De winnaars van de Caravana winactie zijn bekend! Komende week is het al zover. Van 17 t/m 22 januari kun je in Leeuwarden je kampeerhart weer ophalen en deze mensen kunnen er met twee personen gratis naar toe: Onderaan deze post maak ik de winnaars bekend.

WINACTIES  Check nu of je kaarten voor de Caravana hebt gewonnen!

Meer dan 200 campings op de Caravana

Op de Kampeer en Caravanjaarbeurs in Utrecht vind ik het altijd zo jammer dat er zo weinig campings aanwezig zijn. Op de Caravana heb je met meer dan 200 campings uit alle windhoeken van Europa genoeg campings om uit te kiezen. Er zitten sowieso een paar mooie campings tussen heb ik al gezien, leuk om je te oriënteren voor de mei- of zomervakantie 2019.

Dit jaar is er voor het eerst een apart plein met veel campings uit Nederland. Super handig om alvast een paar weekendjes weg te plannen voor het voorjaar of een mooie glamping uit te zoeken. Want het afwisselen van kamperen met je eigen kampeermiddel én glamping of bushcrafting is dé kampeertrend van 2019

Wil jij gratis het maandelijkse Kampeermeneer Magazine ontvangen?
Maximaal één keer per maand ontvang je een update met daarin het laatste nieuws over kamperen, handige kampeertips en de laatste winacties.

Jouw e-mailadres is veilig bij ons.

Niet alleen maar caravans op de Caravana

Vroeger dacht ik altijd dat er op de Caravana alleen maar caravans te vinden waren. Ik had het verkeerd want er zijn ook genoeg campers en vouwwagens te vinden. Hoewel de campers en caravans zeker in de meerderheid zijn. 

Waar je zeker even langs moet gaan is bij CAMPWERK want zij introduceren dit jaar op de Caravana de IKamper een daktent voor vier personen. Altijd leuk om een keer uit te proberen.

WINACTIES  Check nu of je kaarten voor de Caravana hebt gewonnen!

Kies en stem op de Caravana op het kampeermiddel van de toekomst

Hij is terug van weggeweest. de designwedstrijd.  Ik vind dit echt tof! Op de Caravana kun je stemmen op het kampeermiddel van de toekomst. Universiteiten en hogescholen hebben volgens hun laatste inzichten een voorspelling gedaan van hoe wij over 10 jaar kamperen.  Mijn favorieten zijn de drijvende camping en de Urban Escape

Tromgeroffel

En de winnaars zijn:

Lianne Slotemaker
Anita van der Sloot

Gefeliciteerd jullie hebben beide 2 vrijkaarten gewonnen! Er is een mail naar jullie onderweg met uitleg over de toegangskaartjes.

Niet gewonnen?

Je kunt natuurlijk altijd nog gewoon een bezoekje brengen aan de Caravana 2019 Er is genoeg te doen! Vaker kans maken op mooie prijzen? Op kampeermeneer komen regelmatig winacties voorbij.

Volg kampeermeneer ook op facebook, twitter of instagram en blijf altijd op de hoogte van de laatste winacties!

Rating: 5.0/5. From 4 votes.
Please wait...

Over de schrijver

Tjerk

Tjerk

Tjerk kampeert al zijn hele leven, het liefst met zijn gezin in hun tent of vouwwagen met af en toe een uitstapje naar een camper of bijzondere boomhut Meer weten? Leer Tjerk kennen...

Laat jouw reactie achter