Check nu of je kaarten voor de Caravana hebt gewonnen!

9aeb0f8f35be68f83177acdb0ca081b1?s=55&d=mm&r=g Tjerk De winnaars van de Caravana winactie zijn bekend! Komende week is het al zover. Van 23  t/m 28 januari kun je in Leeuwarden je kampeerhart weer ophalen en deze mensen kunnen er met twee personen gratis naar toe: Onderaan deze post maak ik de winnaars bekend.

caravana 2018

Meer dan 200 campings op de Caravana

Op de Kampeer en Caravanjaarbeurs in Utrecht vind ik het altijd zo jammer dat er zo weinig campings aanwezig zijn. Op de Caravana heb je met meer dan 200 campings uit alle windhoeken van Europa genoeg campings om uit te kiezen. Er zitten sowieso een paar mooie campings tussen heb ik al gezien, leuk om je te oriënteren voor de mei- of zomervakantie.

Niet alleen maar caravans op de Caravana

Vroeger dacht ik altijd dat er op de Caravana alleen maar caravans te vinden waren. Ik had het verkeerd want er zijn ook genoeg campers en vouwwagens te vinden. Hoewel de campers en caravans zeker in de meerderheid zijn. 

Tromgeroffel

En de winnaars zijn:

Lydia Nugter – De Wit
Annemieke van Vliet

Gefeliciteerd jullie hebben beiden 2 vrijkaarten gewonnen! Er is een mail naar jullie onderweg met uitleg over de toegangskaartjes.

Niet gewonnen?

Je kunt natuurlijk altijd nog gewoon een bezoekje brengen aan de Caravana Er is genoeg te doen! Vaker kans maken op mooie prijzen? Op kampeermeneer komen regelmatig winacties voorbij.

Volg kampeermeneer ook op facebook, twitter of instagram en blijf altijd op de hoogte van de laatste winacties!

Auteur

Tjerk kampeert al zijn hele leven, het liefst met zijn gezin in hun tent of vouwwagen met af en toe een uitstapje naar een camper of bijzondere boomhut Meer weten? Leer Tjerk kennen...

reageer

Laat jouw reactie achter

User Review
  • Kwaliteit:
    Sending
  • Gebruiksgemak:
    Sending
  • Pakmaat:
    Sending