De Caravana in Leeuwarden is één van de grootste kampeerbeurzen van Nederland en volgende week is het weer zover. Vorig jaar noemde ik de Caravana al een Nirvana en ook dit jaar stikt het er weer van de caravans en campers. Daarnaast zijn er op de Caravana altijd extreem veel campings aanwezig. Wij geven 4 gratis kaarten voor de Caravana weg!

Winacties  Drijvende campings, caravans  en campers op de Caravana 2019 +Winactie

Meer dan 200 campings op de Caravana

Op de Kampeer en Caravanjaarbeurs in Utrecht vind ik het altijd zo jammer dat er zo weinig campings aanwezig zijn. Op de Caravana heb je met meer dan 200 campings uit alle windhoeken van Europa genoeg campings om uit te kiezen. Er zitten sowieso een paar mooie campings tussen heb ik al gezien, leuk om je te oriënteren voor de mei- of zomervakantie 2019.

Dit jaar is er voor het eerst een apart plein met veel campings uit Nederland. Super handig om alvast een paar weekendjes weg te plannen voor het voorjaar of een mooie glamping uit te zoeken. Want het afwisselen van kamperen met je eigen kampeermiddel én glamping of bushcrafting is dé kampeertrend van 2019

Niet alleen maar caravans op de Caravana

Vroeger dacht ik altijd dat er op de Caravana alleen maar caravans te vinden waren. Ik had het verkeerd want er zijn ook genoeg campers en vouwwagens te vinden. Hoewel de campers en caravans zeker in de meerderheid zijn. 

Waar je zeker even langs moet gaan is bij CAMPWERK want zij introduceren dit jaar op de Caravana de IKamper een daktent voor vier personen. Altijd leuk om een keer uit te proberen.

Winacties  Drijvende campings, caravans  en campers op de Caravana 2019 +Winactie

Wil jij gratis het maandelijkse Kampeermeneer Magazine ontvangen?
Maximaal één keer per maand ontvang je een update met daarin het laatste nieuws over kamperen, handige kampeertips en de laatste winacties.

Jouw e-mailadres is veilig bij ons.

Kies en stem op de Caravana op het kampeermiddel van de toekomst

Hij is terug van weggeweest. de designwedstrijd.  Ik vind dit echt tof! Op de Caravana kun je stemmen op het kampeermiddel van de toekomst. Universiteiten en hogescholen hebben volgens hun laatste inzichten een voorspelling gedaan van hoe wij over 10 jaar kamperen.  Mijn favorieten zijn de drijvende camping en de Urban Escape

Kinderen zijn gratis

Kaarten kosten €15 aan de deur voor volwassenen én tussen de €11 en de €13,50 in de online voorverkoop.  Kinderen tot en met 12 jaar zijn gewoon gratis. Oh en wil jij er ook gratis naartoe? Lees doe dan hieronder mee met onze winactie en win 2 gratis toegangskaarten.

17 tot en met 22 januari in leeuwarden

De Caravana is vooral voor menen uit Midden en Noord Nederland dé kampeerbeurs van het jaar. Vanaf donderdag 17 januari tot en met dinsdag 22 januari kun je er je kampeerhart ophalen. 

Gratis naar de Caravana? Win, win, win!

We mogen 2 x 2 gratis toegangskaarten weggeven. Dus wie wil jij meenemen?

Meedoen is makkelijk in 3 stappen:

  1. Meld je hieronder aan voor het maandelijkse Kampeermeneer Magazine. (Ontvang je deze al dan kun je deze stap natuurlijk overslaan)

  2. Like het Facebook– of Instagrambericht en laat in een reactie weten wie je zou willen verrassen met een bezoekje aan de Caravana in Leeuwarden.
  3. Delen = lief maar geen verplichting

Meedoen kan tot en met zaterdag 12 januari 2019 12:00.

Volg kampeermeneer ook op facebooktwitter en instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste kampeertips, verhalen en af en toe een leuke winactie.

Over de schrijver

Tjerk

Tjerk

Tjerk kampeert al zijn hele leven, het liefst met zijn gezin in hun tent of vouwwagen met af en toe een uitstapje naar een camper of bijzondere boomhut Meer weten? Leer Tjerk kennen...

Laat jouw reactie achter

5 reacties