met caravan
Checklist kamperen met kinderen

Volg kampeermeneer ook op facebooktwitter en instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste kampeertips, verhalen en mooie campings.

Over de schrijver

Tjerk

Tjerk

Tjerk kampeert al zijn hele leven, het liefst met zijn gezin in hun tent of vouwwagen met af en toe een uitstapje naar een camper of bijzondere boomhut Meer weten? Leer Tjerk kennen...

Laat jouw reactie achter