De winnaar van de Hieperdepiep 2 jaar Kampeermeneer winactie is bekend! Check dus snel of jij de gelukkige bent die voortaan op de camping ook de buren jaloers kan maken met die heerlijke geuren die uit jouw Omnia wonderpan komen.

Tromgeroffel

En de winnaar is:

Ilonka Bakker Hoogendijk

Gefeliciteerd! Er is een e-mail naar je onderweg om jouw adresgegevens op te vragen. Dan komt de Omnia nog deze week jouw kant op.

Wil jij gratis het maandelijkse Kampeermeneer Magazine ontvangen?
Maximaal één keer per maand ontvang je een update met daarin het laatste nieuws over kamperen, handge kampeertips en de laatste winacties.

Jouw e-mailadres is veilig bij ons.

Niet gewonnen, toch bakken op de camping?

Balen dat je deze Omnia oven niet gewonnen hebt maar mocht je toch die pizza, dat lekkere brood of die hartige taart willen bakken op de camping. Doe hem jezelf cadeau of vraag hem aan je lief. Superleuk cadeau om het kampeerseizoen te beginnen! De Omnia Oven is bij verschillende kampeerwinkels en ook online te koop!

Lees ook mijn uitgebreide review van de Omnia oven.

Volg kampeermeneer ook op facebooktwitter of instagram en blijf altijd op de hoogte van de laatste winacties! Want binnenkort heb ik nog een mooie winactie voor jullie!

Rating: 4.8/5. From 4 votes.
Please wait...
Deel dit artikel:

Over de schrijver

Tjerk Romkema

Tjerk kampeert al zijn hele leven, het liefst met zijn gezin in hun tent of vouwwagen met af en toe een uitstapje naar een camper of bijzondere boomhut Meer weten? Lees mijn bio

Laat jouw reactie achter