Win kaarten voor de Caravana in Leeuwarden

9aeb0f8f35be68f83177acdb0ca081b1?s=55&d=mm&r=g Tjerk De Caravana in Leeuwarden is één van de grootste kampeerbeurzen van Nederland en volgende week is het weer zover. Eerder noemde ik de Caravana al een Nirvana en ook dit jaar stikt het er weer van de caravans en campers. Daarnaast zijn er op de Caravana altijd extreem veel campings aanwezig. Wij geven 4 gratis kaarten voor de Caravana 2020 weg!

caravana 2018

Meer dan 200 campings op de Caravana

Op de Kampeer en Caravanjaarbeurs in Utrecht en ook andere outdoorbeurzen vind ik het altijd zo jammer dat er zo weinig campings aanwezig zijn. Op de Caravana heb je met meer dan 200 campings uit alle windhoeken van Europa genoeg campings om uit te kiezen. Er zitten sowieso een paar mooie campings tussen heb ik al gezien, leuk om je te oriënteren voor de mei- of zomervakantie 2019.

Niet alleen maar caravans op de Caravana

Vroeger dacht ik altijd dat er op de Caravana alleen maar caravans te vinden waren. Ik had het verkeerd want er zijn ook genoeg campers en vouwwagens te vinden en dit jaar is zelfs De Waard terug van weggeweest. Daarnaast zijn er ook verschillende daktenten te vinden. Hoewel de campers en caravans zeker in de meerderheid zijn. 

Kinderen zijn gratis

Kaarten kosten €15 aan de deur voor volwassenen én tussen de €11 en de €13,50 in de online voorverkoop.  Kinderen tot en met 12 jaar zijn gewoon gratis. Oh en wil jij er ook gratis naartoe? Lees doe dan hieronder mee met onze winactie en win 2 gratis toegangskaarten.

23 tot en met 28 januari in leeuwarden

De Caravana is vooral voor menen uit Midden en Noord Nederland dé kampeerbeurs van het jaar. Vanaf donderdag 23 januari tot en met dinsdag 28 januari kun je er je kampeerhart ophalen. En als ik je een tip mag geven. Ga als het even kan niet in het weekend. Dat scheelt een hoop drukte. 

Gratis naar de Caravana? Win, win, win!

Wij geven 2 x 2 gratis kaarten voor de Caravana weg. Meedoen is makkelijk in 3 stappen…

 1. Schrijf je hieronder in voor het digitale gratis maandelijkse Kampeermeneer Magazine. (Ontvang je deze al dan is opnieuw inschrijven niet nodig.)
  [wysija_form id=”2″]
 2. Laat in een reactie op de facebookpost of instagram post weten wie je graag mee wil nemen naar de Caravana?
Lees ook:  Gratis naar de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht?

Meedoen aan de winactie kan tot en met zaterdag 18 januari 24:00. De winnaars van de kaarten zullen  zondag op kampeermeneer.nl bekend  worden gemaakt .

Auteur

Tjerk kampeert al zijn hele leven, het liefst met zijn gezin in hun tent of vouwwagen met af en toe een uitstapje naar een camper of bijzondere boomhut Meer weten? Leer Tjerk kennen...

9 reacties

Laat jouw reactie achter

User Review
 • Kwaliteit:
  Sending
 • Gebruiksgemak:
  Sending
 • Pakmaat:
  Sending