Eén van de grootste kampeerbeurzen van Nederland staat weer voor de deur, de Caravana!  Vorig jaar noemde ik de Caravana al een Nirvana en dit jaar is het er alleen maar beter opgeworden. Met heulveul caravans en campers maar het leukste aan de Caravana vind ik altijd dat er vooral ook heel veel campings te vinden zijn. Wij geven 4 gratis kaarten voor de Caravana weg!

KAMPEERPRAAT WINACTIE  Gratis naar de Caravana 2018?

Meer dan 200 campings op de Caravana

Op de Kampeer en Caravanjaarbeurs in Utrecht vind ik het altijd zo jammer dat er zo weinig campings aanwezig zijn. Op de Caravana heb je met meer dan 200 campings uit alle windhoeken van Europa genoeg campings om uit te kiezen. Er zitten sowieso een paar mooie campings tussen heb ik al gezien, leuk om je te oriënteren voor de mei- of zomervakantie 2018. Dit jaar is er voor het eerst een apart plein met veel campings uit Nederland wat weer handig is voor de weekendjes weg. Want dat is dit jaar dé kampeertrend!

Caravana = ook campers, vouwwagens, tenten en zelfs daktenten

Vroeger dacht ik altijd dat er op de Caravana alleen maar caravans te vinden waren. Ik had het verkeerd want er zijn ook genoeg campers en vouwwagens te vinden. Waar je zeker even langs moet gaan is bij CAMPWERK want zij introduceren dit jaar op de Caravana de IKamper een daktent voor vier personen. Altijd leuk om een keer uit te proberen.

Wil jij gratis het maandelijkse Kampeermeneer Magazine ontvangen?
Maximaal één keer per maand ontvang je een update met daarin het laatste nieuws over kamperen, handge kampeertips en de laatste winacties.

Jouw e-mailadres is veilig bij ons.

KAMPEERPRAAT WINACTIE  Gratis naar de Caravana 2018?

Kies en stem op de Caravana op het kampeermiddel van de toekomst

Hij is terug van weggeweest. de designwedstrijd.  Ik vind dit echt tof! Op de Caravana kun je stemmen op het kampeermiddel van de toekomst.  Universiteiten en hogescholen hebben volgens hun laatste inzichten een voorspelling gedaan van hoe wij over 10 jaar kamperen.  Mijn favorieten zijn de uitvouwbare caravans de Dragonfly en de Wasp.

Kinderen zijn gratis

Kaarten kosten €15 aan de deur voor volwassenen én tussen de €11 en de €13,50 in de online voorverkoop.  Kinderen tot en met 12 jaar zijn gewoon gratis. Oh en wil jij er ook gratis naartoe? Lees doe dan hieronder mee met onze winactie en win 2 gratis toegangskaarten.

Gratis naar de Caravana? Win, win, win!

Meedoen aan de winactie  kon tot en met vrijdag 12 januari. De winnaars van de kaarten zullen  zaterdagavond op kampeermeneer.nl bekend  worden gemaakt .

Volg kampeermeneer ook op facebooktwitter en instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste kampeertips, verhalen en af en toe een leuke winactie.

Gratis naar de Caravana 2018?
4.6 (92.22%) 18 votes

Over de schrijver

Tjerk Romkema

Tjerk kampeert al zijn hele leven, het liefst met zijn gezin in hun tent of vouwwagen met af en toe een uitstapje naar een camper of bijzondere boomhut Meer weten? Lees mijn bio

2 reacties

Laat jouw reactie achter