Eén van de grootste kampeerbeurzen van Nederland staat weer voor de deur, de Caravana! Met heulveul caravans en campers maar ook als je geen sleurhut kampeerder bent is er genoeg te beleven. Met Kampeermeneer.nl kun je er nu ook nog gratis naartoe!

Meer dan 200 campings op de Caravana

Op de Kampeer en Caravanjaarbeurs in Utrecht vind ik het altijd zo jammer dat er zo weinig campings aanwezig zijn. Op de Caravana heb je met meer dan 200 campings uit alle windhoeken van Europa genoeg campings om uit te kiezen. Er zitten sowieso een paar mooie  campings tussen heb ik al gezien. Misschien dat jouw mei- of zomervakantie camping er wel tussen zit.

Ook campers en vouwwagens

Vroeger dacht ik altijd dat er op de Caravana alleen maar caravans te vinden waren. Ik had het verkeerd want er zijn ook genoeg campers en vouwwagens te vinden. Dit jaar wordt er zelfs de NKC Kampeerauto van het jaar uitgekozen. In de categorieën ‘Kampeerbus’, ‘Half integraal’ en ‘Integraal’ worden de publiekslievelingen van 2017 gekozen.

WINACTIES  Gratis naar het nirvana uhhh de Caravana!

Wil jij gratis het maandelijkse Kampeermeneer Magazine ontvangen?
Maximaal één keer per maand ontvang je een update met daarin het laatste nieuws over kamperen, handige kampeertips en de laatste winacties.

Jouw e-mailadres is veilig bij ons.

Volg een workshop ‘Camperen voor beginners’

De campers zijn niet aan te slepen in Nederland. Dus zijn er veel mensen die voor het eerst met een camper op pad gaan. Dat is toch net wat anders dan een tent of een caravan.  Twee door de wol geverfde camperaars behoeden je als nieuwbakken camperaar met tips en tricks voor de camperfouten die ze zelf ooit maakten in deze workshop. Wel even aanmelden via de website.

Kinderen zijn gratis

Ook voor gezinnen, of eigenlijk voor de kids, is er genoeg te doen op de Caravana. Er is een speciaal kinderprogramma waarbij ‘Rogier de Avonturier’ de kinderen vermaakt. Ook kun je een stoere camperfoto laten maken van het hele gezin in een gave camper. Het mooiste is nog wel dat kinderen tot en met 12 jaar gewoon gratis naar binnen mogen.

WINACTIES  Gratis naar het nirvana uhhh de Caravana!

Caravan, caravans, Caravanahhhhh

Tja misschien needless to say maar er zijn natuurlijk ook ontzettend veel caravans te vinden. Alle merken en grote dealers zijn aanwezig. Een uitgelezen kans om heel veel bedden uit te proberen, te kijken welke indeling je het beste bevalt of gewoon een lijstje te maken met jouw favorieten. Wie weet hangt er dan komende zomer al een mooie nieuwe hut achter jouw auto te glimmen.

Gratis naar de Caravana? Win, win, win!

Deze winactie is inmiddels verlopen. Meedoen kon tot vrijdag 13 januari 20:00. De winnaars van de ‘Caravana winactie’ zijn inmiddels bekend gemaakt!

Deze winactie is mede mogelijk gemaakt door Caravana.

Volg kampeermeneer ook op facebook, twitter of instagram en blijf altijd op de hoogte van de laatste winacties!

 

Rating: 3.7/5. From 7 votes.
Please wait...

Over de schrijver

Tjerk

Tjerk

Tjerk kampeert al zijn hele leven, het liefst met zijn gezin in hun tent of vouwwagen met af en toe een uitstapje naar een camper of bijzondere boomhut Meer weten? Leer Tjerk kennen...

Laat jouw reactie achter

9 reacties