De winnaars van de Caravana winactie zijn bekend! Volgende week is het al zover. Van 19 t/m 24 januari kun je in Leeuwarden je kampeerhart weer ophalen en deze mensen kunnen er met twee personen gratis naar toe:

Tromgeroffel

En de winnaars zijn:

Erik Jan van Galen
Dianne Moeijes-Breuring

Gefeliciteerd jullie hebben beide 2 vrijkaarten gewonnen! Er is een mail naar jullie onderweg met de instructies voor het ontvangen van de digitale toegangskaartjes.

Wil jij gratis het maandelijkse Kampeermeneer Magazine ontvangen?
Maximaal één keer per maand ontvang je een update met daarin het laatste nieuws over kamperen, handige kampeertips en de laatste winacties.

Jouw e-mailadres is veilig bij ons.

Niet gewonnen?

Je kunt natuurlijk altijd nog gewoon een bezoekje brengen aan de Kampeer en Caravan Jaarbeurs. Er is genoeg te doen! Vaker kans maken op mooie prijzen? Op kampeermeneer komen regelmatig winacties voorbij. Volg kampeermeneer ook op facebook, twitter of instagram en blijf altijd op de hoogte van de laatste winacties![two_third] Contents [/two_third]

No votes yet.
Please wait...

Over de schrijver

Tjerk

Tjerk

Tjerk kampeert al zijn hele leven, het liefst met zijn gezin in hun tent of vouwwagen met af en toe een uitstapje naar een camper of bijzondere boomhut Meer weten? Leer Tjerk kennen...

Laat jouw reactie achter